021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Ovo je idealna karijera za odlučne, snalažljive i vešte u radu sa ljudima.

Za 6 meseci do pozicije HR officer

Ako tražite posao:

 • koji vas ne veže samo za jednu firmu ili branšu
 • gde će vaše socijalne veštine najbolje doći do izražaja
 • koji je gospodski i cenjen u društvu
 • sa platom od minimum 500 evra

onda su ljudski resursi vrata na koja treba da pokucate.

hr akademija

Obuke i kursevi u Novom Sadu organizuju 6-mesečnu HR akademiju sa ciljem da vam uspešno prenesemo znanje potrebno za obavljanje posla HR officer. Nakon ove akademije, slobodno kucajte na vrata: velikih i malih privatnih firmi, svih organizacija, državnih institucija, HR agencija. Jer niko ne može da funkcioniše kako treba bez dobrog HR stručnjaka.

Šta HR officer zapravo radi?

Balansira. I to između onoga šta zaposleni žele i onoga šta firmi treba. To nije uvek lako, zato je za posao u ljudskim resursima važno da budete dobar komunikator, imate takta i strpljenja, ali i odlučnost i čvrstinu kada je potrebno. Sve kako bi zaposleni bili dobar tim.

HR officer

HR officer ne treba da bude fin, već fer.  Samo tako će svoj posao uspešno raditi. A taj posao je: regrutacija i selekcija kandidata, zasnivanje i prekid radnog odnosa, trening i razvoj zaposlenih, briga oko plata, bonusa i odsustva, motivacija i ocenjivanje radnika, vođenje HR evidencije…

Upravo je to ono što ćete naučiti na HR akademiji, bez obzira što će vrsta i broj vaših zaduženja zavisiti prvenstveno od veličine firme za koju radite. Vi ćete biti spremni za svaku situaciju. Pa tako kod manjih firmi, HR officer uglavnom pokriva sve zadatke, dok je kod većih situacija drugačija, pa se često HR stručnjaci specijalizuju za pojedine poslove. Shodno tome i zarada HR officer-a varira, ali ne ide ispod 500 evra.

Bitno informacije o HR akademiji

HR akademija traje 6 meseci. Sa ukupnim fondom od 96 školskih časova.

Profesionalni HR menadžer, sa kojim ćete se viđati 2x nedeljeno po 90 minuta, biće spreman da sa vama podeli svoju stručnost, znanje i značajno iskustvo. I to ne samo na časovima, već i kroz online konsultacije.

Detaljan plan i program HR akademije:

 • Zakonska regulative i opšta akta poslodavca
 • Interni i eksterni konkurs (kreiranje oglasa, korišćenje društvenih mreža…)
 • Selekcija, regrutacija, intervju
 • Zasnivanje i prekid radnog odnosa (procedura i potrebna dokumentacija)
 • Trening, motivacija i ocenjivanje zaposlenih
 • Povreda na radu
 • Premeštaj
 • Vođenje HR evidencija i izveštaja (lični podaci, sistematizacija poslova, zarade, odsustva…).

Na kraju obuke, verujemo da ćete biti zadovoljni, spremni krenuti u osvajanje HR sveta i ponosno pokazati poslodavcu sertifikat junior HR menadžera koji ste dobili na HR akademiji.

Završi HR akademiju – zgrabi posao

Naša kompanija sarađuje sa velikim brojem inostranih i domaćih kompanija. Šta ovo za tebe znači? Da, odmah po završetku HR akademije imaš mogućnost da dobiješ posao ili praksu koja će ti pružiti dragoceno iskustvo i olakšati pronalaženje posla. Stičeš priliku da postaneš deo grupe polaznika koja je, odmah po završetku obuke, pronašla dobar posao junior HR menadžera. O ovome možeš videti više u odeljku o uspesima polaznika naše škole.

hr menadzer

Evo kako da osvojite 50% popusta na punu cenu obuke

Puna cena HR akademije iznosi 17.000 dinara. Januarski upisni rok je u toku. Za prijave do 03.10.2022. ostvarujete popust od 50%. Umesto 17.000 dinara, obuku plaćate 8.500 dinara/mesečno.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
17.000 din/mes. 50% 8.500 din/mes. 03.10.2022.

Plaćanje je moguće izvršiti na 6 mesečnih rata (jedna u predupisnom roku, ostale na početku svakog meseca) ili na više mesečnih rata (ako se vrši plaćanje čekovima).

Rezervacija mesta iznosi 4900 dinara i uključena je u cenu obuke.

Sve što treba da uradite je da pozovete 060/664-89-64 ili 021/300-21-24  ili prijavu pošaljete elektronski na mejl info@kurseviunovomsadu.com.

ONLINE APLIKACIONI FORMULAR

Ime i prezime:

Email:

Broj telefona: