021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Kako da postaneš Java programer?

Pre nego što ti odgovorimo na ovo pitanje, zanima nas sledeće: zašto želiš da se baviš programiranjem? U ovom poslu, motiv je ključan, jer samo oni koji uđu u IT industriju sa pravim motivima, u njoj mogu i da opstanu.

Istina je da programeri imaju sjajne plate, kako u svetu, tako i u Srbiji. Međutim, važno je da znaš šta i koliko oni rade da bi te plate zaradili i zaslužili.

Ako je tvoj odgovor na naše pitanje: zbog novca – onda ovaj tekst nije za tebe.

Ako je odgovor: zato što želim da gradim bolju i stabilnu budućnost, onda si na pravom mestu.

A sada ćemo i mi tebi da odgovorimo:

BROJ SLOBODNIH MESTA

2

Dobar Java programer možeš postati jednostavno: kontinuiranim i posvećenim učenjem i vežbanjem.

Java programiranje
Java programiranje Novi Sad
Java programiranje Novi Sad

Zašto baš Java?

Java je osnova koja je potrebna svakom programeru koji želi da se upozna, ne samo sa pisanjem koda, već i sa programerskim načinom razmišljanja. Pored PHP-a, ovo je jedan od najmoćnijih backend jezika koje programeri koriste da napišu rešenja kompleksnih zadataka.

Znaš li da je gotovo svaki ozbiljniji program na svetu, uključujući i servise kao što su Google i Amazon, pisani uz pomoć Jave? Pa čak i programi za veš mašine!

Ovaj moćan jezik možeš koristiti da razviješ i napišeš kod za mobilnu aplikaciju, specijalizovanu aplikaciju za kompanije, da vizualizuješ i predstaviš analitičke podatke, da napraviš bazu tih podataka i da rešiš brojne izazove koje programerski posao nosi sa sobom.

Jednostavno rečeno: Java je početak svega i nešto što će te naučiti da razmišljaš kao programer.

Kako da znam da je Java za mene?

Oduvek osećaš poriv da rešiš svaki problem na koji naiđeš? Kada vidiš čvor, automatski poželiš da ga odmrsiš? Vidiš šablone iza kompleksnih problema? Znaš kako da se izvučeš iz nezgodnih situacija? Ako je odgovor na većinu ovih pitanja: „da“, to je siguran znak da će Java u tvojim rukama biti moćno oružje.

Bekendaši su ključni za uspeh svake aplikacije, jer je njihova odgovornost da krajnji korisnik pred sobom vidi besprekorno rešenje i istinite podatke.

Ukoliko ne postoji bekend koji „iza scene“ priprema te podatke i sve to što krajnji korisnik vidi, samim tim, nema ni zadovoljnog korisnika.

Mesto održavanja Novi Sad
Trajanje kursa 12 nedelja
Nivo učenja Osnovni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 48
Sertifikat Da
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 
 • Klase, objekti, funkcije
 • Konstruktori, get, set i toString metode
 • Enkapsulacija
 • Nasleđivanje
 • Apstraktne klase i Interfejsi
 • Polimorfizam
 • Vežba prvi deo
 • Izuzeci, fajlovi, niti
 • GUI(Swing)
 • Vežba drugi deo
 • Praktičan projekat

Online Java kurs 

Ukoliko nisi u mogućnosti da dolaziš na kurs, živiš u drugom gradu ili želiš da slušaš predavanja iz svoje kuće, uvek se možeš prijaviti za Skype kurs.

Kvalitet nastave je jednako dobar, jer nisu u pitanju snimljena predavanja, već uživo nastava koja omogućava stalnu interakciju i pravovremeno odgovaranje na sva pitanja.

Online kurs obuhvata i digitalni sertifikat, materijale za učenje i podršku škole u online nastavi.

Sve informacije o organizaciji online kursa možete dobiti pozivom na 060/664 89 64 ili 021/300 20 33.

Mogu li odmah nakon kursa da se zaposlim?

Možeš, ako pored kursa imaš i nekoliko samostalno urađenih projekata, želju da nastaviš usavršavanje, volju da slušaš mentore i spremnost da prihvatiš sve savete koje ti oni budu dali.

Programiranje je učenje, i čak i najbolji programeri na svetu uče svakodnevno. Zapravo, samo zato su najbolji. Novi trendovi zahtevaju svakodnevno usavršavanje, a tehnologija postavlja nove standarde neprestano, zato je posvećenost ključ u ovom poslu.

Ne čekaj da te neko zaposli da bi ti u CV-u pisalo da imaš iskustva. Preuzmi društveno odgovorne projekte na sebe, ili izmisli sebi aplikaciju koju želiš da napraviš i počni. Na ovaj način ćeš steći najbolje znanje, a ako sa takvom idejom dođeš i na kurs, onda je nebo granica u tvojoj karijeri.

Kako da se izborim se etiketom „kursadžija“?

Tako što nećeš biti „kursadžija“, nego kvalitetan programer željan znanja, sa svežim idejama, inicijativom i realnim pristupom poslu. Ne brini. IT firme ne odbijaju kvalitetne kadrove, oni su željni saradnika koji će im olakšati posao i koji će posvećeno pristupiti njihovim projektima. Otvori um za nova znanja, ne prestaj da postavljaš pitanja i sa takvim načinom, sigurno ćeš imati uspeha.

Poveži svoje poznavanje Jave sa PHP programskim jezikom  i već si u boljoj poziciji od mnogih drugih koji tek počinju. Nebo je granica, a jedno je sigurno: za kvalitetne programere će uvek biti kvalitetnog posla. Sve dok su ti motivi na mestu, nema razloga da brineš za svoju budućnost.

Java programiranje Novi Sad

Pozovi nas odmah i iskoristi 55% popusta

Puna cena kursa Java programiranja iznosi 20.000 dinara/mesečno. Decembarski upisni rok je u toku. Za sve prijave do 05.12.2022. dobijate kurs po ceni od 8.950 dinara. Cena kursa za nezaposlena lica i steudente iznosi 8.500 dinara/mesečno.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
20.000 din/mesečno 50% 8.950 din/mesečno 05.12.2022.

Rezervacija mesta iznosi 2.900 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Pavla Papa 1/IIsp ili u najbližoj pošti na osnovu instrukcija koje dobijete od naših koordinatora upisa. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Sve što treba da uradite je da pozovete 021/300-20-33; 060/66-48-964 ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

Nauči i druge programske jezike, jer ne možeš sebe zvati profesionalnim programerom ako znaš samo jedan programski jezik. U našoj školi do kraja meseca čeka te popust na sve kurseve iz IT oblasti.