Početak kursa - 4. oktobar 2023.

Event Project Manager

Postani organizator događaja koji se pamte. Upravljaj projektima i budi uvek u dobrom društvu i na zanimljivim mestima. 35% popusta za prijave do kraja promo perioda. Požuri, jer broj mesta na obuci je ograničen.

Prijavi se na kurs

Organizacija događaja i projektni menadžment su oblasti koje se poslednjih godina razvijaju neverovatnom brzinom, a potreba za kvalitetnim i posvećenim kadrovima je sve veća.


Vođenje projekta, planiranje, organizacija i upravljanje jednim ili više događaja je veoma složen proces. Iz potrebe da se ništa ne prepusti slučaju, kompanije sve više unajmljuju projektne/event menadžere – stručnjake iz ovih oblasti koji su postali veoma traženi i odlično plaćeni.

Kako bismo odgovorili na zahteve tržišta, pomogli ljudima da lakše pronađu ili promene posao, organizovali smo stručnu obuku za osobe koje žele da uplove u ove oblasti poslovanja i krenu u nove avanture.

Obuka predstavlja najbolji i najkvalitetniji put ka ostvarenju tvojih želja, a mnogima se već isplatilo!


Za pohađanje obuke nije potrebna diploma fakulteta, niti predznanje iz oblasti organizacije događaja ili upravljanja projektima. Mogu se prijaviti svi koji sebe vide u poslu planiranja i organizacije događaja: zaposleni u firmama, studenti, nezaposleni, osobe koje žele da se prekvalifikuju za tražene poslove ili žele da se honorarno bave ovim poslom itd.


Plan i program su zasnovani na primerima iz prakse i u radu sa polaznicima na konkretnim primerima. Predavanja su zanimljiva, interaktivna i predstavljaju srž onoga što treba da se zna o poslu organizacije događaja i upravljanju projektima. Akcenat je na interakciji između predavača i polaznika, studijama slučajeva, iskustvenom učenju, kako bi kad izađeš iz naših učionica odmah mogao/la da primeniš u poslu i životu ono što si naučio/la kod nas.

Razlozi organizovanja događaja razlikuju se u zavisnosti od delatnosti preduzeća.


Najčešći su:

podizanje zapaženosti u javnosti

stvaranje odnosa poverenja

jačanje imidža firme

zbližavanje sa klijentima

nagrađivanje zaposlenih

promocija proizovda ili usluge.

Za 10 nedelja, korak po korak kroz svaki segment vođenja projekta, steći ćeš odmah primenjivo znanje potrebno svakoj kompaniji.

Naučićeš samostalno da isplaniraš, uspešno realizuješ, iskontrolišeš i proceniš učinak svakog događaja.


Tempo nastave je 1x nedeljno radnim danima (sreda) u trajanju od 3 sata.
Start obuke 01.02.2023.


Mesto održavanja

OnlineTrajanje kursa

10 nedeljaNivo učenja

Početni i napredniTermini

sredom od 18:00 – 21:00Fond časova

40Telefon

060/66 48 964

Koje su prednosti pohađanja obuke?


Potrebu za stručnim kadrovima ima sve veći broj kako domaćih tako i internacionalnih kompanija iz različitih oblasti poslovanja. Nakon završene obuke usvojićeš znanje i veštine neophodne da se na što kvalitetniji način upustiš u vode event i projektnog menadžmenta. Kao event project menadžer moći ćeš samostalno da organizuješ različite tipove događaja, upravljaš procesima i saradnicima na projektima.


Kao stručnjak iz ove oblasti imaš praktično neograničene mogućnosti. Možeš raditi samostalno ili posao pronaći u kompanijama koje imaju potrebu za kadrovima koji se bave organizacijom događaja, ali sve većem broju marketing i event agencija kojih je sve više.

Za najbolje polaznike postoji mogućnost zapošljavanja i preko našeg predavača Borisa Kolakovića, koji je već zaposlio nekoliko najboljih polaznika u marketing agenciju MPG Plus, ili kod drugih kompanija sa kojima je u prošlosti sarađivao.


Za sve informacije o stručnoj praksi možeš se obratiti karijernom centru škole na broj telefona 011/4096-125.

Plan i program

Obuka - Menadžment događaja i upravljanje projektima, je jedinstvena na našem tržištu i čine je sledeće oblasti:

 • Organizacija specijalnih događaja
 • Planiranje i organizacija događaja
 • Virtuelni događaji: zašto ih i kada organizovati
 • Event menadžer
 • Tender/Pitch nadmetanje – kako do novih projekata
 • Razumevanje i pisanje brifova
 • Kreiranje budžeta projekta
 • PR, marketing i promocija događaja
 • Promotivne tehnike oglašavanja
 • Tema, datum, vreme i mesto događaja
 • Organizacija keteringa
 • Audio produkcija i tonska realizacija muzičkog nastupa
 • Izrada scenografije, brendiranje postora i drugih lokacija
 • Konsekutivno i simultano prevođenje
 • Kontakt osoba na događaju
 • Ključni elementi za kreiranje uspešnih događaja
 • Evaluacija i merenje učinka događaja
 • Kako se nositi sa stresom u event industriji
 • Workshop – rad u grupama na realnom projektu
Prijavi se odmah

Boris Kolaković

ima dve decenije iskustva u marketingu i menadžmentu, pa je tako ponosno zaslužio svoju neformalnu titulu “Experience Maker”. Radeći u kreativnoj industriji na planiranju i organizaciji različitih događaja, Boris je bio u prilici da sarađuje sa stotinama klijenata i učestvuje u kreiranju njihove vizije i realizaciji njihovih ideja. Samo neki od njih su i Philip Morris Internatonal, A1, Avon, Nestle, Imlek, Frikom, LG, FIAT, H&M, Samsung, Dell, Vino Župa, Lafarge, ProCredit banka, Erste Bank, USAID, UniCredit Bank, itd.
Danas je na poziciji Head of Production and Event, a svoje znanje nesebično deli već godinama u okviru specijalizovane obuke u organizaciji kompanije “Poslovna Savršenost”. Boris je do sada obučio stotine polaznika koji su nakon njegovih kurseva postali samostalni organizatori događaja.

Online obuka - Menadžment događaja i upravljanje projektima

Ovaj kurs održava se online putem Skajpa. To ti omogućava da ovaj kurs slušaš iz svog doma ili sa bilo kog mesta koje izabereš. Dovoljno je da imaš pristup internetu, kompjuter ili mobilni telefon sa instaliranom Skype aplikacijom.


Predavanja nisu snimljena već se održavaju online uživo, što ti daje mogućnost da postavljaš pitanja predavaču i odmah dobiješ odgovore na njih. Takođe, bićeš u interakciji sa drugim polaznicima i čuti različita mišljenja. Nakon svakog predavanja, polaznici će dobijati deo prezentacije i materijale koji su obrađeni na predhodnom času.

Napomena: Ne postoji mogućnost snimanja materijala sa predavanja.


Obezbeđeni su: online sertifikat (minimum 80% prisustva), materijali za učenje i podrška škole u online nastavi.


Za sve informacije o načinu realizovanja uživo nastave putem Skype-a, ceni i prijavi možeš nam se obratiti na 060/664 89 64 ili 021/300 20 33.

Prijavi se na kurs

Upisni rok je u toku.

Iskoristi popust, jer možeš uštedeti čak 35%!

Potrebno je da se prijaviš do isteka promo perioda i obuku dobijaš po sniženoj ceni od 29250 dinara, umesto 45000 dinara.
Cena kursa za stare polaznike, nezaposlena lica i studente iznosi 27250 dinara. Prikazane cene su sa uračunatim PDV-om.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Rezervacija mesta iznosi 6000 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Pavla Papa 1/II sp u Novom Sadu.

Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku. Kurs je moguće platiti čekovima na više mesečnih rata.

Prijavi se pozivom na brojeve: 021/300-20-33, 060/664-89-64 ili pošalji prijavu na: info@kurseviunovomsadu.com.

Skoro svaka firma danas, bez obzira čime se bavi, ima potrebu za angažovanjem osobe koja će se baviti organizacijom različitih događaja i vođenjem projekata, odnosno event project menadžerom.

Savladaj ovaj zanimljiv i dinamičan posao kroz praktične primere, korak po korak. Iskoristi priliku da učiš od predavača iz prakse, sa velikim iskustvom.

Prijavi se ovde

©2023 Poslovna savršenost • Politika privatnosti