021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Letnje IT radionice za srednjoškolce. Start sledeće nedelje. 56% popusta do 27. juna

Letnji raspust uskoro počinje, a prilike za dangubljenje čekaju iza ćoška. Idealan je trenutak da ih preduhitrite i svom detetu omogućite prijatno, zabavno i korisno provedeno vreme u nekoj od letnjih IT radionica škole Obuke i kursevi koje mu kroz igru i osmeh donose višestruku korist u daljem profesionalnom razvoju i sazrevanju. Upoznajte se sa planom i programom radionica i svom detetu obezbedite kvalitetna i preko potrebna znanja iz neke od oblasti njegovih interesovanja koja pružaju mogućnost samostalnog rada i fine zarade.

Priprema za ecdl ispit

U službi interesa vašeg deteta

Kako je digital sve prisutniji u životu savremenog čoveka, što kroz posao ili zabavu, tako se i dečija interesovanja kreću u tom pravcu. Stoga najveći deo svog slobodnog vremena oni provode upravo ispred nekog od ekrana (kompjuter, laptop, tablet, telefon…). Svesni te činjenice, spojili smo lepo i korisno i za njih kreirali fantastične letnje IT radionice koje objedinjuju njihove želje, potrebe, zanimanja i čine da kroz zabavu usvoje nova praktična znanja iz neke od najpopularnijih IT oblasti.

Letnje IT radionice koncipirane su s idejom da deci pruže mnogo više od pukih informacija. Umesto dosadnih, suvoparnih predavanja očekuju ih zanimljive, lako pamtljive lekcije obogaćene praktičnim i inovativnim primerima iz prakse. U društvu vršnjaka sličnih težnji i razmišljanja, kroz druženje i praktičan rad, razvijaće svoje sposobnosti i svoja interesovanja okrenuti u smeru koji vodi ka sigurnom uspehu. Učiće da rade samostalno, ali i da sarađuju u timu. Uz to, letnje IT radionice postavljaju odličnu bazu neophodnih vrednosti i odgovornosti koje ih spremaju za uspešan poslovni život. Tako će ovde naučiti kako da svoj hobi pretvore i u visoko plaćen posao. Dobiće znanja koja će ih učiniti konkurentnim na tržištu rada i omogućiti lakše zaposlenje po završetku škole, ali i rad tokom školovanja. Već nakon završetka radionice biće u mogućnosti da počnu da zarađuju svoj džeparac.

Letnje IT radionice namenjene su učenicima srednjih škola, od 15 do 19 godina za sticanje veština i znanja 21. veka. Podeljene su na 4 oblasti: web dizajn, grafički dizajn, programiranje Android aplikacija i pravljenje video igrica. Izaberite onu koja najviše odgovara sklonostima vašeg deteta i uložite u njegovu budućnost.

Najtraženije zanimanje današnjice – web dizajner

S godinama korisnici interneta sve su brojniji te potreba kreiranja i održavanja različitih tipova web sajtova postaje sve veća. Kako je danas nezamislivo postojanje bilo koje vrste biznisa koji nema svoju web sajt prezentaciju, kvalitetni i profesionalni web dizajneri/programeri su na visokoj ceni. Iz tog razloga ovo zanimanje postalo je veoma perspektivno i cenjeno pa se i do zaposlenja u ovoj oblasti veoma lako dolazi, kako na domaćem, tako i stranom tržištu. Mesečni prihodi web dizajnera kreću se od 500 pa čak do 1500€.

Ukoliko vaše dete prati najnovije trendove u IT industriji i oduševljava se izgledom i funkcionalnošću pojedinih sadržaja na internetu, ovo je savršena radionica za njega. Upoznaće se sa osnovama HTML jezika, koristiti CSS stilove i JavaScript. Kroz praktične primere naučiće kako da kreira kvalitetan i vizuelno atraktivan sajt, jednostavan za korišćenje. Nakon samo 6 dana koliko radionica traje, znaće potpuno samostalno da postavi sadržaj na web sajt, kao i da ga održava. Radionicu vode iskusni predavači sa višegodišnjim iskustvom u izradi web sajtova (preko 500 web projekata u zemlji i inostranstvu i desetine hiljada ispisanih linija koda).

IT radionice za pravljenje web sajtova za

Posao iz snova svakog kreativca – grafički dizajner

Primetili ste da vaše dete obraća pažnju na dizajn ambalaže različitih proizvoda? Voli da se igra fotografijama, crtežima, bojama, slovima i uklapa ih u smislene celine? Prijavite ga za ovu letnju IT radionicu i otvorite mu vrata čarobnog sveta grafičkog dizajna.

Grafički dizajneri su veoma traženi u zemlji, ali i inostranstvu. Jedan sat svog rada naplaćuju čak i do 20€. Zbog velike potražnje, u mogućnosti su da biraju projekte i rade onda i onoliko koliko to žele. Na letnjoj IT radionici za grafičkog dizajnera vaše dete će se osposobiti za rad u najpopularnijim grafičkim Adobe programima – Photoshopu i Illustratoru. Naučiće da kreira raznolike vizuale, da osmišljava i dizajnira elemente korporativnog identiteta kao što su logotipovi, memorandumi i vizitkarte, promo materijale u vidu brošura, plakata i flajera kao i elemente za potrebe digitalnih i štampanih medija (banere, flajere, postere, naslovne strane magazina, kataloge, elektronske knjige i sl.). Već odmah nakon radionice moći će da započne prvi projekat i zaradi svoj prvi honorar kao profesionalan grafički dizajner.

IT radionice iz grafickog dizajna

Dinamično, inovativno, maštovito, praktično – kreator Android aplikacija

Nervirate se što vaše dete ne ispušta mobilni iz ruku? Mnogo puta i na mnogo načina ste pokušali da ga zainteresujete za neke druge stvari, ali bezuspešno? Kako naša deca rastu sa digitalnim tehnologijama, prirodno je da se njima i okreću. Zato umesto da se borite protiv tih novina, prigrlite ih. Pomozite svom detetu da svoja interesovanja razvija na kvalitetan način uz mogućnost posla koji će voleti i sa zadovoljstvom raditi.

Jedan od najperspektivnijih zanimanja 21. veka je upravo posao kreatora Android aplikacija. Od 2007. godine kada je prvi put lansiran, za veoma kratko vreme Android postaje najzastupljeniji operativni sistem mobilnih telefona i tableta. Danas više od 76% uređaja koristi upravo ovaj operativni sistem čija popularnost i dalje raste. Kako se polje razvoja mobilnih Android aplikacija sve brže širi posla za kreatore Android aplikacija sve je više. Sada je pravo vreme da iskoristite priliku i svom detetu omogućite odličan start u Android programiranju. Na ovoj letnjoj IT radionici dobiće praktična i savremena znanja i značajne alate koji će mu pomoći da svoje zamisli pretvori u gotov proizvod. Na kraju svoje aplikacije može postavljati na Google Play i lepo zarađivati od njih.

IT radionice za izradu Android aplikacija

Avanturistički duh u poslovnom svetu – programer video igrica

Većina dece svoje slobodno vreme najčešće provodi igrajući video igre. Ukoliko i vaše dete voli na ovaj način da se zabavlja, sigurno je da su ovo idealna predavanja za njega. Sada ima priliku da nauči kako da kreira sopstvenu video igru koju može igrati sa drugovima, ali i koja mu može doneti lepu zaradu.

Na letnjoj IT radionici za programera video igrica vaše dete će otkriti drugu stranu svoje razbibrige, daleko zabavniju i korisniju. Proći će kroz proces izrade, od analize strukture, pa sve do osnova programiranja. Bez komplikovanog kodiranja, uz korišćenje najnovijih tehnologija, veoma lako će naučiti da koristi postojeće elemente i formira ih u celinu kako bi stvorio potpuno funkcionalnu video igru po svojoj zamisli. Predavanja drže iskusni game developeri sa dugogodišnjim iskustvom u kreiranju popularnih video igara.

Posao programera video igara veoma je unosan jer je ulaganje minimalno, a zarada visoka. Za dobar početak potreban je samo jedan računar i znanje koje će vaše dete dobiti upravo na našoj letnjoj IT radionici.

IT radionice za pravljenje video igara

Šta možete da očekujete?

Letnje IT radionice počinju 27.juna 2016. godine i traju 6 radnih dana, 12 školskih časova u intervalu od po dva školska časa dnevno (2 x 45 minuta). Zbog boljeg kvaliteta izvođenja nastave, predavanja se odvijaju u malim grupama do maksimalno 10 polaznika. Tako svaki polaznik ima dovoljno prostora i vremena za razvoj i lakše usvajanje gradiva. Po završetku radionice, dobija sertifikat koji služi kao dokaz o stečenom znanju odabrane oblasti.

Promo cene za najbrže

Regularna cena jedne letnje IT radionice je 15.800 dinara. Ali, najbrže prijave nagrađujemo.

Za prijave do 13.06.2016 Za prijave do 20.06.2016 Za prijave do 27.06.2016
Puna cena: 15.800 din Puna cena: 15.800 din Puna cena: 15.800 din
Popust: 63% Popust: 60% Popust: 56%
Cena: 5.900 din Cena: 6.400 din Cena: 6.900 din

Uštedite maksimalno – popunite prijavu odmah i rezervišite mesto. Učinite to putem našeg ONLINE FORMULARA U NASTAVKU TEKSTA (ISPOD). Za sve dodatne informacije pozovite nas na 021/300-21-24 , 060/664-89-64, ili nam pišite na: info@kurseviunovomsadu.com


ONLINE FORMULAR ZA PRIJAVU:

Ime i prezime:

Email:

Broj telefona: