021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Znaš strani jezik?
Završi obuku i postani Web marketing prevodilac

Prijave do 03.10.2022.

Firma Poslovna savršenost obučava ljude sa znanjem stranih jezika za poziciju Web marketing prevodilac.

BROJ SLOBODNIH MESTA

8

Obuka pokriva oblast marketinško-prodajnog pisanja. Na webu ima ogromnu primenu: pisanje sadržaja za sajtove, newslettere, reklame, društvene mreže, tutorijale…

Copywriting kurs u Novom Sadu
Marketing menadžer društvenih mreža Novi Sad
Copywriting obuka

Kako obuka za Web marketing prevodioca može da ti pomogne da zarađuješ više?

Imaš lingvistički um i barataš rečima lako. To je tvoja velika prednost u odnosu na sve druge koji žele da nauče i unovče znanje marketinško-prodajnog pisanja.

Kada spojiš 2 super znanja (strani jezik i marketinško-prodajno pisanje) postaješ deo malobrojnog, a sada izuzetno traženog kadra na tržištu rada. Postaješ Web marketing prevodilac.

Nakon završene obuke ti ćeš duplirati svoju vrednost i vidno se razlikovati od običnih prevodilaca. Tvoji će tekstovi biti prodajni, privlačni, interesantni, a ne samo gramatički i stilski ispravni. A to su klijenti, i naši i strani, spremni jako dobro da plate.

Kako da zarađuješ od stečenog znanja?

Obzirom da posao Web marketing prevodioca zahteva, pored znanja stranog jezika, i odlično poznavanje marketinško-prodajnog pisanja – omogućili smo ti da to znanje brzo stekneš na praktičnoj obuci.

Obuka traje 2 meseca, časovi su dva puta nedeljno po 90 minuta. Termini su poslepodnevni i večernji.

Nakon kursa, ukoliko ima otvorenih pozicija kod nas ili u marketing agencijama sa kojima naša škola sarađuje, najbolji polaznici će biti u prilici da konkurišu za stručnu praksu i zaposlenje.

Praksa je odličan način da započneš svoju marketing karijeru i stekneš praktično iskustvo sa kojim ćeš se pohvaliti na razgovoru za posao ili u svom freelance portfoliju.

Za sve informacije o stručnoj praksi obrati se našoj koleginici Aleksandri na broj telefona 011/4096-125.

Kako je protekla obuka, a zatim i praksa nekima od naših najboljih polaznika možeš pogledati ovde.

Ovo je dobra prilika, jer nemaš šta da izgubiš. Dobijaš znanje koje vrlo lako možeš da naplatiš. Odmah po završetku obuke možeš da počneš da radiš i zarađuješ. Bilo kod nas, bilo za drugog klijenta koga izabereš.

Svim polaznicima obuke obezbeđen je sertifikat.

Kako izgleda obuka za Web marketing prevodioca?

Kurs je radioničarskog tipa i zasnovan na praktičnom radu. Dakle, nivo bespotrebnih teorija je sveden na minimum. Govore stručnjaci, profesionalci, ljudi sa bogatim iskustvom. Objašnjavaju na realnim primerima koji se lako pamte.

Sve ti je dostupno, počev od raznih korisnih sadržaja, pa sve do nesebične stručne podrške.

Obuka za Web marketing prevodioca traje 8 nedelja. Časovi su osmišljeni tako da naučiš maksimum praktičnih stvari za minimalno vreme i stekneš mogućnost da ih efikasno primeniš u poslu.

Plan i program kursa osmišljen je od strane profesionalnog copywritera, što garantuje da ćeš dobiti najaktuelnije znanje iz oblasti marketinško-prodajnog pisanja.

Mesto održavanja Novi Sad i Beograd
Trajanje kursa 8 nedelja
Nivo učenja Osnovni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 32
Sertifikat Da
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 
  • Uvod u kopirajting i razumevanje suštine marketinškog pisanja
  • Pravila prodajnog pisanja
  • Osnovna struktura uverljivog teksta
  • Kreiranje i tipovi najbitnijih elemenata teksta – marketinških naslova i otvaranja
  • Uređivanje i kontrola teksta
  • Pisanje za web sajt
  • Copywriting i online advertising
  • Pisanje tekstova za blog
  • Praktični deo kursa kopirajtinga osmišljen je kao primena svega naučenog. Plus, upoznaćeš se sa osnovnim veštinama SEO copywritinga (pisanja tekstova za internet pretraživače). Svaki polaznik dobija svoj projekat (sajt) i kreira tekstove za njega (sređivanje početne strane, kao i rad na svim unutrašnjim stranama sajta).

Prijavi se do 03.10.2022.  jer ćemo finansirati 50% troškova obuke

Broj mesta na obuci za Web marketing prevodioca je ograničen. Odlučne nagrađujemo!

Svi koji se prijave do 03.10.2022. ulaze u program subvencije školovanja. Puna cena obuke iznosi 16.430 dinara mesečno – polaznik plaća 10.680 dinara mesečno (65% pune cene), dok preostalih 35% troškova snosi škola.

Cena kursa za nezaposlena lica, studente i stare polaznike iznosi 10.320 dinara/mesečno. Prikazane cene su sa uračunatim PDV-om.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
16.430 dinara/mesečno 35% 10.680 dinara/mesečno 03.10.2022.

Sve što treba da uradite je da pozovete 021/300-20-33; 060/66-48-964 ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

Rezervacija mesta iznosi 4.200 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Pavla Papa 1/IIsp ili u najbližoj pošti na osnovu instrukcija koje dobijete od naših koordinatora upisa. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

ONLINE prijava:

Ime i prezime

Kontakt telefon

Email