021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Postani virtuelni asistent

jer ne želiš da budeš “obična sekretarica

Ne želiš da radiš glupe poslove za 300 evra, u kancelariji od 9-17h, sa ljudima koji ti baš i ne odgovaraju? I da svako jutro razmišljaš šta da obučeš i da li će u prevozu biti gužva, pa ćeš opet morati da stojiš na jednoj nozi do posla?

Mrska ti je pomisao da ti je svaki dan isti i da nikad nemaš dovoljno vremena za sebe i svoju porodicu?

BROJ SLOBODNIH MESTA

8

kurs nemackog jezika za nezaposlene
virtuelni asistent
kurs virtuelni asistent

Nemoj da ideš linijom manjeg otpora! Nemoj da mrziš sebe i svoj posao narednih 20 godina i onda da shvatiš da je sve moglo drugačije.

Uradi nešto odmah! Jer sada je vreme da se osećaš dobro, da nešto novo naučiš, staro znanje iskoristiš, sve to lepo upakuješ i postaneš virtuelni asistent.

Spolja gladac, unutra jadac – ovo nikako nije ta priča

Virtuelni asistent nije samo novo lepo ime za staro zanimanje i ustaljene kancelarijske poslove.

U ovom slučaju, novo ime podrazumeva nove poslove, a možda i bitnije od toga – tvoje novo buduće zanimanje doneće ti potpuno nove uslove za rad.

Šta sve možeš kao virtuelni asistent?

 1. Radi odakle hoćeš – Pošto ti trebaju samo računar i internet, ovaj posao možeš da radiš od kuće ili sa bilo kog mesta na planeti zemlji.
 2. Radi kada i koliko hoćeš – Biraj radno vreme i doba dana kada ti je produktivnost na vrhuncu. Koliko ćeš raditi sati dnevno – opet je na tebi.
 3. Radi u čemu hoćeš – To je lepota virtuelnog sveta, jer se ne viđaš sa klijentima lično. Realno, nikoga nije briga da li ćeš raditi u farmerkama, trenerci ili pidžami. Bitno je da uradiš to što treba.
Mesto održavanja Novi Sad i Beograd
Trajanje kursa 8 nedelja
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 32
Broj polaznika po grupi Max 10
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 

4. Radi za koga hoćeš – Biraj klijente i poslove, napravi da ti dan bude dobar, a ne stresan. Toliko ima firmi i projekata na internetu, da ćeš sigurno naći ono što ti odgovara.

5. Radi za platu koja raste – Kako vreme prolazi znaćeš više, pa ćeš moći da prihvataš teže i bolje plaćene poslove. Tvoja zarada će rasti, bez povećanja broja radnih sati.

6. Radi izazovne poslove – Nema ništa gore nego raditi stalno jedno te isto. Bez kreativnosti i napretka. Posao virtuelnog asistenta toliko je šarolik, da ti svaki dan može biti drugačiji.

7. Radi za dobre pare – Bez problema možeš zaraditi 5-15 evra/sat. U zavisnosti od usluga koje pružaš, ta cifra može ići i do 12-60 evra za isto vreme.

kurs za virtuelnog asistenta

Veštine virtuelnog asistenta treće su po tražnji i popularnosti na svim poznatim frilens sajtovima – a ti ih ovako možeš steći

Škola Obuke i kursevi organizuje sveobuhvatan, detaljan i vrlo praktičan kurs za virtuelnog asistenta. Kurs traje 2 meseca, časovi se održavaju 2x nedeljeno po 90 minuta.

Za to vreme naučićeš sve ono što će ti trebati da uspešno obavljaš posao virtuelnog asistenta. Radićeš konkretne zadatke i dobijati primere uspešnih rešenja. Naročito će ti koristiti saveti predavača koji je dugogodišnji profesionalni virtuelni asistent, kao i mogućnost da ga pitaš sve što te interesuje.

Cilj je jednostavan – ti nakon 2 meseca sedaš za svoj kompjuter, odmah koristiš stečena znanja i uspešno počinješ da gradiš karijeru virtuelnog asistenta.

 • MS Office paket (Word, Excel, Power Point)
 • Pisanje izveštaja
 • Ugovaranje sastanaka
 • Bukiranje karata
 • Organizacija događaja
 • Poslovna komunikacija i video razgovor
 • Napredno korišćenje Google pretraživača
 • Upravljanje mejlovima
 • Izrada grafičkih rešenja
 • Upravljanje nalozima na društvenim mrežama
 • Upotreba alata za organizaciju projekata, vremena i skladištenje podataka
 • Korišćenje WordPressa za unos i ažuriranje tekstova

Upiši kurs za virtuelnog asistenta – jer ovaj se posao ne mora, već želi

Uradi pravu stvar – prijavi se na kurs do 17.08.2020. i osvoji 60% popusta. Ali pazi, samo do 17.08.2020. cena kursa je 8.970 dinara/mesečno umesto 21.970 dinara/mesečno.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
21.970 din/mes. 60% 8.970 din/mes. 17.08.2020.

Rezervacija mesta je obavezna, uključena je u cenu kursa i iznosi 2.500 dinara. Uplata rezervacije se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Pavla Papa 1/II sp. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Prijavu možeš izvršiti pozivanjem naših brojeva 021/300-20-33, 060/664-89-64 ili slanjem prijave na info@kurseviunovomsadu.com.

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara