021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Upišite kurs i za 4 nedelje postanite dobar finansijski analitičar

Ako znate da donosite dobre finansijske odluke, posao vaše ili firme za koju radite, cvetaće. Finansijska analiza služi tome da se detaljno ispita i proceni finansijski položaj firme, a na osnovu te analize kompanije odlučuju svoje buduće poteze na tržištu – gde uložiti i kako uštedeti novac. U prevodu, analize i podaci koje prave finansijski analitičari direktno dovode do povećanja profita i vrednosti poslovanja.

BROJ SLOBODNIH MESTA

7

Za razliku od brojnih seminara koje možete naći u okruženju, kurs finansijske analize u Novom Sadu zamišljen je i organizovan kao prava obuka za posao finansijskog analitičara. Obzirom da su finansije zanimanje koje se uči kroz praksu, cilj ovog kursa je da naučite da razmišljate specifično finansijski, razumete različite finansijske pokazatelje i pravilno upotrebljavate najbolje tehnike finansijske analize.

Finansijska analiza
Finansijska analiza kurs
Finansijska analiza kurs u Novom Sadu

Da li ste vi za posao finansijskog analitičara?

Ovo zanimanje spada u 12 najtraženijih tokom ove godine, sa tendencijom stalnog rasta u budućnosti. To znači da je ova pozicija veoma cenjena i dobro plaćena – početna plata može biti i 600 evra.

Ako tražite novi i bolji posao, a solidno vam idu matematika, informatika i ekonomija, kurs finansijske analize u Novom Sadu daće vam znanje i prednost nad konkurencijom. Nakon kursa odmah ćete moći da aplicirate na oglase za posao, a sledeće kompanije najviše traže finansijske analitičare: banke, osiguravajuća društva, investicioni fondovi, berze, rejting agencije, državne institucije, nefinansijski sektor.

Takođe, kurs za finansijskog analitičara značajno će koristiti za poboljšanje poslovanja vlasnicima preduzeća i menadžerima na svim pozicijama, zaposlenima u bankama i drugim finansijskim institucijama, osobama koje već imaju posao gde rade finansijske analize i planiranja.

Studentima ekonomije i menadžmenta obuka za finansijskog analitičara pruža mogućnost znanja na delu i dobru osnovu za pronalaženje kvalitetnog posla.

Šta dobijate na kursu za finansijskog analitičara?

Obuka se sastoji iz 4 dela:

 1. Upoznavanje sa osnovama finansijske analize na nivou cele privrede, kao i sa praćenjem kretanja privrednih pokazatelja (fiskalnom i monetarnom politikom).
 2. Finansijska analitika na mikro nivou – nivou jednog privrednog subjekta. Sastavljanje finansijskih planova i projekcija, analiza bilansa stanja i bilansa uspeha, sastavljanje i analiza izveštaja o novčanim tokovima, analiza racio brojeva.
 3. Sektorske analize, osnove njihovog izrađivanja i značaja za poslovanje.
 4. Vežbe i praktične radionice iz oblasti finasijske analize.
Mesto održavanja online, putem Skype – a
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Osnovni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 16
Sertifikat Da
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 
 • Upoznavanje sa osnovnim pojmovima finansijske analize, prostog i dvojnog knjigovodstva
 • Uvod u specifičnosti kontnog okvira
 • Detaljno pojašnjenje bilansnih pozicija, klasa bilansa stanja i klasa bilansa uspeha. Otkrivanje
  knjigovodstvenih caka i optimizacija
 • Primeri iz prakse
 • Racio brojevi, pojašnjenje formula i racio pokazatelja
 • Uvod u „čitanje“ zaključnog lista (bruto bilansa). Primer analize privrednog subjekta koje vodi
  prosto knjigovodstvo
 • Finansijska analiza poslovanja preduzeća na osnovu primera – analiza 3-4 godine poslovanja,
  koristeći analitičke kartice i bruto bilans privrednog društva
 • Uvod u reklasifikaciju, cash flow, izradu projekcija
 • Kompleksnija analiza srednjih preduzeća, praćena izradom projekcija, reklasifikacijom,
  preračunom racio pokazatelja i dr.

Više o predavaču na kursu finansijske analize

Katarina Obradović predavač

Katarina Obradović je diplomirani ekonomista sa Ekonomskog fakulteta Subotica, odeljenja u Novom Sadu. Diplomirala je na smeru finansije i računovodstvo. Nakon završetka osnovnih studija zaposlila se u banci kao kreditni referent i analitičar za privredu. Iza sebe ima 8 godina rada u banci gde je  i stekla najviše iskustva iz oblasti finansijske analize. Posao kojim se trenutno bavi podrazumeva detaljnu analizu finansijskih izveštaja, izradu projektovanih bilansa, izradu biznis planova, razne vrste monitoring izveštaja i sl. Dodatno usavršavanje je obavila sticanjem diplome i sertifikata ovlašćenog knjigovođe, kontiste i bilansiste.

Online kurs finansijske analize

Škola vam omogućava da ovaj kurs slušate preko Skajpa – od kuće ili sa bilo kog mesta koje izaberete.

Bitno je da znate da je Skajp nastava podjednakog kvaliteta kao i časovi u učionici. Jer predavanja nisu snimljena, već su uživo, što vam je daje mogućnost da postavljate pitanja predavaču i odmah dobijete odgovore na njih. Takođe, bićete u interakciji sa drugim polaznicima i čuti različita mišljenja. Sve je to vrlo bitno kod učenja, jer živa reč i te kako utiče na brzinu i kvalitet usvajanja znanja.

Obezbeđeni su vam: online sertifikat, materijali za učenje i podrška škole u online nastavi.

Za sve informacije o načinu realizovanja uživo nastave putem Skajpa, ceni i prijavi možete nam se obratiti na 060/664 89 64 ili 021/300 20 33.

Finansijska analiza kurs u Novom Sadu

Rezervišite svoje mesto na kursu

Puna cena kursa za posao finansijskog analitičara iznosi 14.230 dinara. Oktobarski upisni rok je u toku. Ako se prijavite do 03.10.2022. ostvarićete pravo na promo cenu sa 30% popusta.

To znači da promo cena kursa iznosi 9.960 dinara. Cena kursa za nezaposlena lica, studente  i stare polaznike je 9.600 dinara. Prikazane cene su sa uračunatim PDV-om.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
14.230 dinara 30% 9.960 dinara 03.10.2022.

Rezervacija mesta iznosi 4.200 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Pavla Papa 1/II sp. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Sve što treba da uradite je da pozovete 021/300-20-33; 060/66-48-964 ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

ONLINE prijava

Ime i prezime

Kontakt telefon

Email