Početak kursa - 12. decembar 2023.

Data Analyst kurs

Naučite da analizirate podatke i kreirate izveštaje i svaka firma će vas želeti za sebe!

Prijavi se na kurs

Put do uspeha koji ostvarujemo danas se značajno razlikuje od onog koji ćemo napraviti sutra. A da bismo znali kuda da idemo, moramo imati ulazne informacije, analitički um i jasnu viziju o tome gde želimo da stignemo. Ovo se odnosi i na nas kao pojedince, ali i na firme. Zato je pozicija Data Analysta postala neodvojivi segment svake uspešne kompanije.
Prikupljanje velike količine podataka postao je poslovni prioritet za mnoge. Kako će ih analizirati zavisi od ciljeva i od potreba kompanije. Kada imate ulazne informacije na raspolaganju vam je neograničen broj načina kako ćete ih iskoristiti, jer bilo koja informacija može biti predmet analize, kako bi se izvukle korisne smernice za sveopšti razvoj.
A smernice daje upravo – data analyst.

Kako da znam da li mogu da budem analitičar?

Data analitičar je kompleksna pozicija jer je analiza podataka početak svakog projekta. Od precizne analize zavisi izbor samog projekta i način na koji će on biti realizovan, ali i rešavanje problema na koje se naiđe, izbor tržišta na kom će se realizovati projekat, kreiranje proizvoda, prilagođavanje istog potrebama klijenata i još mnogo toga. Dakle – analiza je na svakom koraku ovog procesa. Posao osobe koja radi na ovoj poziciji podrazumeva prikupljanje, filtriranje, vizuelizaciju i transformisanje podataka u informacije koje koriste marketari, developeri i računovodstvo. Ako imate analitičan um, ne plašite se matematike i fleksibilni ste, ovaj kurs je pravi izbor za vas. Steći ćete temeljno razumevanje SQL-a, jednog od najpopularnijih alata za analizu podataka. Takođe ćete naučiti da koristite matematičke tehnike i algoritme za rešavanje nekih analitički najsloženijih poslovnih problema.

Kako izgleda kurs?

Kurs Data Analyst traje 2 meseca i održava se 2 puta nedeljno u trajanju po 90 minuta ili jednom po 180 minuta.

Detaljan plan rada na kursu za Data Analyst pogledajte OVDE.

*Naziv i struktura kursa predstavljaju autorsko delo njegovih kreatora i samim tim je preuzimanje, kopiranje i izmena istog od strane trećeg lica zabranjeno.

Jelena Božičković

je trenutno zaposlena na poziciji Data Analyst-a u kompaniji VegaIT, koja posluje na domaćem i inostranom tržištu već duži niz godina u svim oblastima koje pokrivaju informacione tehnologije. Njen zadatak u okviru pozicije uključuje prikupljanje, obradu, analizu i vizuelizaciju podataka kako bi se izvukli relevantni zaključci i informacije za donošenje odluka.

Pored njenog industrijskog iskustva, Jelena poseduje i značajno naučno-istraživačko iskustvo. Nosilac je zvanja master inženjer elektrotehnike i računarstva, sa usmerenjem na analizi signala i obradi podataka. U tom domenu, učestvovala je na nekoliko naučno-tehnoloških konferencija, na kojima stiče neophodne prezentacijske veštine.

Šta ću moći da radim nakon ovog kursa?

Različiti alati pomoći će vam da iz podataka direktno dobijete pregled informacija koje su razumljive svima. Vizuelizacija podataka, pristup istorijskim podacima u svega par klikova i automatsko generisani izveštaji, samo su neke od korisnih funkcionalnosti ovih alata koje štede vreme i pružaju dobro polazište za kreiranje poslovnih strategija.
Na ovom kursu razvićete snažne komunikacijske i prezentacijske veštine. Vaš posao biće ne samo prikupljanje informacija, već i njihova analiza i slaganje u smisleni izveštaj koji će potom biti prezentovan zainteresovanim članovima tima. Kod analize podataka komunikacija je preduslov za uspeh. Zadatak svakog Data analitičara je prezentovanje komplikovanih podataka i informacija stručnim i nestručnim članovima tima.


Mesto održavanja

OnlineTrajanje kursa

8 nedeljaNivo učenja

OsnovniTermini

Poslepodnevni i večernjiFond časova

32Telefon

060/66 48 964


Online kurs Data Analyst

Škola ti omogućava da ovaj kurs pratiš i preko Skajpa – kroz online uživo časove podjednakog kvaliteta kao i časovi u učionici. Jer predavač ti je dostupan u realnom vremenu za sva pitanja i pomoć, a tu je i komunikacija sa drugim polaznicima i razmena mišljenja.

Tokom online predavanja možeš da računaš ne samo na interakciju sa predavačem i drugim polaznicima, već i na podršku škole. Obezbeđeni su materijali za učenje i online sertifikat.


Sve informacije o organizaciji online kursa možete dobiti pozivom na 060/664 89 64 ili 021/300 20 33.

Prijavi se na kurs

Uštedi čak 50%
Prijavi se na obuku dok traje promotivni period!

Potrebno je da se prijaviš do isteka promo perioda i kurs dobijaš po sniženoj ceni od 11990 dinara/mesečno, umesto 23900 dinara/mesečno.
Cena kursa za stare polaznike, nezaposlena lica i studente iznosi 10950 dinara mesečno.
Cena napredne obuke sa popustom iznosi 11880 dinara. Sve cene prikazane su sa PDV-om.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Rezervacija mesta iznosi 6000 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Pavla Papa 1/II sp u Novom Sadu.

Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku. Kurs je moguće platiti čekovima na više mesečnih rata.

Prijavi se pozivom na brojeve: 021/300-20-33, 060/664-89-64 ili pošalji prijavu na: info@kurseviunovomsadu.com.

Postanite ključni igrač u svetu analitike podataka – Ovladajte veštinama i kročite ka uspehu!

Pridružite nam se i ovladajte matematičkim tehnikama i algoritmima koji će vam pomoći da rešavate čak i najkompleksnije analitičke zadatke. Kreirajte proizvode koji su prilagođeni potrebama klijenata, odaberite pravo tržište za realizaciju projekta i budite ključni faktor u uspehu vaše kompanije.
Ne propustite priliku da sebe transformišete i kročite ka uspešnoj karijeri kao data analitičar. Prijavite se danas i postanite deo revolucije u svetu podataka!
Vaša budućnost je u vašim rukama.

Prijavi se ovde

©2023 Poslovna savršenost • Politika privatnosti