Početak kursa - Oktobar 2023.

HR ASISTENT

Postani strateški

partner kompanije

Postani deo pokretačke snage svakog preduzeća,

upiši kurs HR asistenta i budi deo tima bez kog se

ne može zamisliti uspešno poslovanje.

Prijavi se na kurs

Početak kursa - 5. septembar 2023.

HR ASISTENT

Postani strateški
partner kompanije

Postani deo pokretačke snage svakog preduzeća, upiši kurs HR asistenta i budi deo tima bez kog se ne može zamisliti uspešno poslovanje.

Tražen i dobro plaćen posao

Upravljanje ljudskim resursima je već 5 godina na samom vrhu liste najboljih poslova u Srbiji.

Potražnja za ovim profilom je izuzetno velika na našem tržištu, bilo da su u pitanju velike kompanije ili manja preduzeća- svima je potreban kvalitetan HR kadar.


Pored toga što je tražena, pozicija HR asistenta pruža mogućnost dobre zarade.

Želiš da postaneš HR asistent? Saznaj šta je tvoj zadatak!

Tvoje glavno poslovno zaduženje u okviru menadžmenta ljudskih resursa nije da upravljaš ljudima, već da pronalaziš i stvaraš kvalitetne i profesionalne kadrove. Svojim radom u selekciji i pomoći prilikom usavršavanja zaposlenih doprinećeš razvoju i ostvarenju strateških ciljeva kompanije.

U ČEMU JE CAKA?


Nije ti potrebno predznanje, niti bilo kakvo prethodno iskustvo!

Da bi postao HR asistent nije ti potrebno nikakvo predznanje! HR asistent možeš postati bez obzira na svoje prethodno obrazovanje, a znanje koje ćeš steći na kursu biće ti više nego dovoljno da se zaposliš na nekoj od polaznih pozicija u sektoru za ljudske resurse.

Sve što je tebi potrebno jeste želja za učenjem i usavršavanjem, a ostalo prepusti nama.


Uvodni kurs iz HR menadžmenta je idealna polazna tačka, koja će ti pružiti mogućnost pronalska prakse ili zaposlenja kao i daljeg profesionalnog razvoja.

Na kursu HR asistenta ćeš naučiti:

 • Sve o procesima i ulozi HR asistenta u sistemu ljudskih resursa
 • Sve o procesima regrutacije, selekcije i edukacije zaposlenih
 • Značaj i način definisanja radne pozicije
 • Kako se piše oglas za posao

Odlična prilika da započneš svoju karijeru kao HR asistent, ali i prilika da pređeš na profesionalni nivo usavršavanja gde ćeš ovladati svim veštinama HR profesionalca.


Naš kurs HR asistenta u trajanju od 8 nedelja ti pruža mogućnost da stekneš potrebna znanja i napraviš prvi korak. Tempo održavanja nastave je 2x nedeljno po 90 minuta, ili 1x nedeljno u trajanju od 3 sata, radnim danima ili subotom.

Plan rada kursa za HR asistenta obuhvata sledeće:

 • Organizacioni dizajn
 • Analiza posla i produktivnosti zaposlenih
 • Regrutacija i selekcija kandidata
 • Metode selekcije – CV, motivaciono pismo i intervju
 • Uvođenje novozaposlenih u posao i centri procene
 • Trening u ljudskim resursima
 • Psihologija ličnosti
 • Menadžment u ljudskim resursima
 • Finansije u ljudskim resursima
 • Interna komunikacija i organizovanje sastanaka
 • Rešavanje konflikata
 • Upravljanje stresom i sprečavanje sagorevanja
 • Motivacija zaposlenih
 • Fluktuacija
 • Apsentizam
 • Team building
Prijavi se na kurs

Svi detalji o kursu HR asistent


Kako se pohađa ovaj kurs?

Kurs možeš pohađati u Novom Sadu ili online, a dostupna ti je i miks nastava odnosno mogućnost da tokom trajanja obuke kombinuješ kako tebi najviše odgovara.


Mesto održavanja

Novi Sad i onlineTrajanje kursa

8 nedeljaNivo učenja

PočetniTermini

Poslepodnevni i večernjiFond časova

32Telefon

060/66 48 964


Učiš na primerima iz prakse uz iskusne predavače

Naši predavači dolaze sa višegodišnjim iskustvom rada u oblasti ljudskih resursa. Uz praktične primere podeliće svoje znanje iz poslovnog života i pripremiti vas za rad u pravoj firmi. To su osobe koje iza sebe imaju veliki broj uspešnih projekata i zadovoljnih polaznika kursa.

Marija Županec

Predavač na kursu HR asistent. Diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Zaposlena je u jednoj od najvećih kompanija u Srbiji gde se bavi analizom produktivnosti zaposlenih, organizacionim promenama, biznis planiranjem broja zaposlenih i projektovanjem organizacione strukture. Marija, pored obuke za HR asistenta, radi i kao trener obuka za asertivnu komunikaciju, pisanje biznis plana i sprovođenje procesa regrutacije i selekcije. Predavačko iskustvo je stekla držeći radionice u SOS ženskom centru za borbu protiv nasilja. Pored psihologije rada, interesuje se za istraživanja u psihologiji tako da je izlagala radove na konferencijama u zemlji i inostranstvu koje se tiču oblasti psihometrije i evaluacije psiholoških testova. Završila je i bazični nivo O.L.I. metoda, a sve znanje koje je stekla daruje polaznicima na kursu.

Malina Mladenović

Predavač na kursu HR asistent. Završila je master studije na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu sa prosečnom ocenom 9,18, smer Industrijsko inženjerstvo i inženjerski menadžment, usmerenje Menadžment ljudskih resursa. Njeno prvo zaposlenje je bilo u jednoj od respektabilnih IT firmi, gde je radila na poziciji Kordinatora za ljudske resurese. U ovoj kompaniji se prvi put susrela sa vođenjem treninga, što je jako uspešno radila i pokazala da poseduje izuzetne veštine komunikacije. Dalje je nadogradila svoje iskustvo radeći kao HR menadžer u vodećoj kompaniji trgovačkih lanaca na našim prostorima. Bila je zadužena za regrutaciju i selekciju, kao i za strateško planiranje i razvoj ljudskog potencijala. Takođe, ključna zaduženja su joj bila eksterne i interne edukacije. Svojim radom, povećava odgovornost i produktivnost sektora, povezuje ljude u timove, ubrzava i olakšava fukncionisanje kompanije. Trenutno radi kao HR menadžer u IT firmi Prozone.

Šta su rekli o nama  


O mogućnostima nakon završenog kursa najbolje svedoče naši polaznici

HR industirja nije nedostižna nikome, a kako i ti možeš doći do dobro plaćenog posla, najbolje će ti reći naši polaznici.  

Želiš li da zarađuješ na osnovu svojih socijalnih veština, utičeš na važne aspekte jedne poslovne organizacije, da nadređeni čuju tvoj glas prilikom donošenja značajnih odluka, aktivno učestvuješ u razvoju zaposlenih?

Da? Onda je vreme da odabereš karijeru u HR svetu. Ne brini se oko toga kakvo je tvoje prethodno radno iskustvo ili obrazovanje. Zapravo, ono je tvoj adut, jer ti može dati jedinstvenu perspektivu prilikom regrutovanja ljudi i obavljanja HR posla.

Upisni rok je u toku!

Prijavi se, iskoristi priliku i ostvari popust od 50%!

Ponuda ističe za:

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Puna cena obuke za HR asistenta iznosi 27.600 dinara mesečno, a za sve prijave u toku promo perioda dobijaš 50% popusta na kurs - plati 10.800 dinara mesečno umesto 21.600 dinara mesečno.

*Cena kursa za nezaposlena lica, studente i stare polaznike iznosi 9.900 dinara mesečno.

Rezervacija mesta iznosi 6000 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Pavla Papa 1/II sp u Novom Sadu.

Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti naknadno.

Prijavi se pozivom na brojeve: 021/300-20-33, 060/664-89-64 ili pošalji prijavu na: info@kurseviunovomsadu.com.

Postani deo najvažnijeg sektora kompanije

- upiši kurs HR asistenta!

Za samo 8 nedelja steći ćeš sva potrebna znanja i postati karika bez koje se ne može zamisliti uspešno poslovanje. Posla ima, a kao kvalitetan HR asistent moći ćeš da biraš karijerni put koji tebi odgovara!


Da bi postao polaznik našeg kursa nije ti potrebno prethodno znanje, samo radoznalost i spremnost da se zakorači u novu avanturu!


Prijavi se u toku promotivnog perioda i ostvari popust od čak 50%

Šta čekaš?

©2023 Poslovna savršenost • Politika privatnosti