021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Kako pretvoriti talenat za crtanje u veštinu koja donosi vrhunsku karijeru?

Crtanje po papirićima pored telefona, posteri po zidovima i želja za sređivanjem fotografija, boja i oblika mogu biti samo faza, a mogu biti i realan talenat koji bi trebalo gajiti.

Iako vam možda zvuči kao da je rano da razmišljate o budućem usmerenju svog deteta, zapravo je najbolje pomoći mu da pronađe idealno usmerenje za ono što već voli da radi.

BROJ SLOBODNIH MESTA

10

Ako vaše dete ispoljava ove sklonosti, onda je pravi trenutak da iskoristite promotivnu akciju i upišete ga na letnju radionicu grafičkog dizajna koja će mu pomoći da svoj talenat pretvori u veštinu, a jednog dana možda i u posao.

Grafički dizajneri su sve potrebniji i na tržištu rada njihova cena skače svakodnevno, a oni koji zapravo imaju talenat i time se bave iz ljubavi daleko su traženiji, jer pokazuju mnogo bolje veštine od onih koji su u tom poslu samo zbog novca.

Radionica grafičkog dizajna
Radionica grafičkog dizajna
Radionica grafičkog dizajna

Zašto radionica?

Letnja radionica grafičkog dizajna koncipirana je kao osmodnevni intenzivan rad, pa će se tako polaznici svakog radnog dana okupljati u školi i raditi na zanimljivim projektima. Učiće da prave mimove, postere, da sređuju fotografije i kada završe sa radionicom već će imati neka osnovna znanja i svoje radove koji će moći da se nađu i u ramovima ili na društvenim mrežama.

Ovo je sjajan način da i vi i vaše dete procenite da li je to nešto što mu zaista ide od ruke ili je to prolazna faza. Takođe, za samo 8 dana, naučiće kako da barata nekim od najsloženijih dizajnerskih programa i to znanje će mu ostati zauvek.

Šta će naučiti nakon radionice grafičkog dizajna?

Pored osnovnog teorijskog znanja koje će moći da primeni u svim segmentima grafičkog dizajna, vaše dete će steći i opsežno praktično znanje koje obuhvata:

  • Rad u Adobe programima Photoshop i Illustrator
  • Put od ideje do realizacije
  • Dizajn u digitalnom svetu
  • Sređivanje fotografija
  • Kreiranje promotivnih materijala poput vizit karti, postera i flajera
  • Kako da svoje novostečeno znanje i hobi jednog dana unovče
Mesto održavanja Novi Sad i Beograd
Trajanje kursa 8 dana
Nivo učenja Osnovni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 16
Sertifikat Da
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 
Grafički dizajn Novi Sad

Iskoristite pametno letnji raspust i posvetite 8 radnih dana iskustvu koje će vašem detetu biti od neprocenjivog značaja.

Septembarski upisni rok je u toku. Iskoristite promotivnu akciju i platite radionicu grafičkog dizajna čak 50% jeftinije.

Prijavite se do 09.08.2021. i platite samo 6.900 RSD umesto 13.800 RSD!

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
13.800 dinara 50% 6.900 dinara 09.08.2021.

Možete popuniti online prijavu ispod ili nas ipak pozvati na telefone  021/300-20-33 ili 060/66 48 964 ili pisati na email info@kurseviunovomsadu.com, kako bismo vam dali sve detaljne informacije o samoj radionici, ali i prijavi.

Prijavu na željenu radionicu možeš izvršiti i putem ONLINE formulara.

Ime i prezime:

Email:

Broj telefona:

Radionica na koju se prijavljujete:

Grafički dizajnPravljenje web sajtovaFotografija