021/300-21-24, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Postani WordPress administrator i zarađuj 450 – 500 evra po web sajtu

Kurs WordPress za početnike vam omogućava da za 4 nedelje naučite da radite u najpopularnijoj platformi za izradu web sajtova kod nas i u svetu: WordPress.

To je softver koji služi za upravljanje sadržajem web sajtova. Negova popularnost stalno raste jer ga Google podržava i veoma brzo pozicionira na prve stranice pretraživača. Osim toga, nudi ogroman broj besplatnih tema koje nisu komplikovane za održavanje. Stoga ne čudi što su WordPress web sajt administratori traženi i veoma brzo pronalaze zaposlenje, i kod nas i u inostranstvu.

BROJ SLOBODNIH MESTA

8

Praksa u produkcijskoj kući i Društvu novinara Vojvodine

Administrator za WordPress spada u dobro plaćene profesije. Prosečna plata u Srbiji je 500 – 800 evra, a u inostranstvu 1000 – 2000 dolara.

To je visokotraženo zanimanje, jer su stručnjaci za ovu platformu potrebni svakoj firmi, bez obzira na delatnost. Pruža mogućnost zaposlenja u marketing agencijama, NVO sektoru, centrima za obuku, dizajnerskim studijima, javnim i državnim ustanovama… Možete raditi u firmi, ali i od kuće kao freelancer. Isto tako možete raditi i za inostrane klijente. Studentima ovaj kurs može doneti priliku za dodatnu zaradu.

Po završetku WordPress kursa, za najbolje polaznike biće  obezbeđena praksa u TV Ars – medijsko produkcijskoj kući i Društvu novinara Vojvodine.

Kako izgleda kurs web sajt administracije?

Obuka za posao web sajt administratora traje 4 nedelje. Termini su ili jednom nedeljno po 3 školska časa, ili 2 puta nedeljno po 2 školska časa i najčešće su poslepodnevni i večernji, kako bi odgovarali i zaposlenim osobama.

Fokus WordPress kursa za početnike je na praktičnom radu. Polaznici uče da osmisle ideju web sajta, a zatim i da je uspešno realizuju.

Obuka za WordPress administratora sastavljena je iz nekoliko celina:

  • Kako pronaći ideju za web sajt
  • Definisanje strukture sajta
  • Instalacija i podešavanja
  • Upotreba WordPress platforme
  • Način korišćenja modula i plugin – ova
  • Unos i organizacija sadržaja na web sajtu
  • Upoznavanje i upotreba različitih izgleda web sajta
  • Bezbednost web sajta
  • Biranje domena i hostinga za web sajt.
Broj polaznika po grupi Max 10
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Rok za upis 23.07.2018.
Regularna cena 20000 din
Promotivna cena 8950 din
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Nakon kursa znaćete da potpuno samostalno osmislite strukturu stranice, da pronađete i upotrebite adekvatan sadržaj i na kraju postavite i održavate WordPress web sajt.

Tokom kursa dobijate neophodan materijal za učenje, e – mail podršku i konsultacije sa predavačem, a po završenoj obuci i sertifikat kao potvrdu stečenog znanja.

Kako da se prjavite na WordPress web sajt kurs?

Puna cena WordPress web sajt administracije iznosi 20.000 dinara. Septembarski upisni rok je u toku. Za sve prijave do 23.07.2018. dobijate kurs po ceni od 8.950 dinara (55% popusta). Cena kursa za nezaposlena lica i studente iznosi 8.300 dinara.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
20.000 din 55% 8.950 din 23.07.2018.

Sve što treba da uradite je da pozovete 021/300-21-24; 060/66-48-964 ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

Kurs je moguće platiti na 2 mesečne rate (jedna u predupisnom roku, druga na početku kursa) ili na više mesečnih rata (ako se vrši plaćanje čekovima). Rezervacija mesta iznosi 2.500 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Dušana Vasiljeva 9 ili u najbližoj pošti na osnovu instrukcija koje dobijete od naših koordinatora upisa. Rezervacija se može otkazati 7 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

CLOSE
CLOSE