021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Iskoristi pametno leto 2016. Letnje IT radionice za studente. Start 05 jula. 63% popusta do 03.10.2022.

Raduješ se kraju ispitnog roka, zar ne? Sigurno ti je dosta dosadnih knjiga, suvoparnih predavanja, neinspirativnih profesora i ispita koji smaraju? Vreme je da se od toga odmoriš i počneš da se zabavljaš. Upusti se u sjajnu letnju avanturu – pohađaj IT kamp za studente u Novom Sadu. Za samo 6 dana pokupi praktična i inovativna znanja koja ti mogu doneti veoma lepu zaradu. Zamisli da imaš svoj budžet i nemaš potrebu od matoraca da tražiš džeparac.

 

Bez muke do nauke

Ne brini, ovo nije klasična škola. Garantujemo da ti nijednog trenutka neće biti dosadno. Na našim predavanjima i radionicama u opuštenoj atmosferi, uz stručne i iskusne predavače, dobićeš sva neophodna znanja, alate, tehnike i veštine koje će te odvesti do interesantnog i lako naplativog posla. Uz to, kul ekipa je upravo ovde! U našem IT letnjem kampu očekuju te vršnjaci sličnih interesovanja. Bićeš u prilici da sa njima razmenjuješ ideje i savete, rešavaš probleme i nedoumice i naučiš mnogo toga pritom se zabavljajući sve vreme.

U okviru ovogodišnjeg IT letnjeg kampa organizujemo 2 radionice. U zavisnosti od sopstvenih preferenci, izaberi onu koja ti najviše leži i rezerviši svoje mesto već danas.

 

Nauči kako da praviš atraktivne, user friendly sajtove koje će svi voleti

Često surfuješ na netu?  Voliš IT sferu i lako se u njoj snalaziš? Diviš se lepim, praktično skrojenim web sajtovima na koje nailaziš? Zašto ne bi naučio kako da i ti napraviš sličan, pa i bolji?

Ukoliko bi voleo da naučiš kako da kreiraš praktičan, vizuelno atraktivan sajt koji je pritom jednostavan za korišćenje, ovo je prava IT radionica za tebe. Naučićeš koji su to najbitniji elementi koje sajt mora da sadrži kako bi bio kvalitetan. Otkrićemo ti sitne cake i fazone koji će svaki tvoj sajt odvojiti od mora drugih. Učićeš osnove HTML jezika, koristiti CSS stilove i JavaScript. Nakon radionice bićeš u mogućnosti da stvaraš savršene web sajtove na koje će se posetioci rado vraćati. Znaćeš da ih samostalno praviš, ali i održavaš.

Kako je danas imperativ za uspešno poslovanje kvalitetna web prezentacija, tako su i web dizajneri sve potrebniji na IT tržištu. U toj činjenici leži i mogućnost da pored zabave, možeš zaraditi i to od 500 pa čak do 1500€ mesečno. Možeš raditi za domaće i strane klijente, birati projekte i kroz rad ispoljiti svoju kreativnost na mnogo načina. I naravno, uvek se možeš praviti važan i napraviti fenomenalan sajt samo za sebe.

IT radionice za pravljenje web sajtova za

Da sve tvoje fotke budu profi – postani vrhunski majstor grafičkog dizajna

Imaš oko za boje i oblike? Primećuješ dizajn svega oko sebe? U tebi čuči grafički dizajner. Pohađaj našu IT radionicu za grafički dizajn i nauči kako da kreiraš sjajne vizuale, za razonodu, ali i dobru zaradu.

Budi glavna faca u društvu i svoju kreativnost iskaži na originalan način. Bilo da želiš da impresioniraš voljenu osobu, zezaš ortaka, nasmeješ ekipu ili prosto samo ubiješ dosadu, uz pomoć Photoshopa i Illustratora svaku svoju ideju moći ćeš da sprovedeš u delo. Kreiraj smešne, inspirativne, romantične, blesave foto-postere. Edituj postojeći ili stvori sopstveni meme. „Ispeglaj“ svaku fotku koja ti se ne sviđa. Kropuj, kopi-pejstuj, rotiraj, maskiraj, filtriraj – koristi nova znanja i kroz zabavu napravi svoje novo remek delo.

Nakon ove radionice znaćeš da rukuješ najpopularnijim programima – Photoshopom i Illustratorom i to kao pravi profesionalac. Ukoliko želiš, moći ćeš da se upustiš i u profesionalne vode tako što ćeš pronaći zanimljive projekte kreiranja logotipova, obrade fotografija, preloma tekstova, dizajniranje majica, vizitki, kataloga i brošura kojima ćeš za veoma kratko vreme napuniti svoj budžet.

Kompjuter i slobodno vreme imaš. Jedino što ti nedostaje je znanje koje dobijaš za samo 6 dana IT radionice za grafičkog dizajnera. Iskoristi priliku i zabavi se – dobićeš mnogo.

IT radionice iz grafickog dizajna

Šta možeš da očekuješ?

Start letnjih IT radionica je 05. jula 2016. godine, trajanje 6 radnih dana, 12 školskih časova. Časovi se održavaju svakog dana i traju po dva školska časa (2 x 45 minuta). Radi kvalitetnije i praktičnije nastave, grupe se formiraju sa najviše 10 polaznika. Učionice su tehnički kompletno opremljene lap top računarima što omogućava svakom polazniku maksimalne uslove za rad. Nakon završetka, polaznici dobijaju sertifikat koji im služi kao dokaz o stečenom znanju.

 

Što pre – to jeftinije

Puna cena jedne IT radionice je 15.800 dinara. Ipak, što se ranije prijaviš, to je cena niža.

Za prijave do 03.10.2022. Za prijave do 15.06.2016 Za prijave do 30.06.2016
Puna cena: 15.800 din Puna cena: 15.800 din Puna cena: 15.800 din
Popust: 63% Popust: 60% Popust: 56%
Cena: 5.900 din Cena: 6.400 din Cena: 6.900 din

Uštedi maksimalno – popuni prijavu odmah i rezerviši mesto. Učini to putem našeg ONLINE FORMULARA U NASTAVKU TEKSTA (ISPOD). Za sve dodatne informacije pozovi nas na 021/300 21 24 ili 060/66 48 964.

ONLINE FORMULAR ZA PRIJAVU:

Ime i prezime:

Email:

Broj telefona:

Prijavljujem se na kurs iz:

Grafičkog dizajnaIzrade web sajtova