Početak kursa - Oktobar 2023.

Copywriting

Temelj uspešnog poslovanja je prenošenje prave poruke, pravim ljudima, na pravi način.

Upoznaj umetnost pisanja marketinško-prodajnih tekstova. Upiši obuku za Copywritera i nauči da kreiraš sadržaj koji tebi i tvojim klijentima donosi uspeh.

Prijavi se na kurs

Postani kreator neodoljivog sadržaja za web

Važnost copywritinga leži u moći koju pažljivo birane reči imaju za podizanje svesti o nekom brendu, buđenje motivacije kod potencionalnog kupca i naravno – prodaju. Zato su ljudi sa ovim znanjem veoma traženi i neophodni svakoj firmi koja želi da ostvari i održi uspeh.


Na obuci za Copywritera, savladaćeš umetnost prodaje rečima na prirodan i zabavan način, koji privlači i osvaja kupce. Naučene veštine moći ćeš da primenjuješ za razvoj sopstvenog biznisa, freelance projekte ili u okviru marketinških agencija i marketing sektora kompanija.

Šta ćeš naučiti na kursu Copywritinga?


Obuka za Copywritera je radioničarskog tipa, osmišljena tako da naučiš mnoštvo primenjivih stvari za pisanje efektnih prodajnih tekstova, kao i sadržaja za društvene mreže, newslettere, prodajne stranice, reklame i blogove. Nakon obuke, razumećeš principe pisanja za web i različite elemente efikasnog copy-ja, što će ti omogućiti da pišeš tako da ti čitaoci veruju. Imaćeš sva potrebna znanja da samostalno kreiraš sadržaj i odmah otpočneš građenje uspešne copywriting karijere.

Na obuci za Copywritera naučićeš kako da:

 • Razumeš ciljnu grupu kojoj se obraćaš
 • Kreiraš uverljiv copy, uređuješ i kontroliš tekstove
 • Pišeš tekstove koji prodaju
 • Napraviš sadržaj za web sajtove
 • Pišeš tekstove za blog
 • Primenjuješ osnovna SEO pravila

Da li je ova obuka za tebe?


Uz želju za učenjem i napredovanjem - tvoje mogućnosti za uspeh su beskonačne

Bez obzira na to da li si potpuni početnik ili već imaš nekog iskustva u copywritingu, ili nekoj drugoj oblasti, program obuke je osmišljen tako da ti pomogne da naučiš i usavršiš prodaju rečima.

Ukoliko govoriš jedan ili više stranih jezika, obuka je idealna prilika da stvoriš prilike za rad sa inostranim klijentima ili za inostrane firme.

Saznaćeš sve što ti je potrebno da odmah nakon završetka obuke zakucaš na vrata agencija i kompanija ili da otpočneš freelance posao.

Imaćeš ogromne mogućnosti da postaneš jedna ili jedan od naših brojnih polaznika koji su nakon kursa razvili svoju copywriting karijeru u marketinškim agencijama, istaknutim kompanijama i sopstvenim biznisima.

Detaljan plan rada na Copywriting kursu:

Obuka za Copywritera traje 8 nedelja. Tempo rada podrazumeva 2 predavanja nedeljno, od po 2 školska časa (90 minuta), tako da imaš dovoljno vremena da usvojiš sve relevantne tehnike i veštine.


Plan obuke je kreiran od strane profesionalnog copywritera, što garantuje da ćeš dobiti najaktuelnije znanje iz oblasti marketinško-prodajnog pisanja.


Ukoliko se tokom obuke istakneš kao jedna ili jedan od najboljih polaznika, imaćeš priliku da konkurišeš na otvorene pozicije u marketing agencijama sa kojima naša škola sarađuje.

 • Pojam copywriting-a
 • 11 tačaka strukture marketinškog teksta
 • Vrste i pisanje naslova prodajnih poruka
 • Kreiranje početka teksta, tj. otvaranja
 • Editovanje teksta
 • Pisanje biznis bloga
 • Kreiranje sadržaja za web sajt
 • Izrada Facebook i Google reklama
 • Rad na konkretnom web projektu – praktična radionica
Prijavi se odmah

Svi detalji o kursu Copywriting


Kako se pohađa ovaj kurs

Kurs možeš pohađati u Novom Sadu ili online uživo putem Skype platforme, a dostupna ti je i miks nastava, odnosno mogućnost da tokom trajanja obuke kombinuješ kako tebi najviše odgovara.  


Mesto održavanja

Novi Sad i onlineTrajanje kursa

8 nedeljeNivo učenja

OsnovniTermini

Poslepodnevni i večernjiFond časova

32Telefon

060/66 48 964


Učićeš od profesionalnih copywritera sa višegodišnjim iskustvom


Tokom više od decenije poslovanja, ostvarili smo brojne saradnje sa vrhunskim stručnjacima iz različitih oblasti rada. Tako se danas možemo pohvaliti izuzetnim ljudima, stručnim u svojim sferama i veštim u prenošenju znanja, koji su na pozicijama predavača u našoj školi.

Milena Vilotijević Prole

Završila je novinarstvo na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, a potom master studije na smeru marketing menadžment i odnosi s javnošću, na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Veštine pisanja i prezentovanja usavršila je na različitim projektima tokom školovanja, nakon čega je počela da se bavi kopirajtingom. Piše tekstove za različite web sajtove, stranice na društvenim mrežama, a radi na poziciji marketing i pr menadžera. Primenu kopirajtinga pronalazi u svakoj sferi svog rada. Veliki deo svog vremena izdvaja za edukaciju i praćenje novih trendova. Njena velika strast je sport i uključena je u organizaciju brojnih sportskih događaja.

Anđelka Popadić

PR i Account manager. Trenutno radi u PR agenciji AS Communications, a oseća da je copywriter dosta dugo, verovatno od kada je naučila da čita i piše, samo je vremenom uz razne edukacije, doškolovanja, kurseve, obuke, sertifikate naučila kako da pisana reč postane alat zarade. U svakodnevnom agencijskom radu susreće sa kreiranjem slogana, pr tekstova, govora, moderacija, intervjua, PR kampanja, sadržaja za društvene mreže, web sadržaja… Sarađuje sa još dosta poznatih agencija i nevladinih organizacija u domenu copywriting-a pa je i lista zadovoljnih klijenata duga, sve to je čini podobnom da svoja iskustva i znanja prenese dalje, jer lepota je u deljenju. Anđelka će vam na praktičan i zanimljiv način objasniti sve što treba da znate o poslu zvanom “copywriting” i kako da s reči pređete na dela.

Online copywriting kurs

Ovaj kurs možeš slušati i online putem Skajpa. Skajp platforma ja idealna i laka za daljinsko učenje i može je koristiti svako sa osnovnim znanjem računara.


Predavanja su online – ali uživo. Tako ne gubiš ništa na kvalitetu nastave, jer možeš svakog momenta da pričaš sa predavačem i drugim polaznicima, zatražiš savet i u potpunosti se uključiš u interaktivne časove. Uz to, ne moraš da dolaziš do škole, već možeš da biraš mesto odakle ćeš pratiti predavanja.


Online kurs traje takođe 8 nedelja, a predavanja su zasnovana na praktičnom radu i vežbama. Obezbeđeni su: online sertifikat, materijali za učenje i podrška škole u Skajp nastavi.


Sve informacije o organizaciji online kursa možete dobiti pozivom na 060/664 89 64 ili 021/300 20 33.

Prijavi se na kurs

Šta su rekli o nama


Utisci i priče polaznika obuke za Copywritera

Prijavi se i ostvari 30% popusta na kurs copywriting-a

Upisni rok je u toku. Puna cena kursa iznosi 13.560 dinara/mesečno. Za sve prijave tokom promo perioda dobijaš kurs po ceni od 9.500 dinara/mesečno (30% popusta).

*Cena kursa za nezaposlena lica, studente i stare polaznike iznosi 8.900 dinara/mesečno.

Prikazane cene su sa uračunatim PDV-om.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Rezervacija mesta iznosi 6000 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Pavla Papa 1/II sp u Novom Sadu.

Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku. Kurs je moguće platiti čekovima na više mesečnih rata.

Prijavi se pozivom na brojeve: 021/300-20-33, 060/664-89-64 ili pošalji prijavu na: info@kurseviunovomsadu.com.

Postani kreator neodoljivog sadržaja za web

Sticanjem znanja o copywritingu, otvaraš vrata brojnim mogućnostima za poslovni rast. Moći ćeš da unaprediš i razviješ sopstveno poslovanje ili da pomažeš biznisima da njihove poruke, usluge i proizvodi stignu do pravih ljudi.

Iskoristi priliku da kreiraš svoj uspeh. Vidimo se na obuci!

Prijavi se ovde

©2023 Poslovna savršenost • Politika privatnosti