021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Uđi u svet programiranja na velika vrata – nauči posao Frontend web developera

Stekni veštinu pravljenja modernih, zanimljivih, interaktivnih web sajtova, sa kojih ljudi neće želeti da odu.

Frontend web developer kurs opremićete, brzo i lako, svim potrebnim znanjima za ovo traženo zanimanje. Za 12 nedelja, naučićeš da praviš atraktivne web prezentacije i uspešno barataš sa aktuelnim front end tehnologijama.

Znanje stečeno na kursu omogućiće ti da postaneš deo tima u IT kompanijama na random mestu front end web developer ili uspešno zarađuješ kao frilenser. A ukoliko si već u vodama web dizajna, ova obuka će tvoje znanje podići na značajno viši i napredniji nivo.

Zato, nemoj se iznenaditi. Početna plata za ovo radno mesto iznosi minimum 500 evra. A brzo se uvećava sa sticanjem radnog iskustva.

BROJ SLOBODNIH MESTA

8

Šta zapravo radi frontend web developer?

Bez web developera svaki sajt na internetu zapravo bi bio pustoš bez slika i boja, kojom vladaju nerazumljive linije programerskog koda. Web developer je taj koji stvara sve što na jednom sajtu vidimo i na šta možemo da kliknemo. Tu i leži razlog zašto svaki frontend developer nalazi dobro plaćen posao bez ikakvih problema. Bez njegovog rada jednostavno nema jakog i privlačnog web sajta.

Zvuči ti zanimljivo? Već zamišljaš sebe kako praviš sajtove i pokazuješ svoje majstorije? To lako može biti tvoja realnost. A sve što ti je potrebno jeste kurs za front end web developera.

Svim ovim znanjima ovladaćeš bez dosadnog teoretisanja. Isključivo uz rad na praktičnim primerima, koji te spremaju za novu karijeru.

web developer

Koja znanja ti pruža kurs za frontend web developera?

Ne brini, ovo nisu preteške stvari. Uz interaktivnu i praktičnu nastavu na kursu ćeš, za 3 meseca, ovladati svim znanjima koja krase najbolje web developere. Bez muke ćeš naučiti da koristiš:

  • HTML5 – poslednju verziju markup jezika koji služi za kasnije aktiviranje animacija na sajtu
  • CSS3 – određuje kako će jedan sajt vizuelno izgledati
  • Photoshop za web developere – saznaćeš kako da iskoristiš elemente koje ti grafički dizajner daje i implementiraš ih u sajt koji praviš
  • JavaScript –omogućava korisniku interakciju sa web stranicom (animacije, klik na dugme, validacija unetih podataka u formular…) Radićeš sa gotovim pluginovima i naučiti kako da ih menjaš prema svojim potrebama.
  • jQuery – posebnu JavaScript biblioteku koja olakšava i ubrzava rad na sajtu, naročito kada su u pitanju animacije, dodavanje efekata i sl.
  • AJAX – alat koji se koristi za komuniciranje korisnika sajta sa serverom ili bazom podataka
  • Bootstrap framework – koristi se za pravljenje tzv. responsiv web sajtova, tj. sajtova koji se dobro prikazuju na tabletima i mobilnim telefonima.
Broj polaznika po grupi Max 10
Trajanje kursa 12 nedelje
Nivo učenja Napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Rok za upis 03.10.2022.
Regularna cena 20.000 din
Promotivna cena 8900 din
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Pozovite odmah, iskoristite 55% popusta

Puna cena kursa Front end web developera iznosi 20.000 dinara/mesečno.  Oktobarski upisni rok je u toku.  Za sve prijave do 03.10.2022. dobijate kurs po ceni od 8.900 dinara.

Cena kursa za nezaposlena lica i studente iznosi 8.300 dinara/mesečno

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
20.000  din 55% 8.900 din 12.01.2018.

Sve što treba da uradite je da pozovete 021/300-21-24; 060/66-48-964 ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

Kurs je moguće platiti na 4 mesečne rate (jedna u predupisnom roku, a ostale 3 na početku svakog meseca) ili na više mesečnih rata (ako se vrši plaćanje čekovima). Rezervacija mesta iznosi 1.900 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Dušana Vasiljeva 9. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.