021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Obrazovanje je najmoćnije oružje koje možete iskoristiti da biste promenili svet.

(N. Mendela)

Obuke i kursevi u Novom Sadu je škola čija je osnovna delatnost promovisanje novih veština i dodatno obrazovanje za aktuelne i tražene poslove kod nas i u inostranstvu.

Naš osnovni cilj je da vam pomognemo da ovladate znanjima sa kojima ćete se brzo zaposliti, napredovati i naravno, zaraditi. Duboko verujemo u to da se i u Srbiji , kao i u bilo kojoj drugoj zemlji, može pristojno živeti od svog rada.

Postojimo od septembra 2012. godine, kada je našu ponudu činilo nekoliko obuka. Prateći svoju viziju, nove trendove u svetu poslovanja i ostvarujući početne ideje, danas vam nudimo više od 20 kurseva za različita zanimanja.

Zbog velikog interesovanja za naše kurseve i obuke od strane građana Novog Sada, kao i velikog broja polaznika koji su zarad znanja putovali u Beograd, od septembra 2014. počeli smo sa poslovanjem u Novom Sadu.

o-skoliNova zanimanja za novo doba

Tržište poslova stalno se menja. Tehnološki razvoj doneo je čitav spektar novih profesija, bez kojih se savremeno poslovanje više ne može zamisliti. Određene delatnosti doživljavaju pravu ekspanziju. Na osnovu realnog sagledavanja odnosa ponude i potražnje poslova i kroz razgovore sa menadžerima i vlasnicima kompanija  naša škola osmislila je obuke i kurseve za najsavremenija i najaktuelnija zanimanja danas iz različitih oblasti:

  • IT i dizajn – web dizajner, grafički dizajner, AutoCAD dizajner, PHP programer…
  • Marketing – internet marketing menadžer, copywriter, SEO i Google administrator, administrator društvenih mreža…
  • Menadžment – PR menadžer, projektni menadžer, event planer, poslovni sekretar, knjigovođa…

Savremeno okruženje je veoma dinamično, stoga je konstantno usavršavanje i unapređivanje znanja neminovno.

Ponuda kurseva i obuka stalno se obogaćuje i menja u zavisnosti od zahteva tržišta. Znanja koja se steknu na obuci odmah su primenjiva i naplativa. Pružaju vam mogućnost da lako pronađete novi posao, da se prekvalifikujete sa starog ili pak otvorite sopstvenu agenciju. Brojna od ovih zanimanja mogu se raditi i honorarno, od kuće (freelance) za domaće ili strane firme.

Učenje kroz praktičan rad na IT projektima

Nastava je zasnovana na praktičnom radu, uz minimum teorije. Svaki polaznik na kraju kursa sposoban je da potpuno samostalno obavlja delatnost za koju se obučavao. Veliki broj njih nakon obuke našao je posao, kroz stalni ili privremeni angažman. Određeni pojedinci angažovani su na IT i marketinškim projektima domaćih i stranih preduzeća. Neki su ostali kao predavači u našoj školi.

Kurseve i obuke koje vam nudimo pripremali smo dugo i detaljno. Ništa nije prepušteno slučaju. Zasnovani su na brojnim analizama i procenama krajnjih rezultata. Obezbedili smo i sve tehničke uslove za efektno i brzo učenje – laptop i desktop računare za svakog pojedinca, LCD TV, video bim, wireless internet, aktuelni programe i neophodne materijale.

Posebnu pažnju posvetili smo izboru predavača. To su profesionalci sa akademskim i praktičnim znanjem, ljudi koji dugo i uspešno rade u delatnostima o kojima i predaju. Tako je predavač na kursu web dizajn odradio preko 300 projekata za inostrane i domaće klijente, a osoba koja vodi kurs marketing na internetu ima preko 8000 sati predavanja na tu temu i više od 450 uspešno sprovedenih marketing kampanja. Kurs knjigovođstva vode profesionalne knjigovođe.

Kroz zanimljiva i praktična predavanja preneće vam svoja iskustva i znanja. Na usluzi su svakom polazniku tokom trajanja kursa, ali i po njegovom završetku, kroz konsultacije ili e-mail prepisku.

Polaznik na prvom mestu

Uspeh uvek merimo zadovoljstvom korisnika naših usluga. Polaznik nam je uvek prioritet i sve je prilagođeno njemu, kako bi mu bilo lepše, zanimljivije i lakše. Do sada je naše obuke završilo preko 8000 polaznika. Posebno nas inspiriše činjenica da se preko 90% njih izjasnilo da bi ponovo upisalo neki od naših kurseva. To je najveća potvrda kvaliteta obuka koje nudimo.

Ono što nas izdvaja od ostalih škola ovog tipa je što ostajemo u kontaktu sa polaznicima i po završetku obuke. Uvek smo im na raspolaganju ukoliko im je potreban savet, pomoć, dodatni materijal ili pak preporuke  za zaposlenje. Oni ostaju zauvek “prijatelji naše škole”.

Društveno odgovorno poslovanje je nešto na šta obraćamo naročitu pažnju. Nezaposlena lica i studenti su kategorije o kojima posebno vodimo računa kroz različite pogodnosti koje imaju pri pohađanju naših kurseva (stalni popusti).

Rukovodioci, menadžeri i zaposleni uspešnih domaćih preduzeća usavršavali su svoje veštine kroz naše obuke. Broj naših korporativnih klijenata stalno se povećava… Lista raste iz dana u dan. Tu su Telekom, Dunav osiguranje, Anubis security, Meda pharmaceuticals, Solvens plus, Q wellness, EMC, Beo beta, Magelan, AZ book, Meding… Kliknite na sledeći LINK da pogledate celu referentnu listu.

Posetite nas, predložite nam svoje ideje, želje, podelite sa nama svoje utiske. Mi ćemo vam zauzvrat pružiti znanja kojima ćete širom otvotiti vrata velikih domaćih i svetskih kompanija.

Učenje je kao veslanje uzvodno: čim se prestane, odmah se kreće nazad.

Lao Ce