021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Srednjoškolci, naučite lektiru novog doba!

Kompletna obuka za pravljenje web sajtova

AKCIJA: 50% popusta na punu cenu programa do

Samo za učenike srednjih škola iz Novog Sada i okoline organizujemo edukativni program za pravljenje web sajtova. Savremeno znanje koje će vas sutra učiniti konkurentnim na tržištu rada i pomoći da se vrlo brzo zaposlite. Ili vam omogućiti da već sada, dok se školujete, zarađujete.

Ne postoji definisan prag znanja potreban za upis i ne postoji prijemni ispit.

Opis web sajt obuke za srednjoškolce

Web sajt obuka startuje krajem juna, početkom jula 2018, u okviru koje mladi stiču znanja iz oblasti pravljenja web sajtova. Naučićete da koristite najpoznatije web alate i tehnologije u pravljenu web sajtoova, kao što su HTML 5 i CSS 3.

Sve vreme radite na realnom projektu, ličnom web sajtu. A na kraju, kao završni projekat, pravite profesionalni web sajt. Po završetku obuke, najbolji sajtovi polaznika biće postavljeni na server škole, vidljivi svakom, pa i vašim budućim poslodavcima.

Ukupno trajanje školovanja je 6 dana. Intezitet predavanja je svaki dan po 2 sata. Nakon uspešnog završetka WEB sajt obuke dobijate sertifikat o stečenom znanju.

Želimo da naši učenici prevaziđu učitelje – moguće je uz dobar pristup radu

Web sajt obuka ne sadrži gradivo koje je suvoparno, dosadno i prepuno bespotrebne teorije. Zato od početka do kraja učite samo stvari koje su vam realno potrebne. I to na potpuno praktičan način.

  • Sve vreme radite na realnom projektu, ličnom web sajtu. Na kraju obuke najbolji sajtovi polaznika biće postavljeni na server škole, vidljivi svakom, pa i vašim budućim poslodavcima.
  • Sve učionice su tehnički opremljene, za svakog polaznika obezbeđen je računar i prateći programi za rad.
  • Svi predavači su profesionalci u svom poslu, iskusni web programeri i dizajneri. Zbog malih grupa, imaju mogućnost da pažljivo nadgledaju i prate napredak svakog polaznika.
  • Sva literatura koja prati predavanja je obezbeđena, potpuno besplatno, u elektronskoj formi.
  • Časovi su osmišljeni kao mini radionice, sa naglaskom na primerima, vežbama i praktičnom radu. Nisu dosadni, jer ćete svaki put da naučite nešto novo i odmah primenite u radu.

Brzo do posla

Ovu su neka od radnih mesta na koje možete konkurisati po završetku ovog školovanja ili kasnije:

  • web dizajner
  • web programer
  • grafički dizajner
  • web sajt administrator
  • WordPress administrator.

Bićete u prednosti jer će vaše znanje biti celovito, a poznato je da poslodavci sve više traže da posedujete maksimum veština, kako ne bi zapošljavali tri, već jednu osobu.

Osiguraj svoju budućnost! Upisni rok je počeo.

Start Web sajt obuke za srednjoškolce je krajem juna, početkom jula 2018. godine. Za sve koji se prijave do škola obezbeđuje 50% popusta na punu cenu programa. 7500 umesto 15000 dinara mesečno.

Rezervacija mesta iznosi 2500 dinara, što predstavlja uslov za učešće na programu. Rezervacija je uračunata u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole.

Sve što treba da uradite je da okrenete brojeve telefona 060/664 89 64 ili 021/300-20-33 ili prijavu pošaljete elektronski na mejl info@kurseviunovomsadu.com Možete se prijaviti i popunjavanjem FORMULARA ispod.

Formular za online prijavu:

Web sajt obuka za srednjoškolce Novi Sad