021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Sigurni smo da ćete se ti i kopirajting divno slagati. Ako osećaš kao da tvojoj karijeri nedostaje snage da poleti i popne se na mesec, znaj da će upravo kopirajting dati snažan vetar u leđa tvom poslovnom uspehu. Jednostavno, znanje stranog jezika + kopirajting = mnogo bolje poslovne prilike i mnogo veća zarada.

mesec

Kako kopirajting može da ti pomogne da povećaš prihode?

Kopirajting je zanimljiva i vrlo korisna veština marketinško-prodajnog pisanja. Trenutno najveću primenu ima na webu i služi za kreiranje sadržaja za web sajtove, newslettere, reklame, društvene mreže, tutorijale…

Ti već imaš lingvistički um i barataš rečima lako. To je tvoja velika prednost u odnosu na sve druge koji žele da nauče i unovče znanje kopirajtinga. Kada spojiš 2 super veštine (strani jezik i kopirajting) postaješ deo malobrojnog, a sada izuzetno traženog kadra na tržištu rada. Postaješ marketing prevodilac.

Nakon završene kopirajting obuke ti ćeš duplirati svoju vrednost na tržištu rada i vidno se razlikovati od običnih prevodilaca. Tvoji će tekstovi biti prodajni, privlačni, interesantni, a ne samo gramatički i stilski ispravni. A to su klijenti, i naši i strani, spremni jako dobro da plate.

marketing

Šta ćeš sve naučiti tokom kursa za marketing prevodioca?

Nastava traje 4 nedelje. Časovi se održavaju 2x nedeljno po 90 min.

Imaćeš priliku da radiš sa stručnjacima za kopirajting koji ćete naučiti vrlo konkretnim stvarima. To znači da ćeš odmah po završetku obuke moći da počneš da radiš i zarađuješ. Sertifikat ti je obezbeđen.

Plan i program:

  • Prati ova pravila i imaš zanat u prstima
  • Kada znaš kome pišeš, onda znaš i kako prevodiš
  • Nedelja ima 7 dana, zemlja 5 okeana, a kopirajting ovih 11 tačaka
  • Menjamo zakone matematike: kada 1+2 nije 3, već 75
  • Kopirajting na delu – pisanje i prevođenje za web sajt
prsti

Posla je puno, a nedovoljno stručnjaka za marketinško prevođenje. To iskoristi sad

Puna cena obuke za marketing prevodioca iznosi 17.800 dinara. Decembarski upisni rok je u toku. Za prijavu do 05.12.2022. ostvaruješ popust od 50%. Umesto 17.800 dinara, kurs plaćaš 8.900 dinara.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
17.800 din. 50% 8.900 din. 05.12.2022.

Kurs je moguće platiti na 2 mesečne rate (jedna u predupisnom roku, druga na početku kursa) ili na više mesečnih rata (ako se vrši plaćanje čekovima).

Rezervacija mesta iznosi 1.900 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Dušana Vasiljeva 9. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Sve što treba da uradite je da pozovete 021/300-21-24; 060/66-48-964 ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

ONLINE APLIKACIONI FORMULAR

Ime i prezime:

Email:

Broj telefona: