021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Obuke za internet marketing poslove i zanimanja

Oktobarski upisni rok je u toku. 50 do 60% popusta za prijave do 03.10.2022.

Za uspešnu poslovnu ili freelancing karijeru, pozovite:
021/300-21-24, 060 66 48 964 ili se prijavite putem ONLINE formulara ispod


Obuka iz internet marketinga – naoružaj se znanjem koje možeš odmah primeniti sa uspehom

Obuka je namenjena: nezaposlenim licima kako bi brže našli posao (jer ovaj posao spada u poslove budućnosti), vlasnicima firmi kako bi smanjili troškove i povećali zaradu, zaposlenima u marketingu da brže stignu do unapređenja, licima koji bi da započnu sopstveni biznis, ljudima koji žele da se prekvalifikuju za traženo zanimanje, osobama koje žele da rade od kuće, kao freelanceri.

internet-marketing

Pronađi posao i zaradi uz copywriting

Ne postoji deo weba, a da kopirajteri nisu “umešali prste”. Sajtovi, blogovi, reklame, tutorijali… sve to kopirajteri pišu i jako dobro zarađuju. Nauči da pišeš tekstove za sajt, FB i Gugl reklame, newslettere, blogove… Radi za drugog ili radi za sebe. Živi od pisanja ili samo dopuni svoj kućni budžet. Posla je zaista puno, a kopirajtera stalno nedovoljno.

copy

Obuka za posao SEO administratora

Sve sto treba da uradiš je da odvojiš 4 nedelje vremena i naučiš koristiti ključne reči. Posle toga možeš zarađivati odlične honorare, radeći kao freelancer od kuće ili marketing menadžer u firmi. Obuka idealna za filologe i osobe sa znanjem minimum jednog stranog jezika jer mogu raditi za veliki broj inostranih klijenata od kuće. Praktičan rad u alatu Keyword planer.

seo

Nauči posao na Fejsbuku

Prisutni ste na Fejsbuku svaki dan. I to za džabe. Ako već koristite ovu društvenu mrežu za lične svrhe i zabavu, zašto ne biste i zarađivali od nje? Kako? Radom u kancelariji ili od kuće za firme u Srbiji, kao stalni ili honorarni saradnik. Obučite se za posao Facebook administratora/administratora društvenih mreža i nešto što vam je do sad služilo kao sredstvo za zabavu, pretvorite u alat za zaradu i posao.

face

Postani stručnjak za Google AdWords – Nauči da praviš Google oglase

Želiš da radiš na Google? Da, moguće je. Sve što ti treba jeste da naučiš korišćenje najpoznatijeg softvera na svetu: Google Adwords softvera. Nakon obuke moći ćeš odmah da: samostalno vodiš i pratiš rezultate Google kampanje, praviš privlačne Google reklame, na koje ljudi klikću, mnogo efikasnije promovišeš sajt i obezbediš mu poziciju na 1. strani.

adwords

Online prijava:

Ime i prezime:

Email:

Broj telefona:

Kurs na koji se prijavljujete:

Internet marketing menadžerCopywriterSEO administratorFacebook administratorGoogle Adword administrator