021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Naučite da radite na Google-u i postanite vešt web sajt analitičar internet marketing kampanja

U savremenom svetu, gde se biznis podjednako vodi online koliko i offline, poslovni uspeh određene kompanije u velikoj meri zavisi od uspeha njenih Internet prezentacija, marketing kampanja, kao i komunikacija sa klijentima. Iz tog razloga, od visokog značaja je pažljivo i pametno vođenje svih online aktivnosti, ali i kvalitetna i detaljna analiza postignutih rezultata. Na osnovu tih analiza donose se važni poslovni potezi od kojih dalje zavisi kompletno poslovanje i napredak same kompanije. Imajući sluha za važnost web sajt analitike, osmislili smo kurs za Google web sajt analitičara koji pokriva sve ključne aspekte najvažnijih alata kojima se služe Internet marketing kampanje – analizu i praćenje web sadržaja koji se plasira potencijalnim i stalnim korisnicima zarad kvalitetnijeg budućeg nastupa same kompanije i postizanja boljih rezultata.

Google web sajt analiticar

Za uspešnije poslovanje

Ukoliko ste preduzetnik koji vodi ili planira da vodi online kampanju za svoj biznis, bloger koji želi da prati posete na svom blogu, urednik web sajtova kojima je važno ko i kada prati vaš sadržaj ili jednostavno želite da se opremite znanjima koja vam mogu doneti sigurne i visoke prihode, ovaj kurs je stvoren za vas. Na kursu za Google web sajt analitičara ćete naučiti da kroz praćenje i analizu poseta i klikova, dođete do novih Internet marketing strategija i osigurate napredak svog posla ili poslovanja kompanije za koju radite.

Brojne kompanije, bez obzira da li su malog, srednjeg ili velikog kalibra, da bi osigurale uspeh svog poslovanja, značajne resurse ulažu u kvalitetnu Internet prezentaciju i online marketing. Kako danas, u moru konkurencije, svaki klik dobija na značaju i postaje sve dragoceniji, Google web sajt analitičari su potrebniji i traženiji nego ikad. U skladu sa tom činjenicom i njihova primanja tokom proteklih godina su u značajnom porastu. U zavisnosti od izbora načina rada i angažovanja, primanja početnika u ovom poslu mogu ići i čak do 1000€ mesečno. Iskusni Google web sajt analitičari zarađuju višestruko puta više. Uz to, zbog velike potražnje na tržištu rada imaju široke mogućnosti zaposlenja – mogu raditi u kompaniji ili od kuće, za sebe ili druge, jednog ili više klijenata, na domaćem ili stranom tržištu.

Bilo da želite da unapredite svoje online aktivnosti ili radite web sajt analitiku velikih i malih kompanija, ovo je sjajna prilika da to i ostvarite. Upišite kurs za Google web sajt analitičara škole Obuke i kursevi i obezbedite sebi korisna, perspektivna i visokonaplativa znanja web sajt analitike.

Web sajt analiticar

Šta vas očekuje na kursu za Google web sajt analitičara?

Na kursu ćete naučiti da radite u Google Analytics okruženju pomoću kog ćete moći da radite detaljne analize poseta određenog web sajta. Znaćete da čitate informacije poput broja pokrenutih sesija, jedinstvenih poseta i otvorenih stranica. Otkrićete koje to ključne reči posetioci koriste kako bi došli do vašeg sajta i na koji način da ih iskoristite kako biste povećali posećenost. Znaćete i koji su to sajtovi povezani sa vašim i koliko vam poseta oni donose. Saznaćete za šta vam sve mogu biti korisne informacije o lokaciji odakle dolaze vaši posetioci, koliko se zadržavaju i na kojim stranicama, sa kojih uređaja pristupaju sajtu i još mnogo toga.Pravilnom kombinacijom svih ovih podataka, uz postavljanje primarnih ciljeva analiza, moći ćete detaljno da proučite sve neophodne elemente kako biste došli do novih saznanja i kreirali narednu taktiku za delanje u okvirima Internet aktivnosti. Nakon kursa imaćete potrebne alate u rukama da na osnovu čitanja Google Analytics izveštaja unapredite web sajtove i postignete željene ciljeve.Dobićete i značajna SEO znanja i znati da optimizujete web sajt sa minimumom ulaganja i troškova.

Plan i program kursa za Google web sajt analitičara:

 • Šta sve možete sa Google Analytics – osnove korišćenja
 • Brz i lak start – otvaranje i podešavanje naloga
 • Najbolji načini za praćenje broja otvorenih stranica i jedinstvenih poseta
 • Kako kreirati detaljne izveštaje i koristiti ih u daljem planiranju
 • 5 vrsta posetilaca – kako ih pridobiti i zadržati
 • Jednostavno praćenje lokacije odakle dolaze vaši posetioci
 • Kako izabrati najbolje ključne reči i zašto je to važno
 • Šta je Bounce Rate i kako se sa njim izboriti
 • 10 najvažnijih SEO pravila za visoku posećenost vašeg web sajta
Google analytics kurs

Kurs traje mesec dana, ukupno 16 školskih časova. Nastava se održava u intenzitetu od 2 puta nedeljno po 2 školska časa. Grupe su sastavljene od maksimalno 10 polaznika što svakom pojedinačno omogućava lakše i brže usvajanje gradiva i više prostora za rešavanje nedoumica i savladavanje potencijalnih prepreka. Kurs vode vrhunski Google web sajt analitičari sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti rada. Nakon kursa, dobijate sertifikat škole Obuke i kursevi koji vam može služiti kao dokaz o stečenom znanju.

Nakon kursa moći ćete da:

 • Potpuno razumete i pravilno koristite sve mogućnosti koje vam Google Analytics pruža
 • Analizirate sve vrste web sajtova kroz Google Analytics platformu
 • Kreirate Google izveštaje
 • Razumete potrebe i želje posetilaca kako biste povećali posećenost web sajta
 • Koristite ključne reči i druge SEO alate za optimizaciju web sajtova uz minimum ulaganja i troškova
 • Radite od kuće sa svog računara, za domaće i strane klijente
 • Učestvujete direktno ili indirektno u raznim Internet marketing kampanjama, kao saradnik ili savetnik, u zavisnosti od vaših želja i aspiracija
 • Birate obim i vrstu posla koji želite da radite
 • Samostalno vodite posao i upravljate svojim radnim vremenom

Prijavite se do 03.10.2022. i kurs za Google web sajt analitičara možete platiti čak 55% jeftinije

Oktobarski upisni rok je u toku. Regularna cena kursa za Google web sajt analitičara je 16.000 dinara. Ipak, ako se prijavite do 03.10.2022. možete značajno uštedeti i cenu kursa platiti 55% manje, samo 6.900dinara. Prijavu možete izvršiti pozivanjem naših brojeva 021/300-21-24 , 060/664-89-64, ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
16.000 din 55% 6.900 din 03.10.2022.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i preko ONLINE PRIJAVNOG FORMULARA