Početak kursa - Decembar 2023.

QA TESTER

Garantovano do karijere

u IT industriji

Postani deo IT industrije koja najbrže raste,

postani softver quality assurance tester

(QA tester) za samo 3 meseca obuke.

Prijavi se na kurs

Početak kursa - Decembar 2023.

QA TESTER

Garantovano do karijere

u IT industriji

Postani deo IT industrije koja najbrže raste,

postani softver quality assurance tester

(QA tester) za samo 3 meseca obuke.

Zabavan i dobro plaćen posao

Svi sajtovi, aplikacije, igrice i drugi tipovi softvera morali su proći kroz ruke QA testera. Tako je oduvek bilo i u budućnosti se neće menjati. Zato posao koji još zovu i “bug killer” postaje sve cenjeniji i traženiji, a uz to je i dobro plaćen.

Želiš da postaneš QA tester? Saznaj šta ćeš raditi!

Tvoj posao biće da otkrivaš greške, mesta gde su napravljeni propusti, zašto aplikacije ne rade kako bi trebale, zašto sajtovi ne funkcionišu kako je planirano. Ti ćeš biti detektiv koji otkriva skrivene grešeke u kodu i obezbeđuješ da krajnji proizvod bude kvalitetan, 100% funkcionalan i ispunjava zahteve korisnika.

U ČEMU JE CAKA?


Nije ti potrebno programersko znanje, niti bilo kakvo predznanje!

Na kursu za QA testera ćeš steći svo neophodno znanje kroz teoriju, praktičan rad i vežbe. Kako je reč o manuelnom testiranju, za ovaj kurs ti nije potrebno programersko znanje. Znanje koje ćeš ovde steći dolazi iz prakse, od predavača koji su već dugi niz godina u poslu testiranja softvera i mogu da ti pruže znanje koje nećeš naći ni u jednoj knjizi.

Sve što je tebi potrebno jeste želja da učiš, da voliš izazove, nove projekte i dinamičan rad.

Na kursu za QA testere ćeš naučiti:

 • Sve o procesu razvoja softvera i vebsajtova
 • Teoriju testiranja softvera
 • Sve o nivoima testiranja, metodama i vrstama testiranja
 • Kako da koristiš platforme, alate i metode rada
 • Test strategije
 • Kako da pišeš planove testiranja

Biće ovo odlična osnova da započneš karijeru kao manuelni QA tester, ali i prilika da se dalje usavršavaš za automatizovano testiranje softvera.

PRILIKA ZA POSAO

Program je prilagođen svima koji žele da započnu karijeru u IT industriji, bez obzira na prethodno znanje ili iskustvo. Svi polaznici, koji završe obuku za QA testera kao i njen nastavak Automatizovani QA tester, automatski ulaze u proces selekcije. Zaposleni iz kompanije NF Innova rade finalnu selekciju i odabir najboljih. Posao je REMOTE, tj. radi se od kuće. Kompanija NF Innova radi stalno proširenje tima i kontinuirani proces selekcije za mogući posao, za sve nove, obućene i kvalitetne kandidate. Za sve informacije o prilici za posao u kompaniji NF Innova, kao i dodatne informacije o samoj kompaniji, pozovi 0606648964.

Posao u kojem briljiraju jednako i žene i muškarci

Postani i ti QA Tester

QA testiranje je posao u IT industriji koji ne zahteva posebne predispozicije, znanja, veštine. Svako ko ima želju da uči i pokrene novu karijeru može to lako učiniti i sebi obezbediti odlična primanja.

Manuelni QA tester kurs namenjen za početni nivo i temeljno će te uvesti u svet softverskog testiranja. Pomoći će ti da razumeš suštinu ovog posla, da naučiš kako da razmišljaš kao tester i da sutra možeš da budeš jedan od ključnih ljudi u procesu razvoja softverskih rešenja.

Kurs traje 3 meseca, a nastava se održava dva puta nedeljno u trajanju od 90 minuta ili jednom nedeljno u trajanju od 3 sata.

Plan rada kursa za QA testera obuhvata sledeće:

 • I – UVOD
  Šta je manuelno testiranje, zbog čega je važno, šta čini jedan proces testiranja, uloga QA testera

 • II – VRSTE TESTIRANJA
  Koje vrste testiranja postoje, podela i predstavljanje svake vrste testiranja

 • III – GREŠKE (bugovi)
  Šta su bugovi, pronalažnje i prijavljivanje bugova, podela bugova po nivoima ozbiljnosti

 • IV – ALATI ZA PRAĆENJE BUGOVA
  Šta su alati za praćenje, čemu služe, kako se koriste, opšte informacije o alatima
 • V – TEST CASES
  Šta su test cases, pisanje test case-ova, od čega se sastoje, primeri, praksa

 • VI – PRAKTIČAN RAD – Test cases
  Pisanje test case-ova na osnovu dokumentacije, pisanje test case na osnovu aplikacije

 • VII – PRAKTIČAN RAD – Testiranje
  Testiranje web aplikacije, testiranje mobilne aplikacije…

*Naziv i struktura kursa predstavljaju autorsko delo njegovih kreatora i samim tim je preuzimanje, kopiranje i izmena istog od strane trećeg lica zabranjeno.

Prijavi se na kurs

Svi detalji o kursu QA Tester


Kako se pohađa ovaj kurs

Kurs možeš pohađati u Novom Sadu ili online uživo putem Skype platforme, a dostupna ti je i miks nastava odnosno mogućnost da tokom trajanja obuke kombinuješ kako tebi najviše odgovara.  


Mesto održavanja

Novi Sad i onlineTrajanje kursa

12 nedeljaNivo učenja

PočetniTermini

Poslepodnevni i večernjiFond časova

48Telefon

060/66 48 964


Svi detalji o kursu QA Tester


Kako se pohađa ovaj kurs

Kurs možeš pohađati u Novom Sadu ili online uživo putem Skype platforme, a dostupna ti je i miks nastava odnosno mogućnost da tokom trajanja obuke kombinuješ kako tebi najviše odgovara.  


Mesto održavanja

Novi Sad i onlineTrajanje kursa

12 nedeljaNivo učenja

PočetniTermini

Poslepodnevni i večernjiFond časova

48Telefon

060/66 48 964


Učiš od iskusnih predavača koji donose

znanje iz prakse  

Svi predavači dolaze sa dugogodišnjim iskustvom u poslu testiranja softvera. Rade u kompanijama sa kojima sarađujemo duži niz godina, te najboljim polaznicima obezbeđujemo priliku za praksu i posao po završenom kursu.

Katarina Raonić

Diplomirani informatičar, trenutno predavač na kursevima QA tester i administracija WordPress-a. Tokom studija na Prirodno-matematičkom fakultetu verovala je da će se zauvek baviti isključivo programiranjem, ali je prevagnula želja za “savršenim proizvodom” te je danas u poziciji da svojim iskustvom svakodnevno unapređuje jedan. Radi u jednoj od najvećih novosadskih kompanija na poziciji Test inžinjera, što joj olakšava da problem uvek sagleda sa obe strane – sa strane i programera i korisnika.
Jedan je od onih predavača koji zaista uživaju u svom poslu. Njeni studenti kažu da je fokusirana na detalje, da je rada da podeli znanje i da to radi odlično. Neretko joj se obraćaju i nakon završenog kursa dok se spremaju za intervju za posao ili kako bi je pitali za profesionalni savet.

Đura Zec

Predavač na kursu QA - Manuelni tester. Isti kurs Đura je pohađao i završio krajem 2019. godine. Nekoliko meseci nakon završetka, on započinje svoju karijeru u jednoj IT kompaniji u Novom Sadu. Od početka 2022. godine, u našim prostorijama, Đura se nalazi sa druge strane katedre, jer počinje da radi kao predavač. Pored bogatog iskustva koje ima u svetu testiranja, jedna od njegovih prednosti je upravo ta što zna kako je to biti sa “one strane klupe“. Iz tog razloga, fokus Đurinih predavanja pored teorije, zadataka i alata za testiranje, je takođe i na razvijanju socijalnih veština, vrlo neophodnih za lakše zaposlenje u IT kompaniji.

Šta su rekli o nama  


IT profesija u kojoj ti je uspeh zagarantovan

IT industirja nije nedostižna onima koji nisu programeri, a kako i ti možeš doći do dobro plaćenog posla, najbolje će ti reći naši polaznici.  

Sada kada znaš da je moguće biti deo najpoželjnije industrije, važno je i da znaš da je pred tobom veliki izbor oblasti u kojima ćeš moći da radiš. Pred tobom su velike prilike za napredovanje i usavršavanje u automobilskoj industriji, bankarskom i finansijkom sektoru, IT firmama koje razvijaju softvere.

Posla ima, to je sigurno, jer se svakodnevno razvijaju novi softveri, a bez dobrih i kvalitetnih QA testera ni jedan od njih neće ugledati svetlost dana.

Misliš da će to neko dozvoliti? Neće i zato si ti potreban.

Upisni rok je u toku. Iskoristi priliku i ostvari popust od 40%!

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Prijavi se do isteka promo perioda i imaš priliku da kurs QA testera platiš 10800 dinara/mesečno, umesto 18000 dinara/mesečno. Cena kursa za nezaposlene, studente i za stare polaznike iznosi 10200 dinara/mesečno.

Rezervacija mesta iznosi 6000 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Pavla Papa 1/II sp u Novom Sadu.

Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku. Kurs je moguće platiti čekovima na više mesečnih rata.

Prijavi se pozivom na brojeve: 021/300-20-33, 060/664-89-64 ili pošalji prijavu na: info@kurseviunovomsadu.com.

Postani i ti deo IT industrije, postani i ti QA tester 

Za one koji traže izazove i dinamičan rad

Pridruži se i ti industriji koja se nezaustavljivo razvija iz dana u dan, pruža izazove, prilike za razvoj, napredovanje i odlična primanja.

©2023 Poslovna savršenost • Politika privatnosti