021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Za 8 meseci postani traženi stručnjak.

Upiši obuku za softversko inženjerstvo i zarađuj i do 1.500 evra mesečno. 55% popusta za prijave do

 

OSTALO SLOBODNIH MESTA

8

Dosta ti je nedovoljno plaćenih i dosadnih poslova? Tražiš zanimanje koje će zaista iskoristiti tvoje potencijale? Koje će ti biti zanimljivo i dobro popuniti tvoj novčanik? Programerska akademija ti nudi rešenje.

Da li znaš da Srbiji nedostaje čak 15.000 softver inženjera i još toliko programera? Ovi stručnjaci u proseku zarađuju 1.500 evra mesečno, a posla ima za sve.

Možda sada misliš: “Ovo nije za mene. Suviše je teško naučiti sve što treba. Ko bi mene angažovao?”. Grešiš.

Sve što ti je potrebno da lansiraš svoju karijeru je programerska akademija koja će te, za 8 mesci obuke za softverski inženjering, opremiti traženim znanjima koja su poslodavci odmah spremni da plate.

Programerska akademija
Mesto održavanja Novi Sad
Trajanje kursa 8 meseci
Nivo učenja Početni i napredni
Termini 2 x nedeljno
Fond časova 128
Broj polaznika po grupi 10
Sertifikat Da
Telefon 060/664-89-64

Šta ćeš naučiti na Programerskoj akademiji?

Za 8 meseci, koliko traje akademija, stećićeš sva ona znanja koja krase dobre programere. Na obuci za softverski inženjering obrađuju se sledeće celine:

  • Objektno orijentisano programiranje
  • Dizajn paterni
  • Konkurentno i distributivno programiranje
  • Baze podataka – MYSQL
  • Projektovanje softvera
  • Hyber net – relaciono mapiranje podataka.

Ne dozvoli da te zastraše ovi termini. Uz interaktivan rad sa predavačem, kroz brojne primere, prolazak kroz realne situacije i malo strpljenja, sve će ti postati kristalno jasno. Vrlo brzo softverski inženjering postaće “tvoj teren”, a pisanje koda ići će “kao pesmica”.

Nakon završene programerske akademije stećićeš široku lepezu znanja i veština, tako da ćeš moći da se zaposliš kao softver inženjer, java programer, programer baza podataka, programer aplikacija… Moći ćeš da biraš firmu za koju želiš da radiš – kod nas ili u inostranstvu- ili da aktivno zarađuješ na IT projektima kroz frilenserske platforme.

I to nije sve.

Softverska akademija

Na Programerskoj akademiji odmah praviš svoj portfolio

Tokom obuke za softverski inženjering napravićeš čak 5 kompletnih aplikacija. Rad na ovim projektima učiniće da sve naučeno primeniš u praksi i zaista osetiš kod u prstima.

Svih 5 aplikacija će biti okačene na GitHabu, hosting servisu koji se koristi kao mesto za postavljanje sofverskih projekta, što će ti pružiti instant prednost prilikom traženja posla. Zahvaljujući GitHabu svoje aplikacije možeš da pokažeš budućem poslodavcu i dokažeš šta sve znaš.

Posebna pogodnost koju dobijaš, kao polaznik Programerske akademije, je mogućnost da se, za samo 2 meseca dodatne obuke, specijalizuješ za android programera i tako proširiš svoje znanje, ali i mogućnosti za zaradu.

Preduslov za prijavu na Programersku akademiju je poznavanje osnovnog rada na računaru, rada na internetu i osnova engleskog jezika.

Prijavi se odmah i osvoji nagradu

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
19.800 din/mes. 55% 8.900 din/mes.

 

Program startuje početkom novembra 2017. Sve što treba da uradite je da okrenete brojeve telefona 060/664 89 64 ili 021/300-21-24 ili prijavu pošaljIte na mejl info@kurseviunovomsadu.com, a možete se prijaviti i preko PRIJAVNOG FORMULARA u nastavku ovog teksta.

Online formular za prijavu na akademiju:

Ime i prezime:

Email:

Broj telefona: