Početak kursa - Decembar 2023.

Marketing Automation Specialist

Povežite se sa budućnošću

Današnji digitalni svet zahteva inovacije i napredne marketinške strategije. Dok su velike svetske kompanije kao što su Amazon i Alibaba već usvojile Marketing automatizaciju pre 10 - ak godina, kod nas je ovo područje tek u povoju. Sada je trenutak da se pridružite ovoj revoluciji i izgradite karijeru koja će vas lansirati u svet budućnosti.

Prijavi se na kurs
Power BI kurs Novi Sad

U čemu je caka?

Svaka marketinška kampanja mora biti dobro osmišljena i ciljana kako bi postigla najbolje rezultate. Marketing automation (automatizacija marketinga) je ključni alat za postizanje tog cilja. Kurs "Marketing Automation Specialist" će vam pružiti duboko razumevanje kako koristiti alate i tehnike automatizacije marketinga kako biste optimizovali marketinške aktivnosti i povećali efikasnost kampanja.


Na ovom kursu ćete naučiti kako:

  • Izgraditi efikasne marketinške strategije: Razumećete kako analizirati ciljnu grupu i njihove potrebe kako biste kreirali strategije koje će privući pažnju i povećati angažman.
  • Upotrebiti alate za automatizaciju: Upoznaćete se sa popularnim alatima za automatizaciju marketinga kao što su HubSpot, Mailchimp i druge platforme, i naučiti kako ih efikasno koristiti.
  • Personalizovati kampanje: Saznaćete kako prilagoditi marketinške poruke i ponude za svakog pojedinca koristeći segmentaciju i personalizaciju.
  • Analizirati rezultate: Naučićete kako pratiti i analizirati rezultate marketinških kampanja kako biste neprestano poboljšavali svoje strategije.
  • Automatizovati rutinske zadatke: Ovaj kurs će vas naučiti kako automatizovati ponavljajuće zadatke kao što su slanje emailova, praćenje angažmana na društvenim mrežama i upravljanje kontaktima.


Kroz praktične vežbe i studije slučaja, stvorićete veštine i znanje potrebno za postizanje uspeha u oblasti automatizacije marketinga. Ovaj kurs je idealan za profesionalce u marketingu, preduzetnike i sve one koji žele da unaprede svoje marketinške veštine i postignu bolje rezultate u svojim kampanjama.

Prijavi se ovde

Marketing automatizacija - ključ za otvorena radna mesta u kompaniji New Look Entertainment

U današnjem digitalnom dobu, gde se svet marketinga neprestano menja i napreduje, jedan koncept ističe se kao presudan – marketing automatizacija. Dok se velike svetske kompanije već godinama oslanjaju na ovu revolucionarnu tehniku, u Srbiji, ova oblast tek počinje da dobija zasluženo priznanje. Ovo je trenutak da se priključite ovoj marketinškoj revoluciji i izgradite svoju karijeru kao stručnjak za marketing automatizaciju.

O kursu “Marketing automation specialist”

Kako biste postali lider u svetu marketing automatizacije, potrebno je razumeti osnove i veštine koje su potrebne za efikasno upravljanje marketinškim kampanjama. Naš kurs za Marketing automation specialist pruža sveobuhvatan pregled ovog koncepta i omogućava vam da steknete praktične veštine kroz rad u Sales Snap alatu, pioniru u oblasti marketing automatizacije u Srbiji.
Svi polaznici, koji završe Marketing automation specialist obuku, automatski ulaze u proces selekcije za posao u kompaniji New Look Entertainment. Zaposleni iz kompanije New Look Entertainment rade finalnu selekciju i odabir najboljih. Za sve informacije o mogućnosti zaposlenja u kompaniji New Look Entertainment, kao i samoj kompaniji, pozovi 0616648964.

Sales Snap Alat: vaš ključ ka uspehu


Kompanija New Look Entertainment stoji iza Sales Snap - a, softverskog alata koji je postao sinonim za uspeh u marketing automatizaciji. Naši najrenomiraniji klijenti, uključujući Addiko banku, Gigatron, Tehnomaniju i mnoge druge, već koriste Sales Snap sa neverovatnim rezultatima. Naš tim iskusnih stručnjaka pružiće vam podršku i voditi vas kroz proces učenja, kako biste postali stručnjak u marketing automatizaciji.


Kreiranje efikasnih marketinških kampanja


Kroz naš kurs, naučićete kako da kreirate efikasne marketinške kampanje koristeći Sales Snap alat. Personalizacija poruka, segmentacija ciljnih grupa i analiza rezultata postaće vaša svakodnevna rutina. Ovladaćete tehnikama kao što su triger kampanje, lead magnet kampanje i još mnoge druge, čime ćete se izdvojiti na tržištu.


Praktična veština: radite pametnije, ne teže


Verujemo u učenje kroz praktično iskustvo. Tokom kursa, radićete direktno u Sales Snap alatu, stvarajući kampanje i primenjujući stečene veštine u pravom softverskom okruženju. Tako ćete naučiti kako da upravljate CRM - om, e-mail marketingom, SMS i Viber marketingom, što će vam otvoriti vrata za razne pozicije u industriji Marketing Automatizacije.


Mogućnosti za karijeru: Gde sve možete raditi?


Po završetku kursa, otvaraju se mogućnosti za rad u raznim industrijama kao što su bankarstvo, e-trgovina, informaciona tehnologija, maloprodaja i mnoge druge. Možete se zapošljavati na pozicijama kao što su Marketing automation specialist, CRM Specialist, Email marketing manager i mnoge druge.

Plan i program kursa Marketing automation specialist

Kurs traje 2 meseca, a održavaće se dva puta nedeljno, po sat i po vremena. Program je prilagođen svima koji žele da započnu karijeru u marketing industriji, bez obzira na prethodno znanje ili iskustvo. Obuka se održava online, tako da možete pristupiti iz bilo kog grada u Srbiji ili regionu. Posao je u kancelariji ili REMOTE (rad od kuće).
Svi polaznici, koji završe obuku za Marketing automation specialistu, automatski ulaze u proces selekcije. Zaposleni iz kompanije New Look Entertainment d.o.o. rade finalnu selekciju i odabir najboljih.

Plan i program kursa možete pogledati OVDE.

Broj mesta je ograničen, zato se prijavi na vreme.


*Naziv i struktura kursa predstavljaju autorsko delo njegovih kreatora i samim tim je preuzimanje, kopiranje i izmena istog od strane trećeg lica zabranjeno.

Ko su predavači na kursu “Marketing automation specialist”

Ivan Košutić

Ivan Košutić: Vizionar i lider u industriji marketinga

Ivan Košutić je vlasnik i osnivač softverske kompanije New Look Entertainment doo, koja uspešno posluje od 2006. godine. Sa preko 20 godina iskustva u oblastima projektnog menadžmenta, razvoja proizvoda, upravljanja ljudima i promenama, Ivan je istinski lider u svojoj industriji. Njegova posvećenost i strast prema radu čine ga jednim od najcenjenijih stručnjaka na Balkanu.
Pored toga što je uspešan poslovni lider, Ivan je i strastveni ljubitelj knjiga i pionir na prostorima Balkana u digitalnom izdavaštvu. Njegova želja za neprestanim učenjem i inovacijama dovodi ga do novih visina.
Osim toga, od 2020. godine, Ivan je član Srpske Asocijacije Menadžera, gde aktivno doprinosi zajednici svojim znanjem i iskustvom.
Ivan Košutić se ističe i kao dobitnik regionalne nagrade Inspirativni lider za Srbiju, koju mu je dodelila evropska kompanija na konferenciji JAM. Ovo prestižno priznanje jasno pokazuje njegovu izuzetnu sposobnost vođenja i inspirisanja drugih.
Od 2016. godine, Ivan radi na razvoju alata za marketing automatizaciju, Sales Snap, koji danas koriste prestižne kompanije kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Njegova duboka strast prema mašinskom učenju i veštačkoj inteligenciji čini ga pionirom u ovim oblastima i omogućava mu da bude uvek korak ispred.

Milan Nikolić

Milan Nikolić: Kreativni vizionar i stručnjak za digitalni marketing

Milan Nikolić je preduzetnik sa dubokim preduzetničkim duhom, čija je osnovna svrha da kreativne ideje pretvori u vredne proizvode i usluge. Njegov fokus je usmeren na podizanje poslovanja na nivo vrednog komuniciranja, a putem svog ozbiljnog i odgovornog pristupa poslu, postiže izvanredne rezultate.
Sa izvanrednim veštinama u oblasti Email Marketinga, Google Ads, Google Analytics, Google Tag Managera, Google Adsense, YouTube Ads i Search Engine Optimizationa, Milan je istinski stručnjak u oblasti digitalnog marketinga. Njegova sposobnost da efikasno koristi alate kao što su MS Office, Photoshop, Canva, WordPress, Joomla i HTML, čini ga veoma vrednim članom svakog tima.
Milan Nikolić takođe se ističe svojom organizovanošću, komunikativnošću i iskustvom u radu sa klijentima. Njegova motivisanost za lični i poslovni razvoj čini ga liderom koji inspiriše svoje kolege i saradnike.
Kao deo tima na kursu za Marketing Automatizaciju Specialist, Milan će vas voditi kroz svet digitalnog marketinga i pomoći vam da steknete veštine koje će vas izdvojiti na tržištu.

Danijela Stanković

Danijela Stanković: Account Executive u firmi New Look Entertainment

Nakon dugogodišnjeg iskustva u radu u različitim oblastima marketinga, trenutno se bavi marketing automatizacijom. Tokom rada sa prestižnim klijentima iz zemlje i regiona, stekla je značajno iskustvo u radu na platformi Sales Snap.
Danijela će na zanimljiv način objasniti funkcionisanje alata, sa tehničke strane, kao i prema primerima iz poslovanja.

Za rane prijave 50% popusta

Želimo da te motivišemo da doneseš dobru odluku i stekneš znanje koje brzo možeš da unovčiš. Zato, ako se prijaviš tokom promo perioda, plaćaš obuku 50% manje – 12900 dinara/mesečno umesto 25800 dinara/mesečno.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Rezervacija mesta je obavezna i iznosi 6000 dinara (ulazi u ukupnu cenu obuke). Prijavi se pozivom na brojeve 021/300-20-33, 060/664-89-64 piši nam na mejl info@kurseviunovomsadu.com. ili online, putem formulara ispod.

*Kompanija Poslovna savršenost se nalazi u PDV sistemu Republike Srbije. Sve cene su prikazane u dinarima sa PDV-om.

Započnite svoju putanju ka karijeri u svetu marketing automatizacije već danas!

Sada je vreme da pretvorite svoju strast prema marketingu u stvarnost i postanete stručnjak za marketing automatizaciju. Naš kurs vam pruža znanje i veštine koje su vam potrebne da izgradite uspešnu karijeru u ovoj rastućoj industriji.
Ne čekajte više! Kliknite na dugme ispod i prijavite se za kurs Marketing Automation Specialist. Očekujemo vas da zajedno kročimo u svet beskrajnih mogućnosti, gde tehnologija i kreativnost postaju jedno, a vaša karijera dobija krila!
Prijavite se sada i budite spremni da oblikujete budućnost marketinga.

©2023 Poslovna savršenost • Politika privatnosti