021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Postani jedna od glavnih karika u procesu kreiranja web sajtova i aplikacija!

Živimo u vremenu ekspanzije virtualne stvarnosti. Broj internet korisnika je premašio polovinu svetske populacije. Poslovanje, prodaja i učenje se sve češće odvijaju online a paralelno s tim povećava se i broj sajtova. Kako ih je sve više, a tek će ih i biti, javlja se ogromna potreba za autentičnim web stranama.

BROJ SLOBODNIH MESTA

8

Pored jedinstvenosti, neophodno za odličan sajt je da bude pregledan, lepo dizajniran i funkcionalan što nije moguće ostvariti bez web dizajnera. Zato je tržište u sve većoj potražnji za stručnjacima u ovoj oblasti.

I to možeš biti upravo ti!

Web dizajn
Web dizajn Novi Sad
Web dizajn kurs u Novom Sadu

Kako da znam da je posao web dizajnera za mene?

Ukoliko ti je ideja da se baviš ovim poslom moraš biti više od estete. U web dizajneru se ogleda savršeni balans kreative i tehničkog znanja. Osećaj za lepo je uglavnom stvar prirode, a praktično znanje se uči i stiče radom.

Sigurno ti se dešavalo da uočiš nepravilnosti u radu određenih sajtova, sporo učitavanje ili vizuelne greške pa te to natera da promeniš adresu i pronađeš rešenje za kojim tragaš na drugom mestu. To znači da imaš dizajnersku intuiciju, a to je veliki plus u ovom poslu.

Koja znanja mora da ima web dizajner?

Praktično znanje jednog web dizajnera tiče se poznavanja HTML-a, markup jezika koji služi za raspored elemenata na strani, odnosno za pozicioniranje teksta, slika, tabela, frejmova i ostalih delova i CSS-a, jezika koji se koristi za doterivanje tih elemenata.

Oni koji koriste HTML tvrde da ga nije teško naučiti. Ovaj jezik je savršeni tip kodiranja za glavnu strukturu sajta, dok se CSS koristi za stilizovanje.

Šta ćeš naučiti na kursu?

Moći ćeš, potpuno samostalno, da

 • napraviš svoj prvi web sajt sa više povezanih web strana
 • popuniš sve strane sadržajem (slikama, videima, tekstom)
 • naučiš kako da takav sajt postaviš na internet

Kurs web dizajna traje 4 nedelje i sve vreme učiš kroz praktični rad i primere. Predavači, ljudi sa ogromnim iskustvom u izradi web sajtova, organizovani su tako da posvete pažnju svakom polazniku pojedinačno, prate tvoj rad, daju sugestije i savete. Oni nisu klasični učitelji već mentori sa kojima ćeš biti na „ti“, ćaskati o svakodnevnim temama na pauzi, ponekad i na času.

Mesto održavanja Uživo, putem Skype – a
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Osnovni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 16
Sertifikat Da
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 
 • Upoznavanje sa HTML5 i CSS3 tehnologijama
 • Načini korišćenja CSS3 tehnologije
 • Kreiranje i upotreba listi za nabrajanje sadržaja
 • Rad sa tabelama
 • Kreiranje linkova na webu
 • Ubacivanje slika i kreiranje linkova od slika
 • Kreiranje formulara
 • Rad sa divovima
 • Kreiranje templejta (layout strane) pomoću divova
 • Stilizovanje layout strane pomoću CSS3 tehnologije
 • Popunjavanje layout strane pomoću prethodno definisanih podešavanja
 • Kreiranje navigacionog menija na sajtu
 • Dizajniranje i popunjavanje početne strane sajta na osnovu skice i rešenja koje zadaje predavač

Online kurs Web dizajna

Škola ti omogućava da ovaj kurs pratiš i preko Skajpa – kroz online uživo časove podjednakog kvaliteta kao i časovi u učionici. Jer predavač  je dostupan u realnom vremenu za sva pitanja i pomoć, a tu je i komunikacija sa drugim polaznicima i razmena mišljenja.

Ovo je odlična prilika da stekneš znanje koje ti treba. I tako se efikasno osposobiš za samostalan rad putem Skajp nastave. Tokom online predavanja možeš da računaš ne samo na interakciju sa predavačem i drugim polaznicima, već i na podršku škole. Obezbeđeni su  materijali za učenje i online sertifikat.

Sve detalje o Skajp kursu (načinu realizovanja nastave, terminima, ceni…) možete saznati kod našeg savetnika za upis na 060/664 89 64 ili 021/300 20 33

Web dizajn Novi Sad kurs

Upis je otvoren za sve – bez obzira na godine i školu

Oktobarski upisni rok je u toku. Puna cena web dizajn kursa iznosi 17.500 dinara, ali ako se prijaviš do 25.10.2021. dobijaš kurs po ceni od 7.900 dinara (55% popusta).

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
17.500 dinara 55% 7.900 dinara 25.10.2021.

Rezervacija mesta iznosi 3.500 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Pavla Papa 1/IIsp ili u najbližoj pošti na osnovu instrukcija koje dobijete od naših koordinatora upisa. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Sve što treba da uradite je da pozovete 021/300-20-33; 060/66-48-964 ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara