021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Letnji intenzivni program obuka za tražene poslove u Srbiji i inostranstvu. Trajanje 8-10 dana. Jun, jul, avgust 2021.

Start intenzivnih obuka krajem juna i početkom jula.
50-60% popusta za prijave do 21.06.2021.

Intenzivna obuka za Internet marketing menadžera – naučite posao budućnosti i zarađujte odlične honorare

Kurs internet marketinga u Novom Sadu

Marketing na internetu pripada grupi poslova budućnosti” (8. mesto među najpoželjnijim poslovima). Sa ovim znanjem, moći ćete da se zaposlite u skoro svakom preduzeću (plate 500-1000 evra), jer su internet marketing stručnjaci potrebni svakoj firmi koja želi ozbiljno da posluje na tržištu. Naučite rad na Google, Facebook-u, Instagramu i drugim društvenim mrežama, kopirajting, SEO optimizaciju, email marketing…

10 – dnevni intenzivni kurs. Sertifikat na kraju obuke. Učenje u školi u adekvatno uređenim prostorijama, ispoštovane sve epidemiološke mere. Sve informacije na 021/300-20-33 ili 060/664-89-64.

Naučite da pravite web sajtove i nađite posao brže od svih ostalih

Napravite svoj web sajt ili pravite sajtove za firme. Velika mogućnost rada na domaćim projektima. Tokom poslednje 2 godine na portalima za zapošljavanje je objavljeno preko 1050 oglasa za ovu poziciju, ali i na inostranim, jer su cene usluga naših ljudi povoljnije od kolega iz inostranstva. Na obuci učite da pravite efektne web sajtove uz pomoć trenutno najpopularnije platforme za pravljenje web sajtova. Radite sa čovekom koji ima nekoliko hiljada radnih sati na razvoju web projekata. Obuka je 100% praktična.

Trajanje obuke 8 dana. Intenzivni nivo nastave. Informacije o svim detaljima intenzivne obuke na telefone 021/300-20-33 ili 060/664-89-64.

Web dizajn Novi Sad

Od copywriting posla možete sasvim pristojno živeti

Copywriting kurs u Novom Sadu

Marketing na internetu pripada grupi poslova budućnosti” (8. mesto među najpoželjnijim poslovima). Sa ovim znanjem, moći ćete da se zaposlite u skoro svakom preduzeću (plate 500-1000 evra), jer su internet marketing stručnjaci potrebni svakoj firmi koja želi ozbiljno da posluje na tržištu. Naučite rad na Google, Facebook-u, Instagramu i drugim društvenim mrežama, kopirajting, SEO optimizaciju, email marketing…

10 – dnevni intenzivni kurs. Sertifikat na kraju obuke. Učenje u školi u adekvatno uređenim prostorijama, ispoštovane sve epidemiološke mere. Sve informacije na 021/300-20-33 ili 060/664-89-64.

Pisanje projekata za fondove Evropske unije. Intenzivna obuka za EU projektnog menadžera

Želite da radite u državnim organima (ministarstva, opštine, kancelarije, agencije …) ili nevladinom sektoru? Novo znanje u Srbiji. Uložite vreme i trud u učenje pisanja projekata. Pisanjem projekata za EU možete da zaradite i do 100 evra dnevno. Predavač na obuci dugogodišnji projektni menadžer u državnim službama i nevladinim organizacijama.

Obuka traje 10 dana. Tempo nastave je intenzivni. Predavanja putem najpoznatije platforme za daljinsko učenje – Skype. Informacije o prijavama i rezervacijama putem telefona 021/300-20-33 ili 060/664-89-64.

EU projektni menadžer

Obuka za grafičkog dizajnera – oslobodite svoju kreativnost

Grafički dizajn

Grafički dizajn se koristi svuda – reklame, web sajtovi, logotipi, knjige, časopisi, kompjuterske igrice… Sa znanjem Adobe Photoshop-a i Adobe Illustrator-a možete da radite za bilo koju firmu u zemlji ili inostranstvu, pokrenete sopstveni posao ili obezbedite dodatnu zaradu. Ovo je zabavan i unosan posao, koji je lako razgranati.

10-dnevna, intenzivna, 100% praktična obuka, u učionici, sa ispunjenjem svih mera epidemiološke zaštite. Po završetku obuke obezbeđen sertifikat. Rezervišite svoje mesto pozivom na 060 664 89 64.

Obučite se za posao koji je u 5 najtraženijih – posao poslovnog sekretara/ofis menadžera

Nijedna firma danas ne može postati ni opstati bez poslovnog sekretara ili ofis menadžera. Zato je to zanimanje među najtraženijima. Za kratko vreme steknite visokopraktična znanja, za koja bi vam inače bilo potrebno višegodišnje radno iskustvo. Otklonite sve prepreke do zaposlenja. Predavač na obuci je ofis menadžer sa višegodišnjim radnim iskustvom. Prijavite se danas i iskoristite veliki popust.

Nastava u učionici. Obezbeđeni svi zdravstveni i epidemiološki uslovi za bezbedno odvijanje nastave. Sve informacije o obuci na 060 664 89 64.

Poslovni asistent kurs

Obučite se za marketing menadžera društvenih mreža i po ceo dan radite ono što volite

Obuka za menadžera društvenih mreža u Novom Sadu

Kreativna i u potpunosti praktična obuka. Za samo 10 dana naučite da koristite društvene mreže kao izvor zarade. Radite u kancelariji ili od kuće. Honorari za vođenje jedne marketing kampanje na Fejsbuku ili Instagramu kreću se od 300 do 400 evra. Dok je na Linkedinu cena usluge mnogo veća. Jedinstveni kurs, jedinstveni posao – zabava, zarada, a slobodnog vremena ostaje na pretek. Nastavu izvode iskusni predavači iz prakse, menadžeri društvenih mreža u našim i inostranim kompanijama.

10-dnevna obuka, intenzivni tempo izvođenja nastave. Nastava uživo u savremeno opremljenim učionicama, i uz poštovanje svih epidemioloških mera. Sertifikat na kraju obuke.

Obuka za napredno korišćenje Excela

Naučite da radite u programu koji se traži na konkursima za posao. Ovladajte naprednim funkcijama Excel-a i otvorite vrata svojoj karijeri. Intenzivni program obuke za napredni Excel. Naučite da pravite Pivot tabele, složene izveštaje, grafičke prikaze, kreirate liste podataka i formule…

Intenzivni 8-dnevni kurs. Časovi u učionici. Obezbeđeni svi zdravstveni uslovi za bezbedno odvijanje nastave.

Kurs naprednog Excel - a

Obuka za posao u oblasti HR- a (ljudskih resursa)

Kurs za HR asistenta

Istraživanja pokazuju da je upravljanje ljudskim resursima već 5 godina u samom vrhu liste najboljih poslova u Srbiji, uzimajući u obzir kriterijume kao što su visina plate, beneficije, mogućnosti napredovanja, odgovornost… Znanje stečeno na kursu za HR asistenta biće više nego dovoljno da se zaposlite na nekoj od početnih pozicija u sektoru za ljudske resurse, a posle već godinu dana iskustva, otvoriće vam se mogućnost da napredujete.

Časovi uživo preko Skajpa. Info o kursu na 060 664 89 64.

Za vas koji ste odlučili da se ozbiljnije pozabavite fotografijom, kao ljubitelj ili profesionalac

Na kursu fotografije, naučićete kako da izvučete maksimum iz svojih fotoaparata, kako da amaterskom opremom napravite profesionalnu fotografiju. Možete da radite kao frilenser ili usluge fotografije ponudite različitim firmama u zemlji i inostranstvu. A možete i nastaviti da se bavite fotografijom kao do sada – iz čistog zadovoljstva.

Časovi u profesionalnom studiju za fotografisanja. Predavač je jedan od najiskusnijih predavača u ovoj obalsti u Srbiji.

Kurs fotografije u Novom Sadu

Obuka za posao QA testera

QA tester kurs

Otkrijte novo IT zanimanje za koje vam nije potrebno programersko znanje. Postanite QA tester. Na raspolaganju vam je 10 dana intenzivne obuke, sjajni predavači (koji uveliko rade QA testiranje), puno dobrih saveta i vežbi. Cilj je da odmah nakon QA tester kursa postanete poželjan kandidat za posao manuelnog testiranja softvera i počnete da gradite karijeru na kojoj će vam mnogi zavideti. Po završetku manuelnog testiranja, možete nastaviti da se usavršavate kroz automatsko testiranje softvera.

Nastava u učionici. Obezbeđeni svi zdravstveni uslovi za bezbedno odvijanje nastave. Pozovite na: 021/300-20-33 ili 060/664-89-64.

MS Office kurs – Word, Excel, PowerPoint

Što pre naučite šta sve Word, Excel i Power Point mogu, jer će vas korišćenje ovih programa sačekati na svakom ćoškuProfesionalna obuka za glavne programe Microsoft Office paketa – Word, Excel i Power Point – omogućiće vam da konačno otkrijete sve njihove mogućnosti, lako baratate njihovim funkcijama i uspešno ih prilagodite vašim potrebama. Garantovano će se vaša produktivnost i efikasnost podići za više od 50%, što znači da ćete duplo više vremena imati za druge stvari.

Predavanja u učionici. 8-dnevni, intenzivni nivo obuke.

MS Office kurs

Kako da se prijavite na letnji intenzivni program obuka?

 

Sve što treba da uradite da se prijavite na intenzivni ciklus obuka za plaćene i tražene poslove je da pozovete 021/300-20-33 ili 060/664-89-64 ili se prijavite putem formulara na dnu stranice.

Iskoristite promo period do 26.09.2022.  i prijavite se po dodatnim popustima na već snižene cene. Za informacije o povlašćenim cenama tokom leta 2021, pozovite 0606648964 ili nam pišite na obukeikursevins@gmail.com

Prijavu na željenu radionicu možeš izvršiti i putem ONLINE formulara.

Ime i prezime:

Email:

Broj telefona:

Radionica na koju se prijavljujete:

Internet marketingPravljenje web sajtovaCopywriterPisanje EU projekataGrafički dizajnPoslovni sekretar/office menadžerDruštvene mrežeNapredni ExcelHR asistentFotografijaQA testerMS Office paketWordPress