021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Mnogobrojni polaznici škole Obuke i kursevi, za kratko vreme, stekli su kvalitetna znanja i postali traženi stručnjaci. Želimo da iskažemo poštovanje njihovoj upornosti i želji za napretkom koje su pretočili u dobre karijere. Ređajući svoje poslovne uspehe učinili su ponosnim svoje predavače, pokazali da se znanje uvek isplati i svoju budućnost učinili boljom.

Kompanija Duos Assinos bila je u potrazi za grafičkom dizajnerima koji poseduju takvo znanje da odmah mogu početi sa radom. Rešenje su pronašli u polaznicima kursa grafičkog dizajna Obuka i kurseva. Odmah po završetku obuke, zaposlili su čitavu grupu, a nakon 6 meseci svima su povećali platu.

Po završetku obuke za Excel, naša polaznica Tanja odmah je dobila posao u poznatoj kompaniji Loreal, na poziciji junior HR specialist.

SEO stručnjaci za prilagođavanje sadržaja web stranica za internet pretraživače sve su traženiji na našem tržištu, a ima ih malo. Za potrebe novosadske kompanije Four Dots, škola Obuke i Kursevi obučila je polaznike za korišćenje novih tehnologija SEO optimizacije. Dvoje polaznika sa kursa odmah je ušlo u najuži izbor i dobilo posao u ovoj kompaniji. Poslušajte njihova iskustva.

Dragoš je, zahvaljujući obuci, uspeo da napravi veliki iskorak u svojoj karijeri i pronađe zanimanje koje ga u potpunosti ispunjava.

Jelena, isprva, nije imala velika očekivanja. Ali, sve se promenilo nakon samo mesec dana obuke i brzog dobijanja posla.

Uspesi polaznika naše škole rastu iz dana u dan. Polaznica kursa naprednog Excela, uz pomoć znanja stečenog u našoj školi, lako se zaposlila u poznatoj srpskoj kompaniji Jaffa. Pogledajte šta ona ima da kaže o svom iskustvu u Obukama i kursevima, poslu i tome kako joj je obuka promenila život.

Malo volje, vežbe, rada, truda i 8 dana učenja vratilo je ovim ljudima osmehe na lica i učinilo njihovu budućnost lepšom i izvesnijom. Obuke i kursevi u saradnji sa kompanijom Red Lion iz Izraela zahvaljujući konceptu „Obukom do posla”, zaposlilo je veliki broj polaznika škole na poziciju Customer care support. Pogledajte deo polaznika obuke iz poslovnih veština koji su se zaposlili u Red Lion kompaniji. Pošaljite i Vi svoju biografiju i uvećajte šansu da dobijete posao: cv@poslovnasavrsenost.rs

Uz dobre predavače sve se lako nauči. Ovako to rade srednjoškolci na web sajt akademiji

Milica-Jevremovic

Milica Jevremović

Vešto umetničko oko. Bez suvišnih stvari, privlačan i jasan. Tri reči koje odlično opisuju njen prvi sajt koji se bavi sređivanjem enterijera. Nežne boje deluju umirujuće na posetioce sajta i pomažu im da lako odaberu najbolje za sebe.

Kliknite OVDE i pogledajte njen rad.

Milutin-Cvejic

Milutin Cvejić

Momak sportskog duha. Savremeni trendovi i subkultura grafita inspirisali su Milutina da kreira sajt posvećen skejterima. Pogodio je tačno u metu svoje ciljne grupe i pokazao na ličnom primeru kako stvari treba raditi u web dizajnu.

Kliknite OVDE i pogledajte njen rad.

Teodora-Majstorovic

Teodora Majstorović

Filmovil i esteta. Sve svoje ljubavi spojila je u odličnu web prezentaciju fiktivnog bioskopa. Pregledno prikazujući sadržaj, Teodora je uspela da oko posmatrača prikuje za svoj sajt i izazove želju da se klikne na sledeću i sledeću stranu.

Kliknite OVDE i pogledajte njen rad.

Ema-Stojanovic

Ema Stojanović

Velika zaljubljenica u 7. umetnost. Znanje i veštine stečene u Obukama i kursevima odlučila je da ukrsti sa svojom kreativnošću. Tako je nastao njen prvi web sajt posvećen filmovima i serijama. Sajt kog se niko ne bi postideo.

Kliknite OVDE i pogledajte njen rad.

Luka-Grbic

Luka Grbić

Ljubitelj prirode. Sve što je naučio tokom nastave na časovima Web sajt akademije, lako je primenio i pretočio u sajt o nacionalnim parkovima Srbije. Već sa prvim sajtom koji je napravio, Luka je pokazao zavidnu veštinu koja će nastaviti da raste.

Kliknite OVDE i pogledajte njegov rad.

Marija-Cvetkovic

Marija Cvetković

Devojka koja obožava žurke. Zato ni ne čudi da je tokom nastave odlučila da kreira upravo sajt sa ovom tematikom. Odličan odabir boja, preglednost i pregršt informacija krase Marijin sajt i pokazuju da mlade generacije dobro znaju šta rade.

Kliknite OVDE i pogledajte njen rad.

Polaznici kursa grafičkog dizajna svojim radovima nižu uspehe u domaćim i inostranim firmama

O značaju znanja za napredovanje u karijeri poslušajte ove 3 devojke

A ovo su radovi polaznika sa jednomesečnog kursa web dizajna

ana-vasiljevic

Ana Vasiljević

Znanje web dizajna stečeno u Obukama i kursevima Ana je pretočila u privlačan sajt o orijentalnom plesu kojim je fascinirana. Kombinacija odlično uklopljenih boja, dizajna web prezentacije i ostvarene funkcionalnosti Anin sajt čine vrednim hvale.

Kliknite OVDE i pogledajte njen rad.

vuk-savic

Vuk Savić

Da se trud, rad i učenje uvek isplate svedoči rad Vuka Savića koji je, za kratko vreme, ovladao veštinom pravljenja dobrih sajtova. Njegov prvi rad vezan je za internet stranicu koja se bavi svetom svetski poznatih bubnjara i predstavlja model web sajta sa kojim se ne može pogrešiti.

Kliknite OVDE i pogledajte njegov rad.

jelena-satava

Jelena Satava

Ljubav prema putovanju i avanturistički duh Jelena je ulila u svoj prvi web sajt o čudima svetskih prestonica. Birajući pastelne boje i umirujuće slike, svojim sajtom vodi nas na put oko sveta i golica maštu posetilaca, pozivajući ih u nove avanture.

Kliknite OVDE i pogledajte njen rad.

aleksandar-simic

Aleksandar Simić

Iako, na prvi pogled, njegov sajt deluje mračno, Aleksandar je svojim poznavanjem web dizajna, obožavaocima horor filma pružio pravo zadovoljstvo. Naučenja znanja primenio je na najbolji način i svojim sajtom Horror geeks dočarao atmosferu horora.

Kliknite OVDE i pogledajte njegov rad.

milan-stevanovic

Milan Stevanović

Ciljajući ljude zainteresovane za zdrave organske proizvode, Milan je napravio web stranicu koja pruža preglednost i laku navigaciju kroz sajt. Precizno odmeravajući veličinu elemenata na sajtu, uspeo je da napravi jednostavan dizajn web sajta koji pruža maksimalnu funkcionalnost.

Kliknite OVDE i pogledajte njegov rad.

jevrem-tomic

Jevrem Tomić

Vodeći se krilaticom da je hrana užitak za sva čula Jevrem modernim vizuelnim identitetom svog web sajta za restoran, otvara apetit i mami goste na svakom koraku. Pazite se dok posmatrate njegov rad, naročito ukoliko ste gladni ili držite dijetu.

Kliknite OVDE i pogledajte njegov rad.

nemanja-vrcaj

Nemanja Vrcaj

Strah od zubara jednostavno nestaje kada pogledate Nemanjin web sajt. Odabir kombinacije plavih i belih tonova deluje umirujuće i uliva sigurnost i poverenje u znanje lekara, čineći da im sa lakoćom poverimo brigu o zdravlju naših zuba.

Kliknite OVDE i pogledajte njegov rad.

Nemanja Golubović

Ako sanjate o tropskim krajevima i toplim morima Nemanjina vizija tropskog raja izgledaće vam kao da je napravljena čitanjem vaših misli. Odlično uklopljene boje koje asociraju na opuštenost, a izbor fotografija vas mami. Idealna kombinacija za sajt turističke agencije.

Kliknite OVDE i pogledajte njegov rad.

dejan-atanasovski

Dejan Atanasovski

Kombinacija profesionalnog sajta i izgleda koji karakteriše kreativne umove krasi Dejanov sajt. Svaka strana pažljivo je osmišljena u skladu sa porukom koju sajt želi da prenese klijentima i uliva poverenje u znanje i stručnost budućih poslovnih partnera.

Kliknite OVDE i pogledajte njegov rad.