021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com
Poštovani polaznici, u skladu sa odlukom o proglašenju vanrednog stanja, koja se odnosi na sve obrazovne institucije, i u cilju sprečavanja širenja korona virusa i zdravstvene zaštite svih polaznika i zaposlenih – obaveštavamo vas da škola Obuke i kursevi od ponedeljka, 16. marta 2020. potpuno obustavlja održavanje nastave u učionicama. Za osobe koje trenutno ne pohađaju nijedan kurs kod nas, a želele bi u budućnosti, škola će pružiti mogućnost online nastave putem Skajpa. Za sve informacije o načinu realizovanja online nastave preko Skajpa možete nam se obratiti na 060/664 89 64. Takođe, možete nam pisati i na mejl obukeikursevins@gmail.com.

Obuka za SEO, tvoje tajno oružje

Imaš li takmičarski duh? Ako uvek želiš da pobediš rivale, znamo koji je pravi poziv za tebe. Postani SEO stručnjak, vrhunski strateg na bojištu interneta. Upiši kurs SEO optimizacije u Novom Sadu, stekni moć da svaki sajt probiješ do 1. strane Google pretrage i dobro naplati svoje znanje.

Danas svi ratuju za dobru poziciju na prvoj strani Google pretraživača. U ovoj borbi glavno oružje su SEO (Search Engine Optimization) tehnike  – marketinške tehnike za pozicioniranje jednog web sajta u rezultatima pretrage prema propisima i standardima Google-a.

BROJ SLOBODNIH MESTA

7

Zašto je SEO toliko važan?

Zato što 90% korisnika interneta prilikom pretrage gleda samo 1. stranu. Sajtovi na 2. stranici dobijaju znatno manji broj klikova, a sve ostale strane praktično ne postoje, jer ih niko ne gleda. Tako je 2. strana Googla i dobila nadimak “web groblje”.

Primena SEO optimizacije omogućava da sajt dođe do potencijalnih klijenata koji su zaista zainteresovani za proizvode i usluge koji se nude. Istovremeno, pozicionirajući jedan sajt dobro, konkurencija se potiskuje i šalje u drugi plan. To znači da sticanjem ove veštine možeš značajno poboljšati poziciju sajta na kome radiš i doneseš mu veći broj poseta i, posledično, povećanje prodaje.

seo kurs

Šta ćeš saznati na kursu SEO optimizacije?

Tokom 1- mesečne obuke za SEO stručnjaka saznaćeš:

 • Sve o Gugl pretraživaču – kako izgleda i koje su pozicije najbitnije na njemu
 • Kako se boduje jedan web sajt po Gugl standardima
 • Kako da analiziraš konkurenciju
 • Šta su ključne reči, čemu služe i kako se koriste
 • Pravilna upotreba tagova na sajtu
 • Pisanje za web sajt po Gugl standardima
 • On page i Off page SEO
 • Kako da proveriš rezultate rada na optimizaciji jednog sajta.

Obuka za SEO opremiće te brojnim znanjima tako da ćeš moći da:

 • radiš u brojnim firmama kojima je potreban SEO strateg
 • postaneš freelancer i radiš bez šefa
 • zarađuješ 200-300 evra po sajtu
 • budeš hvaljeni heroj web-a.
Broj polaznika po grupi Max 10
Trajanje kursa 4 nedelje
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Rok za upis 30.03.2020.
Regularna cena 16.400 dinara
Promotivna cena 8.200 dinara
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 

Iskoristi 50% popusta. Prijavi se odmah

Puna cena SEO optimizacije iznosi 16.400 dinara. Aprilski upisni rok je u toku.  Za sve prijave do 30.03.2020. dobijaš kurs po ceni od 8.200 dinara (50% popusta).

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
16.400 dinara 50% 8.200 dinara 30.03.2020.

Sve što treba da uradiš je da pozoveš 021/300-20-33; 060/66-48-964 ili se prijaviš na: info@kurseviunovomsadu.com

Kurs je moguće platiti na 2 mesečne rate (jedna u predupisnom roku, druga na početku kursa) ili na više mesečnih rata (ako se vrši plaćanje čekovima). Rezervacija mesta iznosi 2.500 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Pavla Papa 1/II sp ili u najbližoj pošti na osnovu instrukcija koje dobijaš od naših koordinatora upisa. Rezervacija se može otkazati 7 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

CLOSE
CLOSE