021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Najsavršeniji sistem za online pravljenje reklama

50% popusta za prijave do 03.10.2022.

Zaboravi na 1-dnevne radionice pravljenja Google reklama, jer budimo realni – za 1 dan niko ne može ništa da nauči. A kamoli ovako složen sistem online reklamiranja, kao što je Google Ads.

BROJ SLOBODNIH MESTA

7

Temeljno znanje koje stičeš tokom mesec dana trajanja Google Ads kursa, u kombinaciji sa puno praktičnih primera i zadataka, garant su da ćeš nakon ove obuke odmah moći da:

 • samostalno pokreneš, vodiš i pratiš rezultate Google Ads kampanje
 • praviš privlačne Google reklame, na koje ljudi klikću
 • mnogo bolje i efikasnije promovišeš sajt i obezbediš mu poziciju na 1. strani Googla
 • tačno dopreš do pravih kupaca, uz pomoć koncepta ključnih reči.

Zato, ako radiš na promociji svog sajta ili nekog drugog, baviš se internet marketingom, tragaš za novim poslom ili želiš da napreduješ na postojećem – Google Ads kurs sigurno će ti značajno pomoći u tome.

Google Ads kurs
Google marketing menadžer
Google Ads kurs Novi Sad

Bitne informacije o Google Ads kursu

Ono po čemu se ovaj kurs razlikuje od kratkih radionica jeste mogućnost da vrlo detaljno, praktično i na realnim primerima naučiš sve o Google reklamama. Jer ima sasvim dovoljno vremena i za predavanja i za vežbe. Teorija je svedena na minimum.

Lekcije su kratke, veoma jasne, bez previše teorije i sa konkretnim primerima iz prakse. Tokom Google Ads obuke imaćeš nekoliko vežbi i domaćih zadataka (vežbanje ključnih reči, pisanje reklamnih naslova i ponuda, čitanje Google tabele, analiza i korekcija reklamnih kampanja).

Pravljenje Google reklama je posao koji ti može doneti dobru zaradu. Google Ads kampanja po jednom web sajtu u Srbiji plaća se od 350 do 500 evra,  dok se u inostranstvu plaća od 800 do 1000 evra.

Mesto održavanja Uživo putem Skajpa
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 16
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 
 • Plan i program Gugl kursa čine sledeće nastavne oblasti:
  • Pojam internet marketinga i Google tržišta;
  • Predstavljanje Google Ads sistema;
  • Prezentacija pretrazivača, razlika između organske i plaćene pretrage. View source. Praćenje konkurencije. Keyword Planner alat;
  • Predstavljanje Google aplikacije. Otvaranje Google naloga. Podešavanje parametara. Pojam ključnih reči. Nivoi reklamiranja;
  • Pisanje efektnih marketinških naslova. Pisanje ponude. Alati za praćenje efekata reklame. Dijagnoza ključnih reči. Google analitika;
  • Licitiranje cena ključnih reči. Budžetiranje. Praćenje trošenja budžeta. Tabela klikova. Tabela ključnih reči. Quality score pokazatelj;
  • Display mreža oglašavanja. AdSense. Razlika između Search i Display mreže oglašavanja. Upotreba Display mreže. Targetiranje na osnovu teme sajta ili interesovanja korisnika interneta.

Kurs za Google marketing menadžera održava se putem Skajpa i polaznicima je omogućena direktna interakcija sa predavačem, odnosno mogućnost da ga u bilo kom trenutku pitaju sve što im nije jasno ili što bi želeli dodatno da nauče.

Kvalitet nastave je jednako visok, a dodatno vam omogućava da pratite predavanja bez napuštanja sopstvenog doma.

Online kurs obuhvata i digitalni sertifikat, materijale za učenje i podršku škole u online nastavi.

Google marketing menadžer kurs

Odluči se za ovu obuku sada, jer će ti se višestruko isplatiti.

Oktobarski upisni rok je u toku. Prijavite se do 03.10.2022. i ostvarite 50% popusta na kurs. Umesto 16.000 dinara, kurs ćete platiti 8.000 dinara.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
16.000 dinara 50% 8.000 dinara 03.10.2022.

Rezervacija mesta iznosi 3.500 dinara i predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Prijavite se već danas i ostvarite popust pozivom na 021/300-20-33 , 060/664-89-64 ili pošaljite prijavu na: info@kurseviunovomsadu.com. Možete nas kontaktirati i preko Vibera na +381606648966.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara