021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Svet oko nas menja se brže nego ikada. Uticaj promena očigledan je i na tržištu rada, gde se stalno javlja potreba za novim zanimanjima. Tradicionalno obrazovanje menja se prilično sporo i u nedovoljnoj meri prati potražnju za određenim delatnostima. Zato u poslednje vreme veliki značaj dobija tzv. neformalno obrazovanje (kursevi praktičnih poslovnih veština, lična usavršavanja, tečajevi stranih jezika…). Savremena stručna znanja imaju kratak vek trajanja – ukoliko niste u toku sa promenama, vaše znanje gubi na kvalitetu i postaje nedovoljno.

Shvatili ste važnost stalnog ličnog i profesionalnog usavršavanja. Ali kako među brojnim školama i njihovim ponudama izabrati onu pravu, koja će vam zaista pružiti znanja koja su vam potrebna?

Mi vam nudimo 12 razloga da se odlučite za našu školu:

1. Polaznik je uvek na prvom mestu

Sve se prilagođava polaznicima (vreme nastave, dinamika časova, veličina grupe, stalne konsultacije, interaktivna predavanja, stvarni projekti …) kako bi što lakše i brže usvojili znanja po koja su došli. I po završetku obuka ostajemo sa njima u kontaktu; mogu nam se uvek obratiti za savet, dodatni materijal, spisak urađenih projekata i preporuke kako bi povećali konkurentnost pri zaposlenju.

2. Ponuda obuka za najaktuelnija zanimanja

Ponuda kurseva stalno se usavršava i prilagođava potražnji na tržištu rada, pa nudimo obuke za najtraženija zanimanja koje će omogućiti polaznicima da brzo pronađu posao, a kompanijama da modernizuju i unaprede svoje poslovanje.

3. Obuke se sprovode po aktuelnim svetskim programima

Naše obuke zasnovane su na savremenim trendovima u obrazovanju. Nudimo najnovije programe koji se koriste u poslovnom svetu razvijenih zemalja i koji su se tamo već pokazali kao uspešni i produktivni

4. Pružamo znanja koja su odmah primenjiva i naplativa

Svaki polaznik odmah nakon kursa sposoban je da primeni stečeno znanje u praksi i samostalno obavlja ono za šta se obučavao; firmama ove veštine mogu doneti brze i vidljive rezultate (prepoznatljivost na tržištu, veći broj kupaca, povećanje profita…).

5. Praktična nastava

Polaznici su sve vreme trajanja obuke aktivni u procesu usvajanja gradiva.Oni uče  isključivo kroz praktičan rad na stvarnim projektima, uz stručno vođstvo i savete predavača.  Teorija je svedena na minimum.

6. Iskusni i kvalifikovani predavači

Predavači na našim kursevima su kompetentni ljudi sa sa akademskim zvanjima i dugogodišnjim radnim iskustvom u oblastima koje predaju. Iza sebe imaju brojne uspešne projekte za velike domaće i inostrane kompanije. Na zanimljiv način umeju da prenesu svoja znanja i iskustva.

7. Visok kvalitet obuka

Dugo i detaljno pripremamo sve kurseve koje nudimo. Najbolja potvrda kvaliteta naših obuka je podatak da se preko 85% polaznika izjasnilo da bi ponovo pohađalo neki od naših programa.

8. Savremena tehnička oprema

Naša škola obezbeđuje sve neophodne tehničke uslove za uspešno sprovođenje nastave. Učionice su prijatne za boravak i opremljene savremenom opremom – video bim, LCD TV, wireless internet, neophodni softveri za rad, laptop i desktop računari za sve učenike.

9. Termini nastave su prilagođeni savremenom načinu života

Vreme održavanja kurseva pogodno je i za ljude koji rade. Nastava se održava u poslepodnevnim i večernjim časovima i subotom. Tokom trajanja obuke svi polaznici imaju besplatne konsultacije i e – mail podršku svojih predavača.

10. Povoljna lokacija u centru grada

Obuke i kursevi nalaze se u strogom centru, što vam pruža mogućnost da veoma lako i brzo stignete do nas  iz bilo kog dela grada.

11. Stalni popusti i brojne pogodnosti za naše polaznike

Svako ko završi obuku u našoj školi stiče pravo na popust za svaki sledeći kurs. Posebne pogodnosti predviđene su za nezaposlena lica i studente – dodatni popusti, plaćanje na više rata… Svi polaznici dobijaju i kvalitetan materijal u elektronskom obliku, a firme besplatne konsultantske usluge. Nezaposlenima dajemo listu radova i projekata na kojima su radili za vreme obuke, čime će značajno obogatiti svoj CV i povećati  šanse u razgovoru sa poslodavcem.

12. Dugačka lista obučenih pojedinaca i kompanija

Veliki broj polaznika do sada je pohađao naše obuke. Među njima su vlasnici, menadžeri i zaposleni uspešnih domaćih preduzeća i institucija – Biznis akademija, Crveni krst, Ustanova kulture Vuk, Poliklinika Corona, TV Golija, Perihard inžinjering, Baycom doo, IT akademija, Meda pharmaceuticals, Društvo hispanista, Fakultet za industrijski menadžment, Telenor i brojne druge organizacije.

Izaberite neku od naših obuka, steknite savremena poslovna znanja i brzo naplative veštine i budite uvek za korak ispred konkurencije. Iskoristite svaku priliku da napredujete i uložite u sebe i svoje znanje, to je jedina investicija koja se na kraju uvek isplati.