021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

WordPress kurs Novi Sad
Kako da praviš odlične sajtove – iako ne znaš programiranje?

Da bi firma bila konkurentna na današnjem tržištu, neophodno je da ima dobro dizajniran i efektan web sajt. To je dovelo do velike potražnje za CMS sajtovima.

CMS predstavlja skraćenicu od 3 engleske reči: Content Management System i znači sistem za upravljenje sadržajem web sajta (tekstovi, fotografije, video klipovi...). CMS ti daje mogućnost da samostalno napraviš i održavaš sajt, a da pritom ne moraš da znaš ni "p" od programiranja.

BROJ SLOBODNIH MESTA

5

Od svih CMS sistema - tebi treba WordPress

Evo i zašto – toliko mu je narasla popularnost, da sada već 20 miliona sajtova na webu koriste WordPress. Među njima su čak i Sony MusicMercedes Benz, VogueBeyonce…

Jednostavno, WordPress je idealan ne samo za vođenje blogova i online portala, već i za male i srednje firme, ali i za internet prezentacije ogromnih korporacija. Jer je toliko prilagodljiv potrebama korisnika da možeš sa njim sve.

Ako se baviš blogingom, digitalnim marketingom, SEO optimizacijom, online novinarstvom, web dizajnom. Ako imaš svoju firmu ili hoćeš da radiš za neku kao web sajt administrator.

Najbolji način da sebi maksimalno olakšaš posao, samostalno napraviš i vodiš sajt bez ikakvog programerskog znanja je da naučiš WordPress kroz WordPress kurs Novi Sad.

Više nikada nećeš morati nikog da moliš da ti pomogne oko izmena na sajtu. Nećeš morati da cimaš web programere koji često nemaju vremena, a svoje usluge skupo naplaćuju.

WordPress kurs, pa stručna praksa

WordPress kurs Novi Sad traje 4 nedelje. Časovi su 2 x nedeljno po 90 minuta.

Kurs je fokusiran na praktična vežbanja kroz koja stičeš znanja i veštine neophodne za samostalnu izradu WordPress sajtova. Nivo bespotrebnih teorija je sveden na minimum.

Po završetku WordPress kursa imaćeš samostalno urađen web sajt projekat, koji možeš iskoristiti bilo za svoj biznis, bilo za obogaćivanje svog portfolia i pokazivanja projekta poslodavcu.

Naravno, postoje mnogi WordPress tutorijali na netu, ali tamo nećeš doživeti iskustveno učenje, mnogo dobrih i pravih saveta. Pohađanjem WordPress kursa tvoj napredak će biti znatno brži od učenja preko tutorijala, jer ćeš raditi sa ljudima iz IT sektora koji imaju mnogo uspešnih projekata iza sebe.

Po završetku kursa, za najbolje polaznike obezbeđena je praksa u produkcijskoj kući TV Ars media i Društvu novinara Vojvodine. Za informacijje o stručnoj praksi, pozovi 060/664-89-64 svakog radnog dana od 10 do 20h.

Broj polaznika po grupi Max 10
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Osnovni
Termini Poslepodnevni i večernji
Rok za upis 21.09.2020.
Regularna cena 16.400 din
Promotivna cena 8.200 din
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 
 • Osmišljavanje strukture web sajta
 • Upoznavanje sa WordPress temama
 • Prikupljanje sadržaja za web sajt (tekstovi, fotografije, video)
 • Instalacija WordPress-a
 • Podešavanje WordPress-a
 • Podešavanje teme (dizajn i funkcionalnosti)
 • Instalacija osnovnih dodataka (plugin-ova) i podešavanja
 • Unos stranica (tekstova) i upoznavanje sa alatima za unos i prelom teksta
 • Upotreba composera za bolji vizuelni dojam stranica
 • Pravljenje kategorija za postove
 • Unos postova (blog postovi)
 • Kreiranje i podesavanje menija
 • Rad sa Widgetima
 • Postavljanje slajdova u slajder
 • Upoznavanje sa hosting kompanijama i istraživanje odgovarajućeg domena i hostinga

Online WordPress kurs

Ovaj kurs možeš slušati i online putem Skajpa. Skajp platforma ja idealna i laka za daljinsko učenje i može je koristiti svako sa osnovnim znanjem računara.

Predavanja su online – ali uživo. Tako ne gubiš ništa na kvalitetu nastave, jer možeš svakog momenta da pričaš sa predavačem i drugim polaznicima, zatražiš savet i u potpunosti se uključiš u interaktivne časove. Uz to, ne moraš da dolaziš do škole, već možeš da biraš mesto odakle ćeš pratiti predavanja.

Online kurs traje takođe 4 nedelje, a predavanja su zasnovana na praktičnom radu i vežbama. Obezbeđeni su ti: online sertifikat, materijali za učenje i podrška škole u Skajp nastavi.

Sve informacije o organizaciji online kursa možeš dobiti pozivom na 060/664 89 64 ili 021/300 20 33.

Kako da se prijaviš na WordPress kurs Novi Sad?

Septembarski upisni rok je u toku. WordPress kurs cena duplo je manja ako se prijaviš do 21.09.2020. Umesto punog iznosa od 16.400 dinara, platićeš 50% manje – 8.200 dinara.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
16.400 din 50% 8.200 din 21.09.2020.

Sve što treba da uradiš je da pozoveš 021/300-20-33, 060/66-48-964 ili se prijaviš na: info@kurseviunovomsadu.com

Rezervacija mesta iznosi 2.500 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Pavla Papa 1/II sp ili u najbližoj pošti na osnovu instrukcija koje dobiješ od naših koordinatora upisa. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.