Početak kursa - Februar 2023.

Napredni Excel

Stekni znanje koje ti omogućava napredovanje u poslu, a samim tim i bolju poziciju i veću platu u kompaniji. Investiraj u sebe i svoje usavršavanje na kursu naprednog Excel-a.

Ovladaj naprednim Excel funkcijama. Otvori vrata svojoj karijeri. 30% popusta za prijave do kraja promo perioda.

Prijavi se na kurs

Excel je jedan od najpopularnijih programa na svetu i koristi se u praktično svakom preduzeću za baratanje tabelama i grafikonima. Državne institucije, izdavačke kuće, nevladine organizacije, male i srednje firme… Jednom rečju svi koriste napredne Excel funkcije. Excel pomaže poslovnom uspehu, jer omogućava sređivanje i analiziranje podataka, pravljenje tabela, složenih računa, izveštaja i grafičke prikaze.

Ako si pokušao da sam “čeprkaš” po ovom programu, pri samom pomenu reči Excel, možda dobiješ blagi grč u stomaku, sećajući se koliko ti se sve činilo nejasnim i zbrkanim.


Zahvaljujući kursu za napredni Excel u Novom Sadu, koji organizuje škola Obuke i kursevi, sada i ti možeš postati stručan za rad u Excel-u i to izuzetno brzo i bez velikih napora.

Kako napredno Excel znanje vodi boljem poslu?

Napredno poznavanje rada u Excel programu otvoriće ti mogućnost da radiš u bilo kom preduzeću i dati ti prednost u odnosu na konkurenciju. Kako?

Rezultati ankete sprovedene među poslodavcima u Srbiji pokazuju da napredno znanje Excel-a omogućava da budeš konkurentniji na tržištu rada i svoje šanse za pronalaženje posla povećaš i do neverovatnih 73,1%

Pošto relativno mali broj ljudi poznaje napredne Excel funkcije, osobe koje to nauče postaju važne karike u svojoj firmi i automatski dobijaju mogućnost da se kandiduju za bolju i plaćeniju poziciju.

Statistički podaci pokazuju da osobe koje poznaju napredni Excel imaju za 40% veće plate od kolega koji rade isti posao. Excel im omogućava da svoj posao rade brže i efikasnije

Prilikom konkurisanja za bilo koji bolje plaćen posao, kandidati koji ne znaju Excel otpadaju već u prvom krugu

Kurs Napredni Excel


Kako izgleda napredni kurs Excel – a?

Obuka traje 4 nedelje. Dinamika rada je 2x nedeljno po sat i po. Časovi se održavaju radnim danima (u poslepodnevnim i večernjim satima) ili subotom.


Program obuke za napredni Excel prilagođen je zaposlenima u kompanijama koji žele da napreduju u svom poslu, ali i nezaposlenim licima radi sticanja prednosti na konkursima za zapošljavanje.


Lekcije su kratke i jasne, bez previše teorije i sa konkretnim primerima iz prakse, koji će ti pomoći da lako razumeš gradivo i primeniš stečeno znanje. Po završetku obuke bićeš osposobljen za korišćenje različitih naprednih Excel funkcija, da praviš složene proračune, izveštaje o prodaji, inventare, vodiš radne sveske i još mnogo toga.

Detaljan plan rada na kursu Napredni Excel:

 • POČETAK RADA U EXCEL-u
  izgled ekrana, prečice na tastaturi, unos podataka, različiti tipovi podataka, kreiranje i čuvanje bazičnog dokumenta
 • OSNOVNE RAČUNSKE OPERACIJE
  kreiranje formula, opcija Insert Functions, kopiranje formula, apsolutno i relativno adresiranje
 • PRILAGOĐAVANJE RADNOG LISTA
  ubacivanje i brisanje ćelija, redova i kolona, search, find i replace opcije, opcija proofing
 • FORMATIRANJE RADNOG LISTA
  formatiranje ćelija. Primena stilova i tema, osnovno uslovno formatiranje
 • PRIPREMA ZA ŠTAMPU
  opcije Print i Preview, Page Layout, Headers i Footers, Scaling
 • UPRAVLJANJE RADNOM SVESKOM
  insert, copy i move radnog lista
 • FUNKCIJE
  logičke funkcije, funkcije za datum i vreme, funkcije za tekst, rad sa opsezima
 • FUNKCIJE
  logičke funkcije, funkcije za datum i vreme, funkcije za tekst, rad sa opsezima
 • LISTE PODATAKA
  opcije Sort i Filter, kreiranje tabela podataka
 • PROVERA PODATAKA
  primena složenijih i naprednih uslovnih formatiranja
 • VIZUELIZACIJA PODATAKA
  kreiranje grafikona, izmena i formatiranje grafika
 • NAPREDNE FUNKCIJE
  funkcije IF, LOOKUP, VLOOKUP i HLOOKUP, kombinacija funkcija
 • PIVOT TABELE
  kreiranje Pivot tabela, analiza podataka
 • RAD SA VIŠE RADNIH LISTOVA I RADNIH SVESAKA
  linkovi, spoljne veze, konsolidacija podataka
 • DELJENJE I ZAŠTITA RADNE SVESKE
  linkovi, spoljne veze, konsolidacija podataka
 • EXCEL AUTOMATIZACIJA
  validacija podataka, Invalid data
 • ŠTA AKO ANALIZA
  opcije Scenario manager, Goal Seek, Solver
 • POWER PIVOT
  kreiranje Data modela, kreiranje kalkulisanih polja, Power pivot tabele i grafici
 • MACRO
  opcija Record Macro
 • ZAVRŠNI TEST
  testiranje polaznika
Prijavi se odmah

Svi detalji o kursu Napredni Excel


Kako se pohađa ovaj kurs

Kurs se održava online uživo putem Skype platforme


Mesto održavanja

OnlineTrajanje kursa

4 nedeljeNivo učenja

NapredniTermini

Poslepodnevni i večernjiFond časova

16Telefon

060/66 48 964


Više o predavačima na kursu Napredni Excel

Vesko Vasiljević

je diplomirani menadžer, predavač na kursu Excela. Poseduje višegodišnje iskustvo na poslovima nabavke, komercijale i analize poslovnih podataka. Prenosi praktična znanja u primeni Excela u gotovo svim oblastima savremenog poslovanja. Poslednje dve godine, uspešno učestvovao u implementaciji MM modula SAP ERP poslovnog rešenja. Pomoći će vam da na najbrži način otkrijete kako da dođete do efikasnog rešenja bez potrebe da rešenje bude komplikovano.

Pavle Jarić

je master inženjer organizacionih nauka iz oblasti informacionih sistema i tehnologija. Iako je više od 10 godina proveo na strani biznisa, pokrivajući oblasti kao sto su prodaja i nabavka, istovremeno je zalazio i u sferu IT-a. Na početku, vezu između ICT veština i biznisa pravi u neposrednim prenošenjem znanja kolegama u kompanijama za koje je radio, aktivnim učešćem u IT projektima a kasnije i u formi trenera za ICT veštine. Danas svoje poslovne uspehe gradi u IT funkciji najveće telekomunikacione kompanije u Srbiji, pokrivajući kako odrzavanje, tako i razvoj i upravljanje razvojem infomacionih sistema. Poslednjih nekoliko godina realizovao je značajan broj obuka sa više od hiljadu polaznika.

Online kurs za Napredni Excel

Ovaj kurs održava se online putem Skajpa. Skajp platforma ja idealna i laka za daljinsko učenje i može je koristiti svako sa osnovnim znanjem računara.


Predavanja su online – ali uživo. Tako ne gubiš ništa na kvalitetu nastave, jer možeš svakog momenta da pričaš sa predavačem i drugim polaznicima, zatražiš savet i u potpunosti se uključiš u interaktivne časove. Uz to, ne moraš da dolaziš do škole, već možeš da biraš mesto odakle ćeš pratiti predavanja.


Obezbeđeni su: online sertifikat, materijali za učenje i podrška škole u Skajp nastavi.


Sve informacije o organizaciji online kursa možeš dobiti pozivom na 060/664 89 64 ili 021/300 20 33.

Prijavi se na kurs

Iskoristi promotivnu cena naprednog Excel kursa

Upisni rok je u toku. Puna cena kursa napredni Excel iznosi 14.230 dinara. Za sve prijave dok traje promotivni period dajemo 30% popusta na kurs te dobijaš obuku po ceni od 9.960 dinara. Cena kursa za nezaposlena lica, studente i stare polaznike sa popustom iznosi 9.600 dinara. Prikazane cene su sa uračunatim PDV-om.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Rezervacija mesta iznosi 4200 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Pavla Papa 1/II sp u Novom Sadu.

Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku. Kurs je moguće platiti čekovima na više mesečnih rata.

Prijavi se pozivom na brojeve: 021/300-20-33, 060/664-89-64 ili pošalji prijavu na: info@kurseviunovomsadu.com.

Danas je svakoj firmi potrebna osoba vešta i brza u baratanju tabelama i grafikonima. Radnici koji poseduju takva znanja ne samo da mogu brže obavljati posao, već im se pruža mogućnost da ciljaju na bolje i plaćenije pozicije u firmi.

Da li si znao da su plate osoba koje su vešte sa Excel programom veće za čak 40% u odnosu na zaradu kolega koje rade isti posao, ali o Excel-u ne znaju ništa? Većina firmi odlično poznavanje rada u Excel programu postavlja kao jedan od glavnih uslova za zapošljavanje.

Ukoliko želiš da stekneš prednost u odnosu na druge i da se od njih razlikuješ po nečemu zaista bitnom, kurs za rad u Excel-u je prava stvar za tebe.

Prijavi se ovde

©2022 Poslovna savršenost • Politika privatnosti