Postani deo naše misije i podeli svoje znanje – pridruži se našem timu predavača!

Mi smo: Poslovna savršenost - Škola "Obuke i kursevi"

Lokacija: Beograd i Novi Sad

Pridruži se našem timu

Ako imaš iskustva u podučavanju ili mentorstvu, motivisan si za rad, strastven u prenošenju znanja i tražiš priliku za lični i profesionalni razvoj, onda bi mogao biti savršen kandidat za predavača u našoj organizaciji.


I ne samo to, kompanija “Poslovna savršenost” pruža ti priliku za razvoj karijere, saradnju sa drugim stručnjacima i fleksibilne radne uslove.

Kao honorarni predavač u našoj kompaniji imaćeš više benefita, kao što su:

  • Uticaj na budućnost: Imaćeš priliku podeliti svoje znanje sa polaznicima, što će imati pozitivan uticaj na njihov život i karijerni razvoj, što može biti izuzetno inspirativno i motivišuće.
  • Mogućnost ličnog i profesionalnog razvoja: Mogućnost sticanja novih veština i znanja kroz rad s drugim predavačima i timovima.
  • Fleksibilnost rada: Kao honorarni predavač, možeš prilagoditi svoj raspored svojim potrebama i mogućnostima, što ti omogućava da uskladiš posao s drugim obavezama.
  • Mogućnost dodatne zarade: Rad u firmi kao predavač može biti izuzetno isplativ, uz priliku za napredovanjem u karijeri i ostvarivanjem stabilnog prihoda.

Zbog povećanog obima posla tražimo predavače za sledeće obuke:

Beograd, Novi Sad – QA tester

Beograd, Novi Sad – Automatizovani QA tester

Beograd, Novi Sad – Copywriter

Beograd – Grafički dizajner

Beograd, Novi Sad – Copywriter

Beograd – Grafički dizajner

Ukoliko želiš da budeš deo našeg tima, pošalji svoju radnu biografiju na e-mail adresu info@poslovnasavrsenost.rs i vrlo brzo očekuj poziv od naših kolega : )

Budi deo našeg tima

©2023 Poslovna savršenost • Politika privatnosti