021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Za 4 nedelje, kroz napredni kurs, do pozicije HR junior menadžer

Ako tražite posao:

  • koji vas ne veže samo za jednu firmu ili branšu
  • gde će vaše socijalne veštine najbolje doći do izražaja
  • koji je gospodski i cenjen u društvu
  • sa platom od minimum 500 evra – onda su ljudski resursi vrata na koja treba da pokucate.

BROJ SLOBODNIH MESTA

7

Naša obrazovna agencija organizuje 4-nedeljni napredni HR program sa ciljem da vam uspešno prenesemo znanje potrebno za obavljanje posla Junior HR. Nakon ovog naprednog programa, slobodno kucajte na vrata: velikih i malih privatnih firmi, svih organizacija, državnih institucija, HR agencija. Jer niko ne može da funkcioniše kako treba bez dobrog HR stručnjaka.

HR junior
HR junior
HR junior

Šta HR junior zapravo radi?

Balansira. I to između onoga šta zaposleni žele i onoga šta firmi treba. To nije uvek lako, zato je za posao u ljudskim resursima važno da budete dobar komunikator, imate takta i strpljenja, ali i odlučnost i čvrstinu kada je potrebno. Sve kako bi zaposleni bili dobar tim.

HR junior ne treba da bude fin, već fer.  Samo tako će svoj posao uspešno raditi. A taj posao je: regrutacija i selekcija kandidata, zasnivanje i prekid radnog odnosa, trening i razvoj zaposlenih, briga oko plata, bonusa i odsustva, motivacija i ocenjivanje radnika, vođenje HR evidencije…

Upravo je to ono što ćete naučiti na naprednom HR kursu, bez obzira što će vrsta i broj vaših zaduženja zavisiti prvenstveno od veličine firme za koju radite. Vi ćete biti spremni za svaku situaciju. Pa tako kod manjih firmi, HR junior uglavnom pokriva sve zadatke, dok je kod većih situacija drugačija, pa se često HR stručnjaci specijalizuju za pojedine poslove. Shodno tome i zarada HR juniora varira, ali ne ide ispod 500 evra.

Bitne informacije o naprednom HR kursu

HR napredni kurs traje 4 nedeje. Sa ukupnim fondom od 16 školskih časova.

Profesionalni HR menadžer, sa kojim ćete se viđati jedanput nedeljno po 3h ili 2x nedeljeno po 90 minuta, biće spreman da sa vama podeli svoju stručnost, znanje i značajno iskustvo. I to ne samo na časovima, već i kroz online konsultacije.

Uslov za učešće na naprednom programu je završen 2-mesečni osnovni kurs HR-a. Za sve bez predznanja HR-a, obezbeđen je početni/osnovni kurs HR-a.

I deo – „meke veštine” – soft skills
1. Upravljanje karijerom zaposlenih različitih profila
2. Upravljanje talentima
3. Držanje prezentacija i pregovaranja
4. Coaching process
5. Psihologija organizacije

II deo – hard skills
6. Statističke analize u oblasti ljudskih resursa
7. Zasnivanje radnog odnosa – pravna pitanja
8. Izveštavanje u ljudskim resursima

Završite napredni HR program – zgrabite praksu/posao

Posebna pogodnost napredne obuke je što po njenom završetku stičete priliku da postanete deo grupe polaznika koja je, odmah po završetku napredne obuke, pronašla dobru praksu ili posao. O ovome možete videti više u odeljku o uspesima polaznika naše škole.

Online kurs za HR professional

Ovaj kurs možete slušati i online putem Skajpa. Skajp platforma ja idealna i laka za daljinsko učenje i može je koristiti svako sa osnovnim znanjem računara.

Predavanja su online – ali uživo. Tako ne gubite ništa na kvalitetu nastave, jer možete svakog momenta da pričate sa predavačem i drugim polaznicima, zatražite savet i u potpunosti se uključite u interaktivne časove. Uz to, ne morate da dolazite do škole, već možete da birate mesto odakle ćete pratiti predavanja.

Sve informacije o organizaciji online kursa možete dobiti pozivom na 060/664 89 64 ili 021/300 20 33.

.

Kurs za HR asistenta

Evo kako da osvojite 55% popusta na punu cenu obuke

Puna cena naprednog HR programa iznosi 21.100 dinara. Majski upisni rok je u toku. Za prijave do 30.05.2022. ostvarujete popust od 55%. Umesto 21.100 dinara, obuku plaćate 9.500 dinara. Stari polaznici, nezaposlena lica i studenti, naprednu obuku plaćaju 8.900 dinara.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
21.100 dinara 55% 9.500 dinara 30.05.2022.

Sve što treba da uradite je da pozovete 021/300-20-33; 060/66-48-964 ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

Rezervacija mesta iznosi 3.500 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Pavla Papa 1/IIsp ili u najbližoj pošti na osnovu instrukcija koje dobijete od naših koordinatora upisa. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku

ONLINE prijava

Ime i prezime

Kontakt telefon

Email