021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Znaš strani jezik?
Nauči kopirajting – čeka te super posao. Prijave do 27.09.2021.

Firma Poslovna savršenost traži honorarne i stalne saradnike za rad na internet marketing projektima, za domaće i strane klijente.

U potrazi smo za ljudima koji su završili Filološki fakultet, odlično znaju strani jezik i koji bi se, nakon ciljane obuke, priključili našem kreativnom timu.

Obuka pokriva oblast kopirajtinga. To je veština marketinško-prodajnog pisanja. Na webu ima ogromnu primenu: pisanje sadržaja za sajtove, newslettere, reklame, društvene mreže, tutorijale…

ako-volis-reci-zaradjuj-na-njima

Kako kopirajting obuka može da ti pomogne da zarađuješ više?

Imaš lingvistički um i barataš rečima lako. To je tvoja velika prednost u odnosu na sve druge koji žele da nauče i unovče znanje kopirajtinga.

Kada spojiš 2 super znanja (strani jezik i kopirajting) postaješ deo malobrojnog, a sada izuzetno traženog kadra na tržištu rada. Postaješ marketing prevodilac.

Nakon završene kopirajting obuke ti ćeš duplirati svoju vrednost i vidno se razlikovati od običnih prevodilaca. Tvoji će tekstovi biti prodajni, privlačni, interesantni, a ne samo gramatički i stilski ispravni. A to su klijenti, i naši i strani, spremni jako dobro da plate.

Svi učesnici obuke ulaze u proces selekcije – najbolji dobijaju praksu i mogućnost honorarnog ili stalnog zaposlenja.

Obuka počinje početkom septembra meseca. Fond časova je 32. Dva meseca praktičnog rada, 2x nedeljno po sat i po. Termini su predvečernji i večernji.

Ovo je win-win odluka, nemaš šta da izgubiš. Jer čak i da ne uđeš u najuži krug, dobijaš znanje koje vrlo lako možeš da naplatiš. Stručni predavači na kopirajting obuci naučićete vrlo konkretnim stvarima, pa odmah po završetku obuke možeš da počneš da radiš i zarađuješ. Bilo kod nas, bilo za drugog klijenta koga izabereš.

Svim polaznicima obuke obezbeđen je sertifikat.

Posla je puno, a nedovoljno stručnjaka za marketinško prevođenje. Iskoristi to odmah.

Broj mesta na obuci je ograničen. Odlučne nagrađujemo!

Svi koji se prijave do 27.09.2021.  ulaze u program subvencije školovanja. Puna cena obuke iznosi 19.750 dinara – polaznik plaća 7.900 dinara (40% pune cene), dok preostalih 60% troškova (11.850 din) snosi škola.

Rezervacija mesta je obavezna i iznosi 2.500 dinara (ulazi u ukupnu cenu obuke).

Prijavi se pozivom na brojeve 021/300 20 33, 060/664 89 64, piši nam na mejl info@kurseviunovomsadu.com ili se prijavi online putem formulara u nastavku strane.

Ime i prezime:

E-mail adresa:

Broj telefona:

Strani jezik:

Obuka na koju se prijavljujete:

Marketing prevodilacSEO prevodilac