021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Ako već počinjete – počnite sa najboljima!

Završite četvoromesečnu specijalizovanu SEO obuku i imate šansu da radite u jednoj od najinovativnijih agencija u Srbiji

Ako je vaš lični cilj da se bavite digitalnim marketingom, krenite pravim putem i počnite od optimizacije sajtova. Imate jedinstvenu priliku da učite od pionira ovog posla u timu koji je pokrenuo jedinstvenu platformu na našim prostorima, koja pomaže biznisima da razviju svoje poslovanje kroz unapređenje svoje pozicije na Googlu.

Završite obuku od 4 meseca i lansirate se direktno na razgovor za posao baš u ovoj agenciji.

Škola “Obuke i kursevi” sklopila je saradnju sa nesvakidašnjom marketing agencijom LinkUp koja je u potrazi za specifičnim profilom junior SEO specialista. Zato smo, u skladu sa njihovim potrebama kreirali četvoromesečnu obuku tokom koje, pored standardnih znanja o optimizaciji sadržaja i prilagođavanju sajtova imate priliku da učite i o građenju linkova i off-page optimizaciji.

Zašto LinkUp traži juniore?

Tržište je prepuno kadrova koji se bave već ustaljenim načinima oglašavanja. Njihova znanja, iako daju sjajne rezultate, nisu primenjiva u tehnologiji koju LinkUp platforma koristi. Zato je ovaj tim u potrazi za entuzijastama, kojima nije potrebno nikakvo iskustvo, već samo volja za učenjem i razumevanje osnova optimizacije. Oni duboko veruju da svako zaslužuje šansu i zato otvaraju svoja vrata svima koji pokažu spremnost da rade i napreduju zajedno sa njima.

Kako da znate da je ova obuka za vas?

Ako ste analitični, zanima vas komunikacija brendova, pratite reklame, zanimaju vas moderne tehnologije i uz sve to govorite strani jezik – vi ste sjajan kandidat za poziciju u SEO timu. Ovaj program je idealan za filologe, osobe koje studiraju ili su završile filološki fakultet (bilo koji jezik), kao i za sve koji govore druge jezike, jer LinkUp agencija radi i sa stranim klijentima.

Kako izgleda proces edukacije?

Obuka za poziciju Junior SEO Specialista počinje krajem februara ili početkom marta 2022. godine i održavaće se dva puta nedeljno u popodnevnim terminima, u trajanju od po 90 minuta, tokom  4 meseca.

Plan je kreiran tako da odgovara najsavremenijim standardima poslovanja koji se uveliko primenjuju na zapadu, a koji tek počinju da se razvijaju na našem tržištu. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da steknete znanja koja će vas učiniti konkurentnim kandidatom za poziciju u bilo kojoj marketing agenciji u Srbiji.

Čak i ako ne prođete selekciju za kompaniju LinkUp, vaše novostečene veštine i razumevanje procesa optimizacije obezbediće vam osnovu koja je dovoljna za juniorsku poziciju u svakom marketing timu.

 • 1. SEO Overall:– Introduction to SEO
  – White hat SEO & Black hat SEO
  – SEO Tools (Ahrefs, SEMrush, Screaming Frog)
  – Google Analytics and Google search console2. On-site SEO:– UI & UX in SEO
  – Keywords optimization
  – Meta descriptions
  – Alt tags
  – Title tags
  – Content optimization
  – Interlinking3. Technical SEO:– Site architecture
  – URL structure
  – SSH/HTTPS
  – Site speed optimization & Image optimization
  – Indexation
  – WordPress CMS & Yoast plugin
  – Various SEO plugins
  – 404/301 redirections

  4. Off-site SEO

  – Link building
  – Social media signals
  – Backlinks & domain authority
  – Private blog network
  – Emails and SEO reports

Više o predavaču na SEO obuci

Aleksandar-Manok

Aleksandar Manok, predavač na specijalističkoj SEO obuci, ima dugogodišnje iskustvo u polju SEO/SEM/Social Media marketinga i web programiranja. Radeći u kompanijama BioClinica i Avokado, na velikom broju različitih projekata, stekao je sposobnost da lako rešava kompleksne i izazovne zadatke. Trenutno radi kao HEAD of SEO u kompaniji Locus Lab. Aleksandar poseduje Google i SEMrush sertifikate i svakodnevno radi na svoj usavršavanju. Takođe, uživa da svoje iskustvo, znanje i sposobnosti deli sa polaznicima obuka u našoj školi.

Šta ćete znati da radite nakon obuke?

Samo neka od znanja koja ćete steći tokom 4 meseca obuke i za koje ćete biti potpuno obučeni da ih samostalno obavljate su:

 • Koji su važni parametri za optimizaciju
 • Šta su ključne reči i kako da ih odrediš
 • Pisanje blog tekstova i optimizaciju sadržaja sajta
 • Šta su meta tagovi i dolazni linkovi
 • Primenu SEO-a na društvenim mrežama
 • Građenje linkova i značaj istih u sadržajima

i još mnogo toga što će vas učiniti poželjnim članom tima u bilo kojoj agenciji ili kompaniji koja ima razvijen marketing sektor, bavi se online prodajom ili mu se poslovanje na bilo koji način oslanja na oglašavanje putem Googla.

Vreme je za prave odluke!

Prijavite se na vreme, ostvarite popust i ujedno obezbedite sebi šansu za novi posao i karijeru! Prijavite se do 28.01.2022.  i platićete samo 8900 RSD mesečno umesto 17800 RSD mesečno. Dođite do škole Obuke i Kursevi Novi Sad, Pavla Papa 1, svakog radnog dana od 10 do 20h, ponesite svoj CV i rezervišite svoje mesto uplatom rezervacije u iznosu od 3900 RSD u roku od 3 dana od trenutka prijave.

Prijavite se pozivom na brojeve 060 66 48 964, pišite nam na mail obukeikursevins@gmail.com ili se prijavite online putem formulara u nastavku strane.

Ime i prezime

Kontakt telefon

Email