021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Postani spretan web dizajner i nauči da praviš vrhunske
web sajtove

Kad naiđeš na užasan, sadržajno siromašan, vizuelno nepregledan web sajt, iznerviraš se? Odmah ti sinu bar 2-3 ideje kako bi ti to uradio drugačije, bolje, savremenije? Ukoliko se pronalaziš u ovim odgovorima, a imaš između 15 i 19 godina, imamo sjajnu ponudu za tebe. Kreirali smo fantastičan kurs web dizajna za srednjoškolce koji će ti pomoći da za samo 5 dana naučiš kako da samostalno napraviš svoj web sajt na kom će ti svi zavideti.

Kurs web dizajna za srednjoskolce

Postani deo web dizajn zajednice

Kao što svi znamo, osnova Interneta su web sajtovi. Oni predstavljaju srž same mreže, bilo da su u formi bloga, društvene mreže, lične ili kompanijske prezentacije ili foruma. Trenutno postoji preko milijardu aktivnih web sajtova, a iz sekunde u sekundu ovaj broj neprekidno raste. Tako surfujući možemo videti raznolik dizajn i sadržaj web sajtova, od onih najjednostavnijih, minimalistički fantastičnih ili pak praznih i dosadnih, pa sve do onih sadržajno prebogatih u kojima se, u zavisnosti od veština web dizajnera koji ih je stvorio, izgubimo ili se u njih zaljubimo.

Sigurno je da primećuješ ove razlike, zar ne? Evo prilike da iskoristiš svoje oštro oko i opremiš se znanjima koja će ti omogućiti da umesto da budeš puki posmatrač, sada preuzmeš ulogu kreatora web sadržaja.

2 u 1 – i zabava i zarada

Nakon kursa za web dizajnera ne samo da ćeš moći da praviš web sajtove po svom ukusu, za sebe ili svoje drugove, već ćeš od njih moći i da zarađuješ. Kako se uspeh savremenog poslovanja ne može zamisliti bez kvalitetne online prezentacije, web dizajneri dobijaju sve značajniju ulogu i postaju sve traženiji na IT tržištu. Nadograđujući svoje veštine i znanja, ovaj zabavan hobi možeš pretočiti u fino plaćen posao i raditi ga u svoje slobodno vreme, onda i onoliko koliko to želiš. Možeš raditi za domaće ili strane klijente, birati projekte i usmeriti svoju karijeru upravo u ovom pravcu. Nebo je granica!

Web sajt programiranje za srednjoskolce

Šta te očekuje na kursu web dizajna za srednjoškolce?

Predavanja su osmišljena sa ciljem da te kroz zabavne zadatke i praktične primere osposobe za samostalno kreiranje i održavanje web sajta. Sa svojim vršnjacima, uz druženje, zezanje i razmenu ideja, na kursu ćeš učiti o elementima koje web sajt treba da sadrži i načinima kako da ih pravilno implementiraš. Saznaćeš šta je sve potrebno kako bi se tvoj sajt razlikovao od drugih. Naučićeš osnove HTML jezika i koristiti CSS stilove i JavaScript u svom radu.

Kurs web dizajna/programiranja traje 5 dana po 3 školska časa. Grupe su male (do 10 polaznika) što ti ostavlja više prostora za komunikaciju sa predavačima i lakše učenje. Imaćeš potpune uslove za rad jer su sve učionice tehnički kompletno opremljene. Predavači na kursu su iskusni web dizajneri sa višegodišnjim iskustvom u zemlji i inostranstvu. Na interesantan i nesvakidašnji način otkriće ti tajne svog uspeha i pomoći da i ti kreneš istim stopama. Nakon završetka, dobićeš i sertifikat o završenom kursu koji ti može služiti kao dokaz o stečenom znanju.

Kurs pravljenja web sajta za srednjoskolce

Nakon kursa web dizajna znaćeš

  • Osnove HTML-a, CSS-a i JavaScript-a
  • Kako da osmisliš i dizajniraš kompletan web sajt
  • Da ubacuješ fotografije, video, tekst i ostale prateće elemente na web sajt
  • Da postaviš web sajt online
  • Da ažuriraš, menjaš, nadograđuješ određene segmente sajta
  • Da kreiraš primamljive, atraktivne i praktične web sajtove
  • Kako da od svog hobija zaradiš za džeparac, pa i više

Prijavi se što pre i osiguraj svoje mesto uz 50% popusta

Decembarski upisni rok je u toku. Regularna cena kursa web dizajna za srednjoškolce je 15.000 dinara. Međutim, ukoliko požuriš i prijaviš se do 05.12.2022. kurs ćeš platiti čak 50% jeftinije, samo 7.500 dinara.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
15.000 din 50% 7.500 din 05.12.2022.

Požuri. Javi nam se odmah. Popuni ONLINE PRIJAVU U NASTAVKU TEKSTA ISPOD (opcija koju treba da obeležiš je Pravljenje web sajtova) ili nas kontaktiraj telefonom na 021/300-21-24 , 060/664-89-64. Možeš nam i pisati na info@kurseviunovomsadu.com. Čekamo te.

ONLINE FORMULAR ZA PRIJAVU:

Ime i prezime:

Email:

Broj telefona: