021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Filolozi napred, ostali stoj!

Ovo je jedinstvena akademija za ljude sa odličnim znanjem stranog jezika.

Za 7 meseci do posla internet marketing prevodioca

Sve je marketing i sve je na internetu. Zato svoje znanje stranog jezika brzo prekvalifikuj. Firme sada najviše traže internet marketing prevodioce, a njih ni za lek. Ljudi se ili bave prevođenjem ili marketingom na internetu, jako mali broj poseduje i vešto kombinuje oba znanja.

Zato, pametno iskoristi takvu situaciju. Kao kad dobiješ na predstavi najbolja mesta u prvom redu, sve jasno vidiš i čuješ, nikog ispred tebe da te nervira – tako ćeš i na web tržištu sada, kao internet marketing prevodilac, zauzeti najbolju startnu poziciju. A to znači: puno klijenata iz svih mogućih branši i jako dobra zarada.

akademija za filologe

Upiši akademiju za filologe i postani odličan internet marketing prevodilac

Akademija za filologe traje 7 meseci. Cilj je da naučiš sve o internet marketingu i jako dobro ovladaš svim tehnikama prodaje i promocije putem weba. Tada ćeš moći da napraviš moćnu kombinaciju znanja (strani jezik + internet marketing) i ponudiš jedinstvenu uslugu internet marketing prevođenja svakom klijentu.

Tvoj je posao da kreiraš i/ili prilagođavaš za različita tržišta sadržaj internet marketing kampanje jedne firme. To se prvenstveno odnosi na sadržaj na web sajtu, Facebook i Google reklame, newslettere. Pošto ćeš znati da se služiš tehnikama internet marketinga, tvoje prevođenje neće biti samo gramatički i stilski ispravno, već zanimljivo i privlačno. Time ćeš obezbediti klijentu veću prodaju, a on će biti spreman da to jako dobro plati.

mocna akademija

Akademijom su obuhvaćene sledeće teme:

  • Kopirajting: kako napisati sadržaj koji mami
  • SEO: pozicioniranje sajta na 1. stranu Google pretrage
  • Web sajt marketing: kreiranje sajta koji prodaje
  • Google Adwords: rad sa najjačim sistemom online oglašavanja
  • Facebook marketing: dizajn Facebook reklama i objava
  • Email marketing: kako izbeći trash i spam folder

Tokom internet marketing obuke za filologe imaćeš priliku da radiš sa različitim internet marketing stručnjacima, posebno specijalizovanim za pojedine oblasti. To znači da ti časovi neće biti dosadni i da ćeš dobiti najbolje moguće znanje. Na kraju obuke i završnog rada, stičeš pravo na sertifikat.

Završi akademiju – zgrabi posao

Naša obrazovna agencija sarađuje sa velikim brojem inostranih i domaćih partnera. Šta ovo za tebe znači? Znači da, odmah po završetku akademije imaš mogućnost da dobiješ stalan ili freelancerski posao u nekoj od kompanija-partnera škole. Dobijaš šansu da postaneš deo grupe polaznika koja je, odmah po završetku obuke, pronašla dobar posao. O ovome možeš videti više u odeljku o uspesima polaznika naše škole.

Ne čekaj sa prijavom, da ti ne promakne popust

Decembarski upisni rok je u toku. Sve do 03.10.2022. cena akademije za filologe snižena je 50%. Prijavi se i umesto 140 evra/mesečno, obuku plati 69 evra/mesečno.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
16.800 din/mes. 50% 8.400 din/mes. 03.10.2022.

Plaćanje je moguće izvršiti na 8 mesečnih rata (jedna u predupisnom roku, ostale na početku svakog meseca) ili na više mesečnih rata (ako se vrši plaćanje čekovima).

Obuku je moguće platiti na više mesečnih rata. Rezervacija mesta iznosi 4900 dinara i uključena je u cenu obuke.

Sve što treba da uradite je da pozovete 060/664-89-64 ili 021/300-21-24  ili prijavu pošaljete elektronski na mejl info@kurseviunovomsadu.com.

ONLINE APLIKACIONI FORMULAR

Ime i prezime:

Email:

Broj telefona: