021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Obuka za SEO, tvoje tajno oružje

Imaš li takmičarski duh? Ako uvek želiš da pobediš rivale, znamo koji je pravi poziv za tebe. Postani SEO stručnjak, vrhunski strateg na bojištu interneta. Upiši kurs SEO optimizacije u Novom Sadu, stekni moć da svaki sajt probiješ do 1. strane Google pretrage i dobro naplati svoje znanje.

Danas svi ratuju za dobru poziciju na prvoj strani Google pretraživača. U ovoj borbi glavno oružje su SEO (Search Engine Optimization) tehnike  – marketinške tehnike za pozicioniranje jednog web sajta u rezultatima pretrage prema propisima i standardima Google-a.

BROJ SLOBODNIH MESTA

6

SEO kurs u Novom Sadu
SEO administrator kurs
Kurs SEO Novi Sad

Zašto je SEO toliko važan?

Zato što 90% korisnika interneta prilikom pretrage gleda samo 1. stranu. Sajtovi na 2. stranici dobijaju znatno manji broj klikova, a sve ostale strane praktično ne postoje, jer ih niko ne gleda. Tako je 2. strana Googla i dobila nadimak “web groblje”.

Primena SEO optimizacije omogućava da sajt dođe do potencijalnih klijenata koji su zaista zainteresovani za proizvode i usluge koji se nude. Istovremeno, pozicionirajući jedan sajt dobro, konkurencija se potiskuje i šalje u drugi plan. To znači da sticanjem ove veštine možeš značajno poboljšati poziciju sajta na kome radiš i doneseš mu veći broj poseta i, posledično, povećanje prodaje.

Šta ćeš saznati na kursu SEO optimizacije?

Tokom 1- mesečne obuke za SEO stručnjaka saznaćeš:

 • Sve o Gugl pretraživaču – kako izgleda i koje su pozicije najbitnije na njemu
 • Kako se boduje jedan web sajt po Gugl standardima
 • Kako da analiziraš konkurenciju
 • Šta su ključne reči, čemu služe i kako se koriste
 • Pravilna upotreba tagova na sajtu
 • Pisanje za web sajt po Gugl standardima
 • On page i Off page SEO
 • Kako da proveriš rezultate rada na optimizaciji jednog sajta.
Mesto održavanja Novi Sad
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Osnovni
Termini Poslepodnevni i večernji
Fond časova 16
Sertifikat Da
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Obuka za SEO opremiće te brojnim znanjima tako da ćeš moći da:

 • radiš u brojnim firmama kojima je potreban SEO strateg
 • postaneš freelancer i radiš bez šefa
 • zarađuješ 200-300 evra po sajtu
 • budeš hvaljeni heroj web-a.

Online kurs SEO

Škola vam omogućava da ovaj kurs pratite i preko Skajpa – kroz online uživo časove podjednakog kvaliteta kao i časovi u učionici. Jer predavač vam je dostupan u realnom vremenu za sva pitanja i pomoć, a tu je i komunikacija sa drugim polaznicima i razmena mišljenja.

Zato, ako ne živite u Novom Sadu ili zbog drugih razloga ne možete da dolazite na časove u školi, ovo je odlična prilika da steknete znanje koje vam treba. I tako se efikasno osposobite za samostalan rad putem Skajp nastave. Tokom online predavanja možete da računate ne samo na interakciju sa predavačem i drugim polaznicima, već i na podršku škole. Obezbeđeni su vam materijali za učenje i online sertifikat.

Sve detalje o Skajp kursu (načinu realizovanja nastave, terminima, ceni…) možete saznati kod našeg savetnika za upis na 060/664 89 64 ili 021/300 20 33

Kurs SEO optimizacija Novi Sad

Iskoristi 50% popusta. Prijavi se odmah

Puna cena SEO optimizacije iznosi 16.400 dinara. Martovski upisni rok je u toku. Za sve prijave do 08.03.2021. dobijaš kurs po ceni od 8.200 dinara (50% popusta).

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
16.400 dinara 50% 8.200 dinara 08.03.2021.

Sve što treba da uradite je da pozovete 021/300-20-33; 060/66-48-964 ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

Rezervacija mesta iznosi 2.500 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Pavla Papa 1/IIsp ili u najbližoj pošti na osnovu instrukcija koje dobijete od naših koordinatora upisa. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku

Na ovaj kurs možete se prijaviti i putem online aplikacionog formulara

CLOSE
CLOSE