Početak kursa - Januar 2023.

Web marketing prevodilac

Znaš strani jezik? Završi obuku i postani Web marketing prevodilac

Firma Poslovna savršenost obučava ljude sa znanjem stranih jezika za poziciju Web marketing prevodilac.

Prijavi se na kurs

A taj posao izgleda ovako:

Obuka pokriva oblast marketinško-prodajnog pisanja. Na webu ima ogromnu primenu: pisanje sadržaja za sajtove, newslettere, reklame, društvene mreže, tutorijale…

Kako obuka za Web marketing prevodioca može da ti pomogne da zarađuješ više?


Imaš lingvistički um i barataš rečima lako. To je tvoja velika prednost u odnosu na sve druge koji žele da nauče i unovče znanje marketinško-prodajnog pisanja.


Kada spojiš 2 super znanja (strani jezik i marketinško-prodajno pisanje) postaješ deo malobrojnog, a sada izuzetno traženog kadra na tržištu rada. Postaješ Web marketing prevodilac.


Nakon završene obuke ti ćeš duplirati svoju vrednost i vidno se razlikovati od običnih prevodilaca. Tvoji će tekstovi biti prodajni, privlačni, interesantni, a ne samo gramatički i stilski ispravni. A to su klijenti, i naši i strani, spremni jako dobro da plate.

Kako da zarađuješ od stečenog znanja?


Obzirom da posao Web marketing prevodioca zahteva, pored znanja stranog jezika, i odlično poznavanje marketinško-prodajnog pisanja – omogućili smo ti da to znanje brzo stekneš na praktičnoj obuci.


Obuka traje 2 meseca, časovi su dva puta nedeljno po 90 minuta. Termini su poslepodnevni i večernji.


Nakon kursa, ukoliko ima otvorenih pozicija kod nas ili u marketing agencijama sa kojima naša škola sarađuje, najbolji polaznici će biti u prilici da konkurišu za stručnu praksu i zaposlenje.


Praksa je odličan način da započneš svoju marketing karijeru i stekneš praktično iskustvo sa kojim ćeš se pohvaliti na razgovoru za posao ili u svom freelance portfoliju.


Za sve informacije o stručnoj praksi obrati se našoj koleginici Aleksandri na broj telefona 011/4096-125.


Kako je protekla obuka, a zatim i praksa nekima od naših najboljih polaznika možeš pogledati ovde.


Ovo je dobra prilika, jer nemaš šta da izgubiš. Dobijaš znanje koje vrlo lako možeš da naplatiš. Odmah po završetku obuke možeš da počneš da radiš i zarađuješ. Bilo kod nas, bilo za drugog klijenta koga izabereš.


Svim polaznicima obuke obezbeđen je sertifikat.

Detaljan plan rada na kursu:

Kurs je radioničarskog tipa i zasnovan na praktičnom radu. Dakle, nivo bespotrebnih teorija je sveden na minimum. Govore stručnjaci, profesionalci, ljudi sa bogatim iskustvom. Objašnjavaju na realnim primerima koji se lako pamte.


Sve ti je dostupno, počev od raznih korisnih sadržaja, pa sve do nesebične stručne podrške.


Obuka za Web marketing prevodioca traje 8 nedelja. Časovi su osmišljeni tako da naučiš maksimum praktičnih stvari za minimalno vreme i stekneš mogućnost da ih efikasno primeniš u poslu.


Plan i program kursa osmišljen je od strane profesionalnog copywritera, što garantuje da ćeš dobiti najaktuelnije znanje iz oblasti marketinško-prodajnog pisanja.

  • Uvod u kopirajting i razumevanje suštine marketinškog pisanja
  • Pravila prodajnog pisanja
  • Osnovna struktura uverljivog teksta
  • Kreiranje i tipovi najbitnijih elemenata teksta – marketinških naslova i otvaranja
  • Uređivanje i kontrola teksta
  • Pisanje za web sajt
  • Copywriting i online advertising
  • Pisanje tekstova za blog
  • Praktični deo kursa kopirajtinga osmišljen je kao primena svega naučenog. Plus, upoznaćeš se sa osnovnim veštinama SEO copywritinga (pisanja tekstova za internet pretraživače). Svaki polaznik dobija svoj projekat (sajt) i kreira tekstove za njega (sređivanje početne strane, kao i rad na svim unutrašnjim stranama sajta).
Prijavi se odmah

Svi detalji o kursu Web marketing prevodilac


Kako se pohađa ovaj kurs

Kurs možeš pohađati u Novom Sadu ili online uživo putem Skype platforme, a dostupna ti je i miks nastava, odnosno mogućnost da tokom trajanja obuke kombinuješ kako tebi najviše odgovara.  


Mesto održavanja

Novi Sad i onlineTrajanje kursa

8 nedeljeNivo učenja

OsnovniTermini

Poslepodnevni i večernjiFond časova

32Telefon

060/66 48 964


Više o predavaču na obuci

Milena Vilotijević Prole

Završila je novinarstvo na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, a potom master studije na smeru marketing menadžment i odnosi s javnošću, na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Veštine pisanja i prezentovanja usavršila je na različitim projektima tokom školovanja, nakon čega je počela da se bavi kopirajtingom. Piše tekstove za različite web sajtove, stranice na društvenim mrežama, a radi na poziciji marketing i pr menadžera. Primenu kopirajtinga pronalazi u svakoj sferi svog rada. Veliki deo svog vremena izdvaja za edukaciju i praćenje novih trendova. Njena velika strast je sport i uključena je u organizaciju brojnih sportskih događaja.

Online kurs za Web marketing prevodioca

Ovaj kurs možeš slušati i online putem Skajpa. Skajp platforma ja idealna i laka za daljinsko učenje i može je koristiti svako sa osnovnim znanjem računara.


Predavanja su online – ali uživo. Tako ne gubiš ništa na kvalitetu nastave, jer možeš svakog momenta da pričaš sa predavačem i drugim polaznicima, zatražiš savet i u potpunosti se uključiš u interaktivne časove. Uz to, ne moraš da dolaziš do škole, već možeš da biraš mesto odakle ćeš pratiti predavanja.


Online kurs traje takođe 8 nedelja, a predavanja su zasnovana na praktičnom radu i vežbama. Obezbeđeni su: online sertifikat, materijali za učenje i podrška škole u Skajp nastavi.


Sve informacije o organizaciji online kursa možete dobiti pozivom na 060/664 89 64 ili 021/300 20 33.

Prijavi se na kurs

Upisni rok je u toku

Iskoristi popust, jer možeš uštedeti čak 35%!

Potrebno je da se prijaviš do isteka promo perioda i kurs dobijaš po sniženoj ceni od 10680 dinara/mesečno, umesto 16431 dinara/mesečno. Cena kursa za stare polaznike, nezaposlena lica i studente iznosi 10320 dinara mesečno. Prikazane cene su sa uračunatim PDV-om.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Rezervacija mesta iznosi 4200 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Pavla Papa 1/II sp u Novom Sadu.

Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku. Kurs je moguće platiti čekovima na više mesečnih rata.

Prijavi se pozivom na brojeve: 021/300-20-33, 060/664-89-64 ili pošalji prijavu na: info@kurseviunovomsadu.com.

Potražnja za web marketing prevodiocima u svetu je ogromna – ovo zanimanje je idealno za filologe.

Završio/la si ili studiraš filoški fakultet? Govoriš minimum jedan strani jezik. Obuči se za prodajno-marketinško pisanje i značajno povećaj svoje šanse na tržištu rada.

Prijavi se ovde

©2022 Poslovna savršenost • Politika privatnosti