021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Ispeglaj sve fotke do savršenstva – upoznaj čari grafičkog dizajna

Voliš vizuale u bilo kojoj formi? Omiljena društvena mreža ti je Instagram? Primećuješ i najsitnije detalje na fotkama i mnogo pažnje posvećuješ izboru onih savršenih? Sada možeš za kratko vreme da naučiš da obrađuješ fotografije i da to činiš na pravi način i u pravoj meri. Zaboravi na sve one fotke koje deluju fejk. Nauči kako da ispraviš sve nedostatke tako da sređena fotka i dalje deluje realno. Super priča, zar ne?

Kursevi za srednjoskolce graficki dizajn

Kurs za kreativce

U okviru škole Obuke i kursevi organizujemo kurs grafičkog dizajna za sve maštovite, zabavne, radoznale srednjoškolce između 15 i 19 godina koji žele svoje vreme i aspiracije maksimalno da iskoriste. Ukoliko si i ti jedan od njih, pridruži se svojim vršnjacima i otkrij fantastičan svet grafičkog dizajna koji će ti pomoći da svoje ideje materijalizuješ.

Iznenadi društvo svojim novim veštinama. Napravi novi viralni meme ili blesavu kombinaciju više fotki koja će oduševiti ekipu. Možeš napraviti foto-poster ili strip i tako impresionirati voljenu osobu ili nasmejati ortake. Na kursu ćeš naučiti sve značajne fore i fazone za rad u Adobe programima Photoshop i Illustrator koje će ti pomoći da brzo i jednostavno postigneš svoj cilj. Slobodno pusti mašti na volju i uživaj stvarajući jedinstvene, samo tvoje vizuale koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Graficki dizajn kurs

Perspektivan hobi

Zamisli da sutra radiš posao koji voliš, bez pritiska, onda kada i koliko to želiš, a da pritom fino zarađuješ. Zvuči nemoguće? Razmisli još jednom. Bez grafičkog dizajna više ne može da se zamisli nijedna marketinška kampanja. Stoga su grafički dizajneri u poslovnom svetu sve popularniji i traženiji. Upravo u toj činjenici leži prilika za sjajnu zaradu.

Kurs grafičkog dizajna za srednjoškolce predstavlja odličan temelj na kom možeš graditi svoju buduću karijeru. Za početak možeš raditi na manjim projektima, za zabavu i džeparac. Kasnije svoja znanja možeš nadograđivati i postati vrhunski profesionalac sa visokim primanjima. Kreiraj logotipe, radi prelome tekstova, dizajn majica, vizitki, kataloga, brošura i još mnogo toga. Mogućnostima nema kraja.

Graficki dizajn kurs za srednjoskolce

Šta obuhvata kurs grafičkog dizajna za srednjoškolce?

Nema dosadnih predavanja i suvoparnih priča. Uz mlade, ali iskusne predavače, otkrićeš novi način učenja. Na kursu ćeš naučiti da koristiš Adobe Photoshop i Illustrator za editovanje i sređivanje postojećih i pravljenje novih vizuelnih elemenata. Radićeš na realnim projektima i kroz interesantne zadatke, u timu vršnjaka, ali i samostalno proći ćeš kroz osnove grafičkog dizajna.

Kurs grafičkog dizajna traje 5 dana po 3 školska časa. Zarad što bolje atmosfere i lakšeg usvajanja novih znanja, predavanja se održavaju u grupama od najviše 10 polaznika. Takođe, očekuju te najbolji uslovi za rad – tehnički kompletno opremljene učionice za neometano i lako korišćenje. Nakon kursa dobijaš i sertifikat koji ti može služiti kao dokaz o stečenom znanju.

Photoshop Illustrator kurs

Kurs grafičkog dizajna ti omogućava da

  • Samostalno radiš u Adobe programima Photoshop i Illustrator
  • Svoje ideje pretvoriš u realne projekte
  • Iskažeš svoju kreativnost i u digitalnom svetu
  • Obrađuješ, menjaš, ispravljaš, dopunjavaš, edituješ fotke
  • Svojim radom povećaš i osiguraš popularnost na društvenim mrežama
  • Kreiraš promo materijale poput vizitki, flajera, memoranduma i sl.
  • Svoj hobi pretvoriš u dobro plaćen posao

Požuri i uhvati popust od 50% na cenu kursa

Oktobarski upisni rok je u toku. Regularna cena kursa grafičkog dizajna za srednjoškolce je 15.000 dinara. Ukoliko požuriš i prijaviš se do 03.10.2022. kurs ćeš platiti čak 50% jeftinije, samo 7.500 dinara.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
15.000 din 50% 7.500 din 03.10.2022.

Iskoristi priliku i javi nam se što pre. Popuni ONLINE PRIJAVU U NASTAVKU TEKSTA ISPOD (opcija koju treba da obeležiš je Grafički dizajn) ili nas kontaktiraj telefonom na 021/300-21-24 , 060/664-89-64. Možeš nam i pisati na info@kurseviunovomsadu.com.

ONLINE FORMULAR ZA PRIJAVU:

Ime i prezime:

Email:

Broj telefona: