021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

14.6.2023.

Nakon uspešno završene šestomesečne obuke za QA testera naša polaznica Željka Tot je dobila posao u partnerskoj kompaniji Enlight IT. Svu sreću u nastavku učenja i u daljoj karijeri želi joj tim škole Obuke i kursevi.


27.3.2023.

Kada smo prošle godine, u saradnji sa kompanijom Furuna Crafts i AIMI Studiom, pokrenuli jedinstvenu obuku „Uvod u produkciju video igara i animiraniog filma“ želja nam je bila da polaznicima naše škole približimo ovu perspektivnu profesiju i omogućimo im učenje od vrhunskih stručnjaka. Glavna ideja tvorca kursa Milete Poštića jeste da se ljudi upoznaju sa procesom produkcije video-igara i animacija, da steknu detaljnu sliku o profesijama koje učestvuju u njihovom nastanku, i koje mogu odabrati za sebe.

Zato vas sa ponosom obaveštavamo da su MILICA MRVIĆ i MIHAJLO ILIĆ , nakon završene obuke „Uvod u produkciju video igara i animiraniog filma“, postali stipendisti Furuna Crafts i AIMI Studia. Čestitamo i želimo im puno sreće u nastavku školovanja i novoj profesiji!


20.9.2022.

Septembar je za nove uspehe! Ovo posebno važi za polaznicu Sanelu Pustai, koja je u našoj školi pohađala obuku za QA testera i odmah zatim dobila posao u kompaniji Optimal Systems u Beogradu! Sanela je za samo 3 meseca obuke stekla neophodne veštine za obavljanje posla QA testera, i već od ove jeseni počinje da to svoje znanje primenjuje u uspešnoj i brzorastućoj kompaniji Optimal Systems. Neizmerno smo ponosni, i želimo joj sreću na novom radnom mestu!


8.8.2022.

Projekat Obukom do posla već godinama donosi sjajne rezulate, spajajući naše vredne i ambiciozne polaznike sa kompanijama koje ih cene i podržavaju. Ovog puta, u saradnji sa kompanijom Engeneering Software Lab iz Beograda, dva naša polaznika su nakon završene obuke za Java programiranje dobili priliku da otpočnu svoje IT karijere! Saša Uček i Stefan Kostić su se istakli svojom izuzetnom željom za znanjem i napredovanjem, te su odmah nakon obuke zauzeli juniorske pozicije u ovoj firmi. Čestitamo im, i sigurni smo da je kompanija Engeneering Software Lab bogatija za dva sjajna talenta!


13.7.2022.

Frontend web programiranje važi za jedno od najtraženijih u IT sferi, te smo više nego ponosni što je još jedan polaznik, zahvaljujući znanju stečenom na našoj obuci, postao traženi stručnjak baš iz ove oblasti! Naime, Dejan Tucić je odmah nakon obuke za Frontend web programiranje dobio posao u perspektivnoj kompaniji BeeIT u Novom Sadu. Dejanu i njegovoj novoj firmi želimo puno uspeha u zajedničkom radu i rastu!


22.6.2022.

Početak leta za one najvrednije znači početak rada na svojoj karijeri! Tako je polaznica kursa za HR asistenta, Daliborka Arsić, odlučila da savlada veštine koje će joj pomoći da uspešno obavlja HR poslove. Zahvaljujući svom isticanju tokom nastave, dobila je honorarno angažovanje u kompaniji EY u Beogradu. Čestitamo Daliborki!


4.4.2022.

Kroz projekat Obukom do posla uspešno smo obučili preko 30 000 ljudi, a sada se tom uspehu pridružuje i polaznica Dragana Otoran. Dragana je u našoj školi završila obuku za Knjigovođu, i odmah nakon obuke dobila posao u knjigovodstvenoj agenciji ACTA. ACTA je domaća kompanija sa sedištem u Novom Sadu, sa kojom imamo dugu i uspešnu saradnju, te znamo da će Dragana uživati na svom novom radnom mestu; kao i da je agencija ACTA bogatija za sjajnu zaposlenu!


28.3.2022.

Još jedna lepa vest o uspesima naših polaznika dolazi nam sa Payroll obuke: nakon 8 nedelja pohađanja obuke, polaznici Siniša Jeftić i Milan Anđelković napravili su nove, uspešne korake u svojim karijerama! Siniša je pronašao novi posao sa zvanjem Payroll Specialist, a Milan zauzeo višu poziciju na trenutnom poslu. Čestitamo im, i želimo još sjajnih dostignuća u budućnosti!


10.3.2022.

Trud i volja za učenjem doneli su još jednoj našoj polaznici sjajne rezultate! Miona Kovački, polaznica Internet marketing obuke, pokazala je izuzetnu zainteresovanost i želju za napredovanjem u ovoj oblasti. Njen trud je naravno primećen, i u saradnji sa marketinškom agencijom Marketarica – Mioni je obezbeđena prilika za praksu! Škola Obuke i kursevi već dugo uspešno sarađuje sa kompanijom Marketarica, i više smo nego ponosni što će još jedna naša polaznica obogatiti njihov sjajan tim. Čestitamo Mioni i želimo joj puno uspeha!


21.2.2022.

Analitičnost i posvećenost detaljima su ključne karakteristike najboljih QA testera. Miloš Đorđević, Ognjen Rakita i Milica Jeremić, koji su u našoj školi stekli znanje za ovo zanimanje, i ojačali upravo ove svoje osobine – već sada ih uspešno primenjuju na pozicijama QA testera. Nakon završene obuke, zaposlili su se, i učinili našu školu veoma ponosnom!


21.10.2021.

“Zdravo.

Ja sam Robi Silađi. Završio sam QA tester kurs u školi Obuke i kursevi. 

Ovaj kurs sam upisao jer sam hteo da zakoračim u IT vode – iako nisam programer. Prvo sam bio pomalo skeptičan da li je to za mene. Međutim, posle samo par predavanja sam promenio mišljenje, a za to je zaslužan predavač – Aleksandar Simonović, koji nam je davao primere iz prakse, smišljao razne vežbe i bio tu kad god nam je trebala pomoć. Sve to me je motivisalo da se trudim na časovima, a kod kuće dodatno vežbam. Trud i zalaganje su mi se isplatili, jer me je upravo predavač, kao najboljeg polaznika preporučio za praksu u firmi “AssertQA”. 

Hvala školi Obuke i kursevi na organizovanoj obuci, jer je to odlična prilika da započnem uspešnu karijeru”


08.09.2021.

Posvećenost i spremnost na učenje i usavršavanje se uvek isplati. Živi dokaz je Milica Popović koja je strateški završila sve kurseve iz oblasti digitalnog marketinga (content creation, google oglašavanje, internet marketing, društvene mreže) i uz našu toplu preporuku dobila posao Social Media Managera u kompaniji Nutra. Želimo joj puno sreće!


01.09.2021.

Još jedan ciklus letnjih radionica je uspešno završen i mi, kao i svake jeseni širimo svoj tim i želimo dobrodošlicu novim članovima marketing tima. Nakon uspešno završenih kurseva internet marketing, SEO i upravljanje društvenim mrežama, praksu u ovom sektoru dobile su Tijana Đurić, Tamara Cvetković i Zorana Jovikić. Dobro nam došle!


19.08.2021.

Pohađala sam obuku za Copywriting, i iako je to bila obuka od 8 dana, za tako kratko vreme sam uspela da savladam SEO i razvijem nove tehnike pisanja kvalitetnog sadržaja. Velika zasluga ide našem divnom predavaču Ivi koja je uz divnu prezentaciju uključila i praktični deo. Da bi utisak bio potpun, posle mesec dana sam uspela da nađem posao u jednoj IT firmi.”

Jelena Mraović


10.08.2021.

Još jedan u nizu uspešno završenih projekata “Pronađi kadar” donosi nam lepe vesti. Naime, nakon uspešno završene obuke za QA testera, čak dva naša polaznika su dobila priliku da svoje novostečene veštine i testiraju, i to kod naših dragih klijenata, u kompaniji Allied Testing. Čestitamo Vladimiru Zoriću i Goranu Dakiću na ovom poduhvatu i želimo puno sreće i njima, a i njihovoj novoj firmi u novim, zajedničkim pobedama.


25.05.2021.

Nakon 20 godina karijere u finansijama, naša polaznica Mina Špaleta odlučila je da je vreme da proširi svoja znanja i oproba se u IT vodama. Završila je kurs za QA testera i za kratko vreme počela da radi kao QA Engineer u jednoj perspektivnoj IT firmi. Mina ističe da je na obuci dobila, ne samo potrebna znanja, već da joj je obuka pomogla da stekne i potrebno samopouzdanje, te se odlično snašla na razgovorima za posao i uspela da promeni profesiju.


18.03.2021.

Ponosni smo svaki put kada naš kurs pomogne napretku profesionalne karijere naših polaznika. Čestitamo Draganu Nedeljkovu koji se posle završetka obuke za QA manuelnog testera zaposlio kao QA tester, a samo godinu dana kasnije i sam postao mentor.


24.02.2021.

Početak godine u našoj školi obeležilo je nekoliko inovativnih projekata, a među njima je i saradnja sa kompanijom MSI-ACI. Naime, nakon organizovane i završene specijalističke obuke za Junior Project Managera, dve naše polaznice, Milica Matović i Milica Stojanović zaposlene su upravo na ovoj poziciji u kompaniji našeg partnera.

Želimo im svu sreću u budućoj karijeri, a kompaniji MSI-ACI i njihovom celom timu, velike poslovne uspehe.


 

27.10.2020.

Stižu nam lepe vesti iz kompanije Akti Point, sa kojom naša škola uspešno sarađuje! Reč je o tome da je dvoje naših talentovanih polaznika, Vuk Kazimirović  i Jelena Durutović, dobilo praksu u Akti Point kompaniji nakon kursa manuelnog QA testiranja. Želimo im puno sreće i uspeha na praksi!


16.10.2020.

Škola Obuke i kursevi, u saradnji sa FLY Media produkcijom, organizuje obuku za fotografa. Istaknuti polaznici, pored znanja, dobijaju i mogućnost prakse ili honorarnog angažmana u FLY Media produkciji.

Da ovo nije nemoguće dostići, uverila se polaznica Milena Stanić, koja se istakla po talentu i marljivom radu i nakon obuke dobila praksu u FLY Media produkciji. Čestitamo Mileni i želimo joj puno uspeha u daljem radu!


21.09.2020.

Ovaj septembar je obeležio i početak prakse naših najuspešnijih polaznica obuka za copywriting, digital marketing, društvene mreže, SEO optimizaciju i grafički dizajn u našoj školi.

Čestitamo Leni Ristić, Hristini Živković, Jovani Simić, Milici Batić, Sari Muždalo, Kristini Šekerović i Milici Mijailović na postignutom uspehu i želimo im puno sreće na praksi!


18.09.2020.

Tokom meseca septembra, upisano je čak 50 polaznika na kurs HR – a kod predavača Dr Sonje Jovanović. Sonja je regionalna direktorka sektora za ljudske resurse u globalnoj kompaniji Ernst & Young i jedna od najvećih eksperata u ovoj oblasti na našim prostorima.

Kao prva škola koja je organizovala kurs HR – a u Srbiji, ponosni smo na našu saradnju sa Sonjom i radujemo se uspesima njenih polaznika, koji su postali neminovnost prilikom učenja od ovakvog profesionalca.


25.08.2020.

Uspešno je završen prvi zajednički projekat škole Obuke i kursevi i holandske kompanije MSI-ACI. Tokom projekta, škola Obuke i kursevi organizovala je specijalističku obuku za poziciju Junior Project Manager, a MSI-ACI kompanija selekciju i odabir kandidata koji će se priključiti njihovom timu u Beogradu.

Nakon obuke i obavljene selekcije, posao u MSI-ACI kompaniji dobila su 4 najistaknutija polaznika – Mladen Mladenović, Nevena Braletić, Dušica Antić Rašić i Marija Kostić. Čestitamo im na uspehu i želimo im puno sreće u daljem radu! Takođe, radujemo se novim projektima sa MSI-ACI kompanijom.


24.06.2020.

Poznata američka digital marketing agencija Will Marlow otvorila je kancelariju u Beogradu. Ponosni smo što smo deo njihovog uspešnog proširenja na srpsko tržište kroz stručnu edukaciju njihovih zaposlenih za poziciju PPC Analyst.


04.03.2020.

Kompanija MPG primila je na praksu našu polaznicu kursa grafičkog dizajna, Ivanu Bubanju, koja se istakla ogromnim talentom, trudom i zalaganjem na obuci. Čestitamo Ivani na uspehu i želimo joj puno sreće u daljem radu!


27.02.2020.

Američka kompanija Will Marlow od danas je bogatija za 4 člana – Aleksandra Stoševskog, Srđana Radakovića, Mariju Marković i Miloša Zindovića. U pitanju su polaznici specijalističke obuke za poziciju PPC Analyst, koji su se istakli znanjem i ogromnim talentom tokom obuke i probnog rada u kompaniji Will Marlow. Čestitamo!


11.02.2020.

Nakon specijalističke obuke za poziciju knjgovođe i intervjua za posao, knjigovodstvena agencija MDM primila je na probni rad talentovane polaznike: Mariju Jelić, Gorana Đorđevića i Mirjanu Ubavić. Čestitamo im na postignutom uspehu!


14.01.2020.

Zahvaljujući projektu naše škole – Pronađi kadar, posao je dobila još jedna osoba. U pitanju je Jana Srećković koja od danas radi na poziciji Call centar agenta u kompaniji BNT, ekluzivnom partneru VIP operatera. Sve pohvale za Janu!


09.01.2020.

Završena je selekcija za posao na poziciji PPC Analyst, za potrebe američke kompanije Will Marlow. Rezultat je izvanredan uspeh naših talentovanih polaznika: Nastasije Pavić, Srđana Radakovića, Marije Marković, Miloša Zindovića, Aleksandra Stoševskog i Nataše Stojanović, koji su od danas na probnom radu u kompaniji Will Marlow. Čestitamo!


28.10.2019.

Sasvim zasluženo, zahvaljujući ogromnom trudu i zalaganju na specijalistićkoj obuci za posao poslovnog asistenta, Julijana Teodosić dobila je tromesečnu praksu u našoj školi. Čestitamo joj na uspehu i želimo joj puno sreće u daljem radu!


21.10.2019.

Tokom specijalističke obuke za poziciju poslovnog asistenta i finalne selekcije, posebno se istakla svojim trudom i talentom polaznica Tijana Radojičić. Zahvaljujući tome, dobila je priliku da obavlja stručnu praksu u Micro Business Hub – u. Čestitamo!


14.10.2019.

Dobro uigran tandem – škola Obuke i kursevi i američka agencija Will Marlow, nastavlja da niže uspehe! Tako, nakon uspešno završene specijalističke obuke za poziciju PPC Analyst, posao u Will Marlow agenciji dobili su: Nikola Milenković, Milan Cvijanović i Tijana Medić. Čestitamo našim talentovanim polaznicima na uspehu!


11.10.2019.

Lepe vesti nam dolaze iz poznate američke kompanije Morph Networks. Reč je o našoj talentovanoj polaznici obuke za poslovnog asistenta, Neveni Budić, koja od danas radi u Morph Networks kompaniji. Čestitamo Neveni!


10.10.2019.

Nastavlja se niz uspeha naših polaznika QA tester kursa! I to zahvaljujući Vladanu Cvetkoviću i Vesni Arsić, koji su dobili praksu u poznatoj kompaniji sa kojom naša škola sarađuje – Akti Point. Želimo Vladanu i Vesni puno sreće na praksi!


18.09.2019.

Istaknuta polaznica Event menadžment obuke u Novom Sadu – Ana Vuletić, dobila je priliku da obogati svoje znanje na stručnoj praksi u firmi NS Promoteam. Čestitamo Ani!


16.09.2019.

Uspešno je završen još jedan zajednički projekat naše škole i američke agencije Will Marlow. Kao rezultat ove saradnje, posao na poziciji Office Manager u Will Marlow agenciji dobila je polaznica Anđelina Nikolić. Čestitamo Anđelini na postignutom uspehu!


06.09.2019.

Zahvaljujući trudu i zalaganju na letnjim radionicama za internet marketing, kopirajting, WordPress, grafički dizajn, SEO i društvene mreže, 14 polaznika dobilo je praksu u kompaniji Poslovna izuzetnost. Čestitamo im na uspehu i želimo im puno sreće na praksi!


02.09.2019.

Da se trud i zalaganje na kursu QA testera i te kako isplate, uverila se naša istaknuta polaznica – Katarina Đorđević, koja je nakon kursa dobila posao u kompaniji FIS. Čestitamo Katarini na postignutom uspehu!


27.08.2019.

Još jedan u nizu uspeha naših polaznika! Ovoga puta nas je obradovala vest da je naša istaknuta polaznica kursa internet marketinga u Novom Sadu – Marija Paripović, dobila praksu u marketinškoj agenciji ApaOne. Čestitamo Mariji!


21.08.2019.

HR agencija Give Expert Services zaposlila je još jednog talentovanog polaznika naše škole – Milutina Jovanovića. Od danas Milutin radi na poziciji Market developer. Čestitamo!


13.08.2019.

Stižu nam lepe vesti iz američke marketinške agencije Will Marlow! Od danas, kao PPC Analyst, deo njihovog tima su i naša 3 talentovana polaznika kursa internet marketinga: Sava Džehverović, Vladimir Đorđević i Andrijana Pleskić. Čestitamo!


12.08.2019.

Nakon uspešno završenog kursa i dobrih preporuka predavača, čak 4 naše polaznice – Gordana Suša, Nevena Krstajić, Marija Jovanović i Ivana Živković, dobile su posao u HR agenciji Give Expert Services na poziciji Market developer. Želimo im sve najbolje u daljem radu!


15.07.2019.

Poznata kompanija Univerexport primila je na praksu najistaknutiju polaznicu internet marketing obuke u Novom Sadu – Natašu Rođenkov. Čestitamo Nataši!


10.07.2019.

Kompanija BNT, ekskluzivni partner VIP operatera, zaposlila je našu polaznicu Milicu Ostojić. Zahvaljujući stečenim znanjima na obuci i dobrim preporukama predavača, Milica sada radi na poziciji Call centar agent.


03.07.2019.

NOVI uspeh naših QA testera: nakon uspešno završenog kursa, 2 najbolje polaznice, Nataša Sinadinović Stojanović i Irena Smiljanić, dobile su posao u poznatoj kompaniji Wireless Media.


18.06.2019.

Da se PHP znanje odmah može iskoristiti i to u marketingu, dokaz je naša polaznica Dragana Stanković. Ona je, po završetku PHP obuke u Novom Sadu, izabrana od strane marketing agencije ApaOne za praksu, gde učestvuje na projektima izrade sajtova i aplikacija.


10.06.2019.

Trud i zalaganje na kursu fotografije su se isplatili našim polaznicima – Jeleni Velimirović, Nemanji Ninkoviću i Isailu Mariću. Za to je zaslužna Fly media produkcija, koja ih je primila na stručnu praksu. Čestitamo i želimo im puno sreće na praksi!

Dopuna: Isailo Marić je nakon završenog osnovnog kursa fotografije ostvario svoj prvi foto uspeh – njegove fotografije performansa „Zakopani zapisi” objavljene su na FB stranici autora performansa, Milice Bezmarević.


17.05.2019.

Obradovala nas je vest da je poznata kompanija Homepage primila našeg talentovanog polaznika, Ljubišu Jovičića, na stručnu praksu nakon završene obuke internet marketinga. Sve čestitke Ljubiši na postignutom uspehu!


14.05.2019.

Marketing tim naše škole je bogatiji za jednog praktikanta – Jelenu Tustić, koja je pokazala izuzetan talenat i želju za učenjem na copywriting kursu. Čestitamo Jeleni!


10.05.2019.

Opet lepe vesti iz firme Duos Assinos. Od danas su tamo zaposleni i Marija Radulović, Jovana Jovanovski i Aleksandar Kočijašević. U pitanju su naši najbolji polaznici kursa grafičkog dizajna. Čestitamo!


27.03.2019.

Kad se dobro pokažete na kursu Event menadžmenta, velike su šanse da ćete dobiti šansu za posao. A za to će se pobrinuti predavač, Boris Kolaković. Tako je upravo bilo u januarskoj grupi. Marija Strugar, polaznica koja se istakla, dobila je priliku da pokaže šta zna na poziciji Account Assistant u firmi MPG.


25.03.2019.

Na poziv Udruženja studenata informatike FONIS, škola Obuke i kursevi učestvovala je na događaju FON Hakaton. FON Hakaton je takmičenje koje okuplja mlade inženjere i programere, a ove godine se održavalo od 16. do 24. marta na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Škola se trudi da uvek podrži mlade talente i učestvuje u razvoju njihove karijere, tako da smo rado takmičarima obezbedili vaučere za besplatno pohađanje kurseva kod nas.


07.03.2019.

Kao nagradu za izuzetan talenat, trud i zalaganje na kursu grafičkog dizajna, polaznici Maja Gajić i Jovica Marković, dobili su posao u poznatoj firmi Duos Assinos. Čestitamo im na postignutom uspehu.


18.02.2019.

Poznata agencija Homepage iz Novog Sada obezbedila je praksu najboljim polaznicima sa kursa internet marketinga. To je ovog puta bila Tijana Ivanić, koja startuje sa praksom 20. februara, na poziciji Digital Account Assistant.


24.01.2019.

Posle 3 meseca učenja i upoznavanja sa digitalnim marketingom, Marko Mandić se značajno istakao na kursu i na preporuku predavača, dobio stručnu praksu u digital marketing agenciji Cloud media.


14.01.2019.

Nakon uspešno završenog početnog i naprednog kursa za HR asistenta, Nevena Filipović je svojim zalaganjem i stečenim znanjem zasluženo dobila praksu u internacionalnoj kompaniji Ernst&Young.


08.01.2019.

Nakon završenog 3-mesečnog internet marketing kursa, Snežana Isailović i Marina Radulović, 2 najtalentovanije polaznice, dobile su praksu u školi Obuke i kursevi i tako stekle priliku da nadograde svoje znanje praktičnim iskustvom.


14.12.2018.

Posle WordPress kursa – odmah praksa u TV Ars Medija. Tako je Milan Ilić, kao odličan polaznik WordPress kurs u Novom Sadu, dobio preporuku predavača i priliku da pokaže i usavrši svoje znanje na stručnoj praksi.


12.12.2018.

Kako da vas gitarista na koncertu Bili Ajdola primeti? Lako – završite kurs fotografije u Novom Sadu, pitajte predavača za savet u vezi sa koncertnom fotografijom, idite na koncert, fotkajte i ako imate sreće, vašu fotku će podeliti gitarista. Upravo se to i desilo Nenadu Petroviću, polazniku kursa fotografije u Novom Sadu. Čestitamo mu na uspehu, kao i njegom predavaču, Maji Tomić, na odličnim savetima.


10.12.2018.

Koristim priliku da vam se ovim putem zahvalim na preporuci pri zaposlenju u Filip Travel agenciji, na poziciji Marketing Specialist. Pozitivno sam iznenađena i zahvalna vašem timu na predusretljivosti. Uskoro planiram da završim još neki kurs kod vas i rado vas svima preporučujem. Srdačan pozdrav, Pavliček Antonija


14.11.2018.

Nakon uspešno završene obuke za SEO optimizaciju, Predrag Popović i Bojana Desančić, dobili su praksu u kompaniji Envie.


10.10.2018.

10. i 11. oktobra u Novom Sadu, u hotelu “Park”, održan je prvi dvodnevni sajam zapošljavanja pod nazivom “Top Job”. Među poznatim kompanijama, učesnicama na sajmu, našla se i naša agencija. Edukativno predavanje na temu “Primena Excel-a u biznisu” i “Kako do kvalitetnih kadrova za IT praksu” održala je naša koleginica Jelena Obradović.


25.09.2018.

Jelena Lazarević je posle zavrsenog HR kursa u našoj školi dobila praksu u EY kompaniji.


20.09.2018.

Da je znanje Excel-a stvarno preko neophodno, dokaz je naša polaznica Aleksandra Vitošević. Tokom obuke za napredni Excel, predavač je primetio njen trud i zalaganje i preporučio je za posao u firmi Roaming group. Od svih kandidata, Aleksandra je uspela na razgovoru i dobila posao – sada radi na poziciji lični asistent direktora.


18.09.2018.

U Kulturnom centru Novog Sada, u subotu 29.09.2018, u 10h održaće se radionica „Fotografija za sve” koju vodi naš predavač Maja Tomić, zvanična fotografkinja međunarodnog filmskog festivala „Uhvati film”. Radionici će prisustvovati polaznici septembarske grupe kursa fotografije, na kojoj će imati priliku da iz prve ruke saznaju kako izgleda baviti se ovim poslom.


30.08.2018.

Škola je ponosna što je Ena Mirković uspela u želji da nauči nove stvari i odmah ih primeni u praksi. Naime, nakon završene obuke za kopirajting, tokom koje je Ena pokazala izuzetan talenat i angažovanje, primljena je na praksu u poznatu marketing agenciju D2M global.


14.08.2018.

Momčilo Krstić je primer kako treba. Momčilo je upisao kurs za društvene mreže. Iako nije mnogo znao u početku, uz zalaganje predavača i dobra predavanja, uspeo je jako brzo da stekne znanje koje mu je obezbedilo plaćenu praksu. Sada je Momčilo novi praktikant u marketing agenciji D2M global.


06.08.2018.

Nakon završenog kursa Internet marketinga, Vanja Vulović je dobila tromesečnu stručnu praksu tokom koje je radila na realnim projektima i uspešno ih završila. Kao nagradu za svoje zalaganje i postignute rezultate, Vanja je zaposlena u našoj kompaniji. Čestitamo!


01.08.2018.

Jelena Lekić je uspela da ostvari svoj san – da nauči fotografisanje i snimanje. Po završetku kursa, Jelena je, kao jedan od najboljih polaznika dobila stručnu praksu i mogućnost da već od prvog dana radi na mnogobrojnim projektima koje Fly media realizuje. Stalnim učenjem i razvojem, Jelena je primljena u tim saradnika Fly media produkcije.


12.04.2018.

Projekat zapošljavanja polaznika škole kroz intezivnu saradnju sa domaćim i inostranim kompanijama se uspešno nastavlja. Naša polaznica obuke hr asistenta Marina Borović (m.borovic80@gmail.com) je posle mesec dana obuke dobila praksu u kompaniji E&Y.


08.03.2018.

Po završetku event kursa polaznica Sanja Brkić, zahvaljujući angažovanosti stručnog osoblja škole i predavača, zaposlila se u agenciji MPG plus na poziciji Account Assistant.


15.01.2018.

Polaznica Marija Prole obogatila je svoj portfolio odlično urađenim WordPress sajtom za beogradsku internet marketing agenciju. Marija je tokom leta pohađala WordPress obuku i postala naš saradnik. Za 8 dana stekla je 100% praktično znanje koje je brzo nakon obuke i primenila. Čestitamo Mariji, samo tako nastavi!


25.12.2017.

Nakon praktične SEO obuke, polaznice Jelena Zaklan i Milica Proročić uspešno su završile svoj prvi SEO projekat. U pitanju je optimizacija internet prodavnice Pet Republika. Čestitamo Jeleni i Milici, jer su uspele da brzo steknu SEO znanje i još brže ga primene i tako postanu naše saradnice.


08.11.2017.

Agencija „Poslovna savršenost” je učestvovala i podržala 13. sajam poslova i praksi za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno matematičkih fakulteta.


06.11.2017.

Zahvaljujući konceptu „Završi obuku, zgrabi posao”, zaposlili smo značajan broj ljudi u izraelskoj kompaniji „Red Lion”. Čestitamo našim polaznicima:


29.10.2017.

Škola „Obuke i kursevi” je održala edukativno predavanje studentima tehničko-tehnoloških fakulteta na temu „Personalni copywriting” u sklopu radionice Level Up na elektotehničkom fakultetu. Kompanija Microsoft i naša škola su dobili nagradu za najbolja predavanja na radionici.


01.09.2017.

Polaznica obuke “Poslovni asistent” Miljana Stevanović, nakon završenog drugog kruga selekcije u Agenciji “Poslovna savršenost” pridružila se našem timu. Miljana, čestitamo!


21.08.2017.

Marija Slavica, polaznica specijalizovane obuke za napredni Excel, zaposlila se u kompaniji Imlek na poziciji pravni asistent u HR sektoru. Svoj uspeh, kaže Marija, duguje konceptu Završi obuku, zgrabi posao. Ova polaznica je jedan od najboljih primera da vredan rad uvek donosi uspeh.


28.07.2017.

Uspešno je završena obuka poslovne administracije za poziciju “poslovni asistent”. Tokom 13 dana obuke, 12 polaznica škole uspešno je naučilo sve što treba za uspešan početak karijere na poziciji poslovni asistent.

20.07.2017.

U našim centrima u Beogradu i Novom Sadu  su uspešno završene specijalizovane obuke za poziciju “Poslovni asistent” za kompaniju NIS. Kandidatima želimo puno sreće u daljem procesu selekcije.


10.07.2017.

Agencija “Poslovna savršenost” je startovala sa obukom poslovne administracije. Nakon završene obuke svi polaznici grupe dobijaju mogućnost radnog angažmana na poziciji “poslovni asistent” u našoj školi.

08.07.2017.

Škola “Obuke i kursevi” u saradnji sa kompanijom NIS je započela specijalizovanu obuku za poziciju “poslovni asistent”. 10 kandidata u Beogradu i 10 kandidata u Novom Sadu nakon završene obuke ulaze u proces selekcije i dobijaju mogućnost zaposlenja u najvećoj kompaniji u regionu.

08.06.2017.

Naša polaznica sa kursa naprednog poznavanja Excela, Tanja Daradan, zahvaljujući konceptu „Pronađi kadar“, postala je novi član HR kolektiva poznate svetske kompanije „L’Oréal“. Ponosni smo na rezultate naših polaznika i srećni što je broj zaposlenih zahvaljujući našem projektu svakim danom sve veći.


05.06.2017.

Agencija “Poslovna savršenost” startovala je sa obukom prve grupe filologa i osoba sa znanjem stranih jezika za poslove marketinškog i SEO prevodioca. Najbolji polaznici obuka dobiće mogućnost da se od jeseni priključe IT timu naše agencije za rad na projektima u zemlji i inostranstvu.


29.05.2017.

S ponosom vas obaveštavamo da su polaznici naše škole, Stefan Mirosavić i Nemanja Pešić, zahvaljujući konceptu „Pronađi kadar“, postali novi članovi marketing tima firme „Eurocom International”, jedne od vodećih na području uvoza i distribucije velikog broja robnih grupa. Čestitamo i želimo im puno sreće.


16.05.2017.

Škola „Obuke i kursevi“ organizuje specijalističku obuku naprednog poznavanja Excela nakon koje svi polaznici obuke ulaze u najuži krug selekcije za poziciju „HR asistent“ u jednoj od najuspešnijih kompanija u regionu, kompaniji „Imlek“.


15.05.2017.

Današnje poslovanje ne može se zamisliti bez poznavanja rada u Excelu. Kompanija „Telenor“ je iz tog razloga rešila da, uz pomoć naše škole „Obuke i kursevi“, za svoje radnike organizuje specijalističku obuku naprednog poznavanja Excela.


21.04.2017.

Zahvaljujući našem konceptu „Pronađi kadar“ troje mladih Novosađana: Dragoš Ristić, Jelena Đurđević i Nina Kujundžić, polaznici kursa SEO optimizacije, dobili su posao u internacionalnoj agenciji za internet marketing „Four Dots“. Želimo im puno uspeha na novom poslu, a mi nastavljamo sa našom misijom društveno odgovornog poslovanja.


20.04.2017.

Naša firma je u potrazi za osobama koje bi se, nakon ciljane obuke, priključile našem kreativnom timu. Tačnije, tražimo 25 honorarnih saradnika za rad na sledećim pozicijama: copywriter, web programer, SEO administrator, facebook reklamni menadžer, Google AdWords administrator.


19.04.2017.

„Obuke i kursevi” u saradnji sa kompanijom “Eurocom International”, organizuju specijalističku obuku naprednog poznavanja internet marketinga. Svi polaznici obuke ulaze u najuži krug selekcije za poziciju “Internet marketing saradnik” u ovoj kompaniji, jednoj od vodećih na području uvoza i distribucije robnih grupa kao što su papirna galanterija, kancelarijski materijal, školski pribor, olovke, poslovni i promocioni pokloni i računarska oprema.


18.04.2017.

Škola „Obuke i kursevi“ organizuje specijalističku obuku za poziciju “Asistent u nabavci” za kompaniju „Keprom“, jednu od vodećih distributerskih kompanija u Srbiji u oblasti proizvoda za decu i medicinske opreme.


20.03.2017.

„Visoka škola modernog biznisa“ započela je pripreme za upisni rok 2017/2018. Naša agencija angažovana je za sprovođenje internet marketing kampanje (kreiranje web sajta, copywriting, SEO optimizacija, facebook i Google AdWords oglašavanje).


03.02.2017.

Za potrebe domaće kompanije Nelt uspešno smo obučili deset polaznika za poslove internet marketinga.


23.01.2017.

Firma „Duos asinos” stvara tim za velike projekte. Za potrebe svog razvoja angažovali su čak deset polaznika škole Obuke i kursevi koji su završili dvomesečnu obuku grafičkog dizajna.