021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Popularnim hobijem do perspektivnog posla
IT kursevi za srednjoškolce

Današnja omladina živi i raste u digitalnom svetu. Bez nekih od svojih ekrana, bilo da je to telefon, tablet ili računar, deca novih generacija ne mogu da zamisle dan. Iz tog razloga se i njihova interesovanja u znatnoj meri razlikuju od onih koje smo mi imali u njihovim godinama. Sigurno vam često deluje sulud takav način života i mislite da je uzalud potrošeno vreme koje vaše dete provodi na društvenim mrežama, surfujući Internetom ili igrajući igrice? Uz IT kurseve za srednjoškolce u organizaciji škole Obuke i kursevi promenićete mišljenje. Iskoristite priliku i svom detetu omogućite drugačiji, zreliji i pametniji ali i dalje bezgranično zabavni pogled na IT svet. Sada to vreme može postati konstruktivno i produktivno u velikoj meri značajno za njegov dalji profesionalni razvoj.

IT kursevi za srednjoškolce namenjeni su deci uzrasta od 15 do 19 godina i pružaju im znanja za najpopularnija zanimanja 21. veka. U zavisnosti od detetovih sklonosti i interesovanja, možete izabrati jednu od 4 IT oblasti: web dizajn, grafički dizajn, programiranje Android aplikacija ili pravljenje video igrica i omogućiti mu interesantna i praktična znanja koja će rado koristiti, a koja će mu doneti brojne benefite i mogućnost sjajne poslovne budućnosti.

Naučite da pravite i održavate web sajtove

Kreator Internet neba – web dizajner

Internet je satkan od velikog broja raznoraznih web sajtova. U formi društvene mreže, foruma, formalne ili neformalne prezentacije ličnosti, proizvoda ili usluge, trenutno postoji preko milijardu aktivnih web sajtova. Kako broj korisnika velikom brzinom raste, tako je potreba za kvalitetnim web dizajnerima sve veća. Ukoliko vaše dete najviše vremena provodi upravo surfujući Internetom, a pritom voli i primećuje detalje, kurs za web dizajnera za srednjoškolce je odlična polazna tačka za njega.

Predavanja se sastoje od minimuma teorije i maksimuma prakse. Na kursu će dobiti dragocena znanja. Učiće o elementima web sajta i načinima njihove primene. Proći će kroz osnove HTML jezika i CSS stilova i znati da koristi JavaScript u svom radu. Uz zabavne i inovativne zadatke, praktične primere, rešavanjem realnih problema i situacija, vaše dete će naučiti osnove web dizajna i već nakon kursa znati samostalno da kreira i održava svoj prvi web sajt. Ukoliko poželi, kasnije može unaprediti svoja znanja i veštine i postati profesionalni web dizajner sa stalnim primanjima od 500 pa čak do 1500€ mesečno. Moći će da radi za domaće ili strane klijente, od kuće ili iz kancelarije, onda i onoliko koliko to želi.

Kurs web dizajna za srednjoskolce

Za maštovite i oštrooke – kurs grafičkog dizajn

Vaše dete voli vizuelne umetnosti? Rado fotografiše ili crta? Obraća pažnju na dizajn ambalaža proizvoda, upoređuje ih, primećuje razlike? U njemu čuči grafički dizajner koji čeka priliku da se pokaže. Uz pomoć naših iskusnih predavača, nakon kursa za grafički dizajn za srednjoškolce svoj talenat će moći da pretvori u fantastičan hobi koji će kasnije, ukoliko to poželi, pretvoriti u uspešnu karijeru.

Kurs podrazumeva osposobljavanje za rad u najpopularnijim grafičkim programima, Adobe Photoshopu i Illustratoru. Vaše dete će naučiti kako se osmišljavaju i dizajniraju različiti elementi vizuelnog identiteta poput logotipa, memoranduma, vizitkarti, kreiraju promo materijali, brošure, plakati, flajeri, baneri, prave katalozi, elektronske knjige i časopisi. Pored razvijanja kreativnosti i mašte, ova znanja i veštine mu omogućavaju da već sa prvim projektima počne da zarađuje za džeparac i time uči i usvaja odgovornosti koje ga čekaju nakon škole.

Kursevi za srednjoskolce graficki dizajn

Odgovor potrebama današnjice – kreator Android aplikacija

Android OS nalazi se na više od 76% digitalnih uređaja. Predstavlja najpopularniji i najzastupljeniji operativni sistem pametnih uređaja širom sveta, sa konstantnom tendencijom rasta. Sigurno i vi imate bar jedan u svojoj kući, zar ne? Ukoliko je tako, nesumnjivo je da se vaše dete lako snalazi na Android platformi svakodnevno koristeći njegove mnogobrojne i raznovrsne aplikacije. Pomozite mu da tu igru i zabavu kanališe u produktivno stvaralaštvo i nauči kako da kreira Android aplikacije slične onima koje voli i rado koristi.

Sa munjevitim razvojem Android OS razvijalo se i zanimanje Android programera i postajalo sve traženije i popularnije. Tako danas predstavlja jedno od najperspektivnijih i visokoplaćenih zanimanja. Zato su znanja koja će vaše dete steći na kursu za kreatora Android aplikacija za srednjoškolce zlata vredna. Kroz zabavne zadatke i praktične radionice na ovom kursu će za samo 5 dana naučiti kako da kreira svoju prvu aplikaciju. Kada je napravi, moći će da je postavi na Google Play i od nje dobija značajne prihode.

Kursevi za srednjoskolce android programiranje

Igricama do sigurnog posla – kurs za programera video igrica

Nema tinejdžera koji ne voli da igra igrice. Neko više, neko manje, neko igra igre određenog žanra, dok ima i onih koji igraju sve redom. Bez obzira kom tipu igrača pripada vaše dete, ovog septembra ima priliku da kroz kurs za programera video igrica za srednjoškolce otkrije drugu stranu ove razonode. Naučiće kako svoje zamisli da prenese u virtuelni svet i stvori video igru po svojim pravilima. Sada može, umesto što igra igre koje su drugi napravili, da počne da stvara sopstvene koje će i drugi da igraju.

Tokom kursa za programera video igrica za srednjoškolce vaše dete će proći kroz celokupan proces izrade video igre, počevši od detaljne analize strukture, pa sve do osnova programiranja. Sama izrada isključuje komplikovano kodiranje oslanjajući se na korišćenje najnovijih tehnologija kako bi se postojeći elementi lako uklopili u funkcionalnu celinu. Kurs vode iskusni game developer-i sa mnoštvom popularnih video igara iza sebe. Nakon kursa, vaše dete će poneti kvalitetna i isplativa znanja koja će već kroz svoju prvu video igru moći da naplati.

Programiranje igrica

Šta podrazumevaju IT kursevi za srednjoškolce?

IT kursevi za srednjoškolce počinju u septembru. Svaki traje 5 dana po 3 školska časa. Umesto dosadnih, suvoparnih predavanja, kursevi obiluju primerima iz prakse i kreativnim radnim zadacima kako bi vašem detetu omogućili lako i zabavno usvajanje gradiva. Predavanja su organizovana u manjim grupama, do 10 polaznika, što svakome pojedinačno omogućava bolju i prijatniju atmosferu za rad, više prostora za komunikaciju sa predavačem i rešavanje nedoumica. Uz to, kursevi se održavaju u tehnički kompletno opremljenim učionicama. U društvu sebi sličnih vršnjaka, vaše dete će uživati radeći ono što voli, usvajaće nova, praktična i perspektivna znanja koja mu obezbeđuju uspešnu i sigurnu poslovnu budućnost. Po završetku, dobiće sertifikat kao dokaz o stečenom znanju na kursu koji mu kasnije može koristiti prilikom konkurisanja za određene poslove u izabranoj oblasti.

Do 03.10.2022. cena svih kurseva čak 50% manja

Oktobarski upisni rok je u toku. Regularna cena svih IT kurseva za srednjoškolce je 15.000 dinara. Međutim, ukoliko svoje dete prijavite do 03.10.2022. uštedećete čak 50% u kurs platiti samo 7.500 dinara.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
15.000 din 50% 7.500 din 03.10.2022.

Javite nam se što pre i iskoristite popust. Popunite ONLINE PRIJAVU U NASTAVKU TEKSTA ISPOD ili nas kontaktirajte telefonom na 021/300-21-24 , 060/664-89-64. Možete nam i pisati na info@kurseviunovomsadu.com.

ONLINE FORMULAR ZA PRIJAVU:

Ime i prezime:

Email:

Broj telefona: