021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Obezbedite sebi šansu za bolji posao. Naučite napredni Excel

Excel je jedan od najpopularnijih programa na svetu i koristi se u praktično svakom preduzeću za baratanje tabelama i grafikonima. Državne institucije, izdavačke kuće, nevladine organizacije, male i srednje firme… Jednom rečju svi koriste napredne Excel funkcije. Excel pomaže poslovnom uspehu jer omogućava sređivanje i analiziranje podataka, pravljenje tabela, složenih računa, izveštaja i grafičke prikaze.

BROJ SLOBODNIH MESTA

5

Ako ste pokušali da sami “čeprkate” po ovom programu, pri samom pomenu reči Excel, možda dobijete blagi grč u stomaku, sećajući se koliko vam se sve činilo nejasnim i zbrkanim.

Zahvaljujući kursu za napredni Excel u Novom Sadu, koji organizuje škola Obuke i kursevi, sada i vi možete postati stručni za rad u Excel-u i to izuzetno brzo i bez velikih napora.

Napredni Excel
Kurs naprednog Excel - a
Napredni Excel Novi Sad

Kako napredno Excel znanje vodi boljem poslu?

Napredno poznavanje rada u Excel programu otvoriće vam mogućnost da radite u bilo kom preduzeću i dati vam prednost u odnosu na konkurenciju. Kako?

 • Rezultati ankete sprovedene među poslodavcima u Srbiji pokazuju da vam napredno znanje Excel-a omogućava da budete konkurentniji na tržištu rada i svoje šanse za pronalaženje posla povećate i do neverovatnih 73,1%
 • Prilikom konkurisanja za bilo koji bolje plaćen posao, kandidati koji ne znaju Excel otpadaju već u prvom krugu
 • Statistički podaci pokazuju da osobe koje poznaju napredni Excel imaju za 40% veće plate od kolega koji rade isti posao. Excel im omogućava da svoj posao rade brže i efikasnije
 • Pošto relativno mali broj ljudi poznaje napredne Excel funkcije, osobe koje to nauče postaju važne karike u svojoj firmi i automatski dobijaju mogućnost da se kandiduju za bolju i plaćeniju poziciju.

Kako izgleda napredni kurs Excel – a?

Obuka traje 4 nedelje. Dinamika rada je 2x nedeljno po sat i po. Časovi se održavaju radnim danima (u poslepodnevnim i večernjim satima).

Program obuke za napredni Excel prilagođen je zaposlenima u kompanijama koji žele da napreduju u svom poslu, ali i nezaposlenim licima radi sticanja prednosti na konkursima za zapošljavanje.

Lekcije su kratke i jasne, bez previše teorije i sa konkretnim primerima iz prakse, koji će vam pomoći da lako razumete gradivo i primenite stečeno znanje. Po završetku obuke bićete osposobljeni za korišćenje različitih naprednih Excel funkcija, da pravite složene proračune, izveštaje o prodaji, inventare, vodite radne sveske i još mnogo toga.

Mesto održavanja Novi Sad
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Napredni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 16
Sertifikat Da
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 
 • Imenovanje ćelija, opsega, konstanti, formula
 • Sortiranje
 • Filteri
 • Područje štampanja
 • Zaštita podataka
 • Sve opcije komande Paste
 • Subtotali
 • Validacija podataka
 • Konsolidacija podataka
 • Kreiranje liste podataka
 • Uslovno formatiranje
 • Napredne funkcije
 • Složene funkcije
 • Pivot tabele
 • Složeni grafikoni
 • Goal seek i Solver.

Online kurs naprednog Excel – a

Ovaj kurs možete slušati i online putem Skajpa. Skajp platforma ja idealna i laka za daljinsko učenje i može je koristiti svako sa osnovnim znanjem računara.

Predavanja su online – ali uživo. Tako ne gubite ništa na kvalitetu nastave, jer možete svakog momenta da pričate sa predavačem i drugim polaznicima, zatražite savet i u potpunosti se uključite u interaktivne časove. Uz to, ne morate da dolazite do škole, već možete da birate mesto odakle ćete pratiti predavanja.

Online kurs traje takođe 8 nedelja, a predavanja su zasnovana na praktičnom radu i vežbama. Obezbeđeni su vam: online sertifikat, materijali za učenje i podrška škole u Skajp nastavi.

Sve informacije o organizaciji online kursa možete dobiti pozivom na 060/664 89 64 ili 021/300 20 33.

Napredni Excel fotografija

Promo cena naprednog Excel kursa

Puna cena kursa napredni Excel iznosi 14.230 dinara.  Oktobarski upisni rok je u toku. Za sve prijave do 03.10.2022. dajemo 30% popusta na kurs te dobijate kurs po ceni od 9.960 dinara.  Cena kursa za nezaposlena lica, studente i stare polaznike sa popustom iznosi 9.600 dinara. Prikazane cene su sa uračunatim PDV-om.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
14.230 dinara 30% 9.960 dinara 03.10.2022.

Rezervacija mesta iznosi 4.200 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Pavla Papa 1/IIsp ili u najbližoj pošti na osnovu instrukcija koje dobijete od naših koordinatora upisa. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Prijavite se pozivom na: 060/664-89-64, 021/300-20-33 ili pošaljite prijavu na: info@kurseviunovomsadu.com. Možete popuniti i prijavni formular koji se nalazi u nastavku. Nakon toga pozvaće vas naš koordinator upisa.

ONLINE prijava

Ime i prezime

Kontakt telefon

Email