021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com
Broj polaznika po grupi Max 10
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Rok za upis 03.10.2022.
Regularna cena 12500 dinara
Promotivna cena 6250 dinara
Telefoni 060/664-89-64
Formular za prijavu PRIJAVI SE!

Briljirajte u Excel-u i postanite konkurentni na tržištu rada. Uvećajte šanse da dobijete željeni posao.

Da li znate da radite u Excel-u?

Obrazovna agencija Obuke i kursevi organizuje u centru Novog Sada kurs na kojima ćete na jednostavan i praktičan način saznati kako da ukrotite osnove Excel-a. A to će Vam pomoći da:

 • Lakše nađete posao zahvaljujući toj traženoj veštini
 • Napredujete u firmi i dobijete bolje plaćen posao
 • Uspešnije vodite sopstvenu firmu, organizaciju, udruženje, ugostiteljski objekat…

Excel – naučite program bez kojeg poslodavci ne mogu

Excel1Za Excel je program MS Office paketa, koji se koristi za organizovanje podataka (brojki, teksta, funkcija) u pregledne tabele i razumljive grafikone. Tih podataka može biti od svega nekoliko pa do više stotina hiljada.

Čitave industrije počivaju na Excel-ovim alatima bez kojih mnoge firme i kompanije naprosto ne bi opstale. Excel im pruža uvid u širu sliku poslovanja, a omogućuje im i da saznaju šta treba da poprave da bi bile uspešne.

Sada razumete zašto je neophodno da i Vi znate baratati Excel-om. Najbolje je što ne morate biti genije za brojke, jer Excel sve radi umesto Vas. Proračune, matematičke operacije, vodi evidenciju i skuplja podatke.

Kako Vam znanje Excel-a može doneti posao, veću platu i pomoći u vođenju firme?

 • Ako ste nezaposleni, primetili ste da mnoge firme u oglasima za posao traže kandidate vične u korišćenju Excel-a. Ako ne spadate među takve, vaše šanse da nađete zaposlenje padaju u vodu. Krenuli ste u nemoguću misiju.
 • Isti je slučaj i sa Vama koji želite da napredujete u firmi. Ako nemate šta vredno da ponudite, veštinu kojom ćete se izdvojiti i zaseniti kolege, pozdravite se od bolje plaćenog posla. Neko drugi će vas preteći i Vi ste opet na početku.
 • Ukoliko ste sam svoj gazda, verovatno se bavite i finansijama firme. Na kraju, sve se svodi na brojke. Ako ne umete da interpretirate pokazatelje poslovanja i upravljate podacima, mnogo šta ćete propustiti. Da ne pominjemo da Vaša konkurencija vredno radi kako bi bila ispred Vas. Ali ne očajavajte, rešenje se krije u lako savladivim veštinama koje će Vam pomoći da stojite rame uz rame s najboljima.

Šta dobijate od obuke za osnovni nivo Excel-a?

excel2Sad kada ste saznali koliko je presudno za Vaš posao i karijeru da naučite Excel, najbolje je da počnete od početka. Nije Vam potrebno nikakvo predznanje. Iskusni i stručni predavači objasniće Vam na razumljiv način kako da koristite mogućnosti koje pruža Excel i primenite ih bez muke.

Otkrićete tajne i trikove Excel-a i naučiti koje su funkcije najvažnije. Saznaćete šta će Vam najviše koristiti u poslu i na šta da obratite posebnu pažnju. Da ne biste lutali, gubili vreme i sami eksperimentisali bez rezultata. Jedini rezultat koji biste postigli je da se zapetljate.

Kursevi se odvijaju u malim grupama do 10 ljudi radi maksimalno efikasnog usvajanja gradiva. Predavanja su osmišljena u vidu radionica, sa malo teorije i mnogo praktičnih zadataka i primera. Nije cilj samo da naučite čemu Excel služi već da ga odmah uspešno primenite.

Gradićete znanje na zdravim osnovama, što će Vam omogućiti da pređete na napedni nivo obuke, ukoliko to želite. Obuke i kursevi Vam nude u Novom Sadu i jednomesečni kurs naprednog Excel-a, za sve Vas koji želite da se osposobite za viši nivo rada.

Kako izgleda osnovni kurs Excel-a?

Kurs traje mesec dana i predavanja se odvijaju 2x nedeljno u trajanju od 2 školska časa. Čim završite obuku, moći ćete da primenjujete novostečeno znanje.

Tokom kursa ćete učiti:

 1. Otvaranje, zatvaranje, kreiranje i snimanje tabelarnih dokumenata
 2. Osnovne ugrađene opcije (Help, Zoom, Toolbar, Ribbon)
 3. Unos podataka u ćelije
 4. Operacije sa ćelijama ( izbor, kopiranje, sortiranje, brisanje)
 5. Operacije sa redovima i kolonama
 6. Upotreba osnovnih matematičkih i logičkih funkcija
 7. Formatiranje unesenih podataka i ćelija
 8. Kreranje i uređenje grafika
 9. Podešavanje i priprema za štampu

Učionice imaju sve što je potrebno za prijatan i kvalitetan rad: računare za svakog polaznika, LCD televizor, tablu za pisanje, propratni materijal u elektronskom formatu.

Po završetku obuke dobijate uverenje da ste odslušali predavanja. Ukoliko želite da dobijete sertifikat, potrebno je da uradite završni test i date najmanje 70% tačnih odgovora. Testiranje je potpuno BESPLATNO.

Prijavite se već danas i iskoristite veliki popust

Oktobarski upisni rok je u toku. Puna cena kursa je 12.500 dinara. Ako se prijavite do 03.10.2022. dobijate 50% popusta. Tako ćete umesto pune cene, platiti samo 6.250 dinara. Cena kursa za nezaposlena lica je 6000 dinara. Rezervacija kursa, koja je uključena u cenu iznosi 900 dinara.

Prijavljivanje je jednostavno. Sve što je potrebno da učinite je da nas pozovite na 021/300-21-24 ili na 060/664-89-64. Ako Vam je lakše, možete nam poslati mejl s prijavom na info@kurseviunovomsadu.com ili svoje mesto u grupi rezervisati putem  ONLINE APLIKACIONOG FORMULARA. Opcija koju treba da čekirate je Osnovni Excel.

Nakon prijave, kontaktiraće Vas neko i sekretarijata naše škole i dati Vam sve potrebne informacije o ovom kursu.