Januar 2024.

Junior Cyber security analitičar

Obuka za posao Junior Cyber security analitičara

Škola Obuke i kursevi organizuje obuku u trajanju od 3 meseca namenjenu svima koji žele da uplove u svet sajber bezbednosti i postanu deo ove rastuće industrije.
Program je namenjen svim osobama sa teritorije Beograda i okoline. Program mogu pohađati i polaznici iz drugih gradova Srbije i regiona, kako bi stekli zvanje Junior Cyber security analitičar.

Prijavi se na kurs

Unapredite svoju karijeru, budite deo prve linije odbrane

U eri tehnologije i internet konektivnosti, sajber prostor je postao novi divlji zapad, ispunjen raznim internet kriminalcima i prevarantima. Sajber pretnje su svuda oko nas, a potreba za stručnjacima u oblasti sajber bezbednosti nikada nije bila veća. Upišite naš kurs Sajber Bezbednosti i postanite prva linija odbrane u digitalnom svetu.


Sa ovim kursom, postaćete deo tima koji štiti svet od sajber pretnji. Moći ćete da radite na mnogim pozicijama, kao što su analitičar sajber bezbednosti, menadžer sajber rizika, forenzičar digitalnih dokaza i mnoge druge. Vaša nova veština će biti potrebna u različitim industrijama, od IT i finansijskih usluga, preko zdravstva, do vojske i državnih institucija…

Šta pokriva obuka za poziciju Junior Cyber security analitičara?

Program obuke za Sajber Bezbednost pokriva sve, od osnova do najnovijih tehnika i strategija u oblasti sajber bezbednosti. Naučićete kako da prepoznate i odbranite se od najopasnijih pretnji, kao što su malware, phishing, DDoS napadi i mnoge druge. Ali znanje nije dovoljno, veština je ključna. Na samoj obuci, ne samo da ćete steći teoretsko znanje, već ćete ga primeniti kroz praktične zadatke i simulacije. Na obuci iz Sajber Bezbednosti, ući ćete u srž digitalne odbrane - operativne i mrežne sigurnosti, kriptografije, web i aplikacijske sigurnosti, zaštite računara i mreža, mobilne sigurnosti, fizičke sigurnosti i prevencije gubitka podataka.


Obuka za poziciju Junior Cyber security analitičara traje 3 meseca, a održava se dva puta nedeljno, po sat i po vremena ili jednom nedeljno u trajanju od 3h.

Plan i program kursa "Junior Cyber security analitičar” pogledajte OVDE.

*Naziv i struktura kursa predstavljaju autorsko delo njegovih kreatora i samim tim je preuzimanje, kopiranje i izmena istog od strane trećeg lica zabranjeno.

Jedan kurs, bezbroj mogućnosti

Posle ove obuke, otvoriće vam se vrata mnogih industrija koje traže stručnjake za sajber bezbednost. Ali to nije sve, ova obuka je samo početak. Naučićete kako da nastavite sa usavršavanjem i pratite brzi razvoj sajber bezbednosti, kroz sertifikacije i obrazovne mogućnosti.

Cyber security

Svi polaznici/ce će imati priliku da nakon uspešno završene obuke postanu kandidati za proces zapošljavanja na poziciju Junior Cyber security Analyst u kompaniji “Oktacron”. Za sve informacije o mogućnosti zaposlenja u kompaniji Oktacron, kao i o samoj kompaniji, pozovi 0606648964.

Prijavite se danas i iskoristite 50% popusta

Kreni u susret svojoj novoj karijeri – prijavi se odmah i uštedi! Puna cena specijalističke obuke za poziciju Junior Cyber analyst iznosi 29.800 rsd mesečno. Ako se prijaviš dok traje promotivni period ostvaruješ popust od 50%. Cena sa popustom iznosi 14.900 dinara mesečno.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Rezervaciju mesta i potvrdu svog učešća na obuci obezbeđuješ uplatom iznosa od 6.000 dinara (ulazi u ukupnu cenu obuke).
Prijavi se pozivom na broj 060/664-89-64, piši nam na mail info@bizniskursevi.com popuni online formular u nastavku strane.

Krenite uzbudljivim putem sajber bezbednosti – prijave su otvorene sada

Počnite svoje putovanje u svetu sajber bezbednosti danas. Postanite štit digitalnog sveta, zaštitite najdragocenije podatke i osigurajte budućnost u jednoj od najtraženijih industrija danas.

Ukoliko ste spremni da postanete stručni u oblasti sajber bezbednosti, da zaštitite sebe, svoje bliske i globalnu digitalnu zajednicu, ovo je pravi trenutak. Ne čekajte, prijavite se danas za kurs Sajber Bezbednosti.

Prijavi se na kurs