021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Obuke i praksa za nezaposlene

Uz ove kurseve i praksu se uverite da je lepo sanjati, ali još lepše i raditi

Učenje se mora isplatiti kad – tad, ali bili bi srećniji da se rezultati rada isplate odmah. Da možete da nađete posao bez čekanja na poziv Savetnika iz Nacionalne službe za zapošljavanje ili poslodavca koji vam nudi rad za siću.

Da bi se to desilo, treba da povlačite pametne poteze i ulažete u vaše znanje. A to znači da birate zanimljiva, ali isto tako i tražena zanimanja današnjiice.

To možete da postignete vrlo jednostavno. Uz naše kurseve koji vam pružaju znanje za poslove koji se zaista traže na tržištu rada i praksu na kojoj ćete učiti od iskusnog mentora i raditi u realnim uslovima. Tako ćete biti vrlo brzo spremni za samostalan rad, bilo kao freelancer ili kao zaposleni u firmi ili agenciji.

Ovako vam posao iz snova ne može izmaći iz ruku.

Znanje = najbolje sredstvo koje vas vodi do cilja (posla)

Kako ovo ne bi ostalo samo slovo na papiru, nema potrebe za čekanjem – preuzmite inicijativu sada. Naučite nova znanja na kursu i spremite se za Stvarno Tražen Posao.

Pitate se da li vam je potrebno neko predznanje?

Odlična vest je da nije! Za pohađanje kursa vam nije potrebna diploma određene škole/ fakulteta. Jedino što vam treba i može vam pomoći da ostvarite cilj jako brzo su 3 stvari – talenat, upornost i istrajnost.

Obuke su tako osmišljene da nema previše nepotrebnog teoretisanja (samo koliko je neophodno), već ima puno vežbi i primera. Nemate šta da izgubite, samo možete da dobijete. I to ono najvažnije – znanje koje vas vodi do posla najkraćim putem. I pruža vam mogućnost da baš vi nađete posao od 574.216 nezaposlenih osoba u Srbiji, koliko ih je Nacionalna služba za zapošljavanje evidentirala u julu 2018. godine.

Uz ovakvu praksu ćete biti najbolji kandidat za Stvarno Tražen Posao

Ukoliko biste u vašoj biografiji mogli da se pohvalite i praktičnim radom – to bi bilo odlično! Zbog toga škola daje 2-3 meseca prakse nakon završene obuke. I to vama, koji ste pokazali izuzetan talenat tokom kursa i želju da napredujete. Praksu dobijate besplatno, jer te troškove preuzima škola.

Na ovaj način ćete imati priliku da iz prve ruke naučite tajne uspeha najboljih iz branše i da saznate kako izgleda raditi na realnim projektima. Plus, “1 na 1” saradnja sa mentorom znači da ćete dobiti puno korisnih saveta, preporuku mentora i odličnu referencu za vaš CV.

I da budemo jasni – ovo nije obična praksa, već vaša mogućnost da:

 • Steknete sva znanja i veštine potrebne za vaš posao iz snova
 • Budete kompetentniji u trci za posao u odnosu na druge
 • Upoznate nove ljude koji vam mogu pomoći da dođete do posla
 • Iskoristite slobodno vreme na najbolji mogući način
 • Uradite nešto za sebe što će vam se 100% isplatiti
 • Sebi obezbedite posao i platu koja je i više nego odlična.

Odaberite savršen kurs za vas, zgrabite praksu, a odmah zatim i posao

Volite da radite kreativne stvari uz koje će vam 8 sati radnog vremena proći za tren oka. A da pritom možete da radite za naše, inostrane firme ili kao freelancer – koliko, kad i odakle vam odgovara. I da još zarađujete do čak 20 evra za 1h rada.  Voleli biste takav posao? Onda je 2-mesečni kurs grafičkog dizajna za vas.

Kurs je osmišljen tako da vam pruži što više praktičnog znanja kroz puno vežbi i primera. Na ovaj način ćete izbeći previše učenja teorije (samo koliko je neophodno). Nakon kursa ćete baratati najaktuelnijim grafičkim programima, Adobe Photoshop i Adobe Illustrator. Tačnije, znaćete da kreirate, obradite fotografije, izradite grafičke delove web sajta, kao i ilustracije i logoe za štampane medije.

Posle 2-mesečne obuke stičete mogućnost za 3 meseca prakse u Fly media foto i video produkciji, tokom koje ćete učiti od iskusnog mentora iz branše i steći iskustvo koje je i ključ brzog napredovanja.

Dopada vam se posao fotografa jer je kreativan, nije vezan za kancelariju i zato što nije nikada dosadno? Pored toga gajite ljubav prema fotografiji i zanima vas kako to profesionalci prave wow fotke. Želite da naučite sve to, ali ne samo da bi imali savršene fotografije za sebe, već da bi to znanje i dobro unovčili.

Kurs fotografije je onda nešto u šta vredi da uložite malo vremena i truda.  Tokom ove, intenzivne obuke koja traje 8 dolazaka x 90 minuta, naučićete kako da koristite foto opremu, da pravite savršeno ukadrirane fotografije, ali i kako te fotografije da sredite i obradite.

Ako se pitate šta dalje – ne brinite. Tu je 2-mesečna praksa u Fly media foto i video produkciji. Ovde ćete imati mogućnost da steknete neprocenjivo iskustvo, praksu u rukovanju foto opremom i radu na konkretnim primerima. Za vas je možda i najbitnije to što ćete imati mentora koji je vrhunski fotograf. On će vam biti 100% posvećen i pomoći vam da sa prakse odete puni znanja i korisnih saveta.

Znatiželjni ste kako se postaje programer, i to onaj najtraženiji i najplaćeniji IT stručnjak u svetu? Odgovor je samo 1 – završite kurs Java programiranja. U pitanju je najpopularniji programski jezik prema podacima iz Instituta inženjera elektrotehnike i elektronike (IEEE) u Njujorku. Zbog toga je jasna potreba za stručnjacima iz ove oblasti. I ta potreba raste iz dana u dan.

Kurs traje 3 meseca i za to vreme ćete kroz mnoštvo praktičnih primera i vežbi da naučite tajne ovog programskog jezika. Osposobićete se za samostalan rad. Postaćete profi Java developer i moći ćete da birate radno mesto. I to, hoćete li da radite pre u IT firmi, kao freelancer, ili kao podrška za web sajtove, portale, internet prodavnice, web aplikacije…Vidite, izbor je veliki za vas koji želite da naučite Java programiranje.

Nakon kursa vaši najbolji radovi će biti objavljeni na sajtu škole, tako da će poslodavci moći da vide vaš rad, a vi lakše dobijete posao. Plus, polaznici koji pokažu da su baš talenatovani i zainteresovani, dobiće 3 meseca prakse u IT sektoru internacionalne kompanije Ernst and Young. Ovo je savršen način da otkrijete kako je to raditi na realnim projektima i steknete iskustvo koje je od neprocenjive vrednosti.

Sve je veći broj poizvođača telefona koji se odlučuju za Android operativni sistem. To vama svakako ide na ruku, jer to znači da ćete posle kursa Android programiranja brzo moći da nađete posao. I to ne bilo kakav posao, već onaj za koji ćete imati platu čak 600-800 evra. Zbog svega toga, ulaganje u ovo znanje je vaša odlična investicija.

Za 3 meseca, koliko traje kurs, naučićete kroz mnoštvo primera i vežbi sve što je potrebno za ovaj tip programiranja. Znaćete samostalno da pravite aplikacije za kojima potražnja nikako ne opada – čak više, raste iz dana u dan.

Nakon kursa vas čeka 3-mesečna praksu u našoj IT agenciji. Učenje od IT stručnjaka i sticanje iskustva nije sve. Na praksi ćete samostalno da napravite 10-15 aplikacija i najbolje od njih će biti okačene na sajtu škole. Tako će poslodavci moći da vide vaš rad i da na posao ne čekate gotovo uopšte.

Dokaz da za zaista tražene i dobro plaćene poslove nije potrebna diploma, već znanje, je PHP programiranje. Odlično znanje ovog programskog jezika vam može omogućiti da kreirate najrazličitije vrste sajtova, poput popularnog Fejsbuka i LinkedIn-a. I vama najbitnije – posla ima za sve koji hoće da rade kada je ovo IT zanimanje u pitanju.

Ako vam se dopada ovo što čitate, za vas je 3- mesečni PHP kurs. Za to vreme, naučićete kako da radite u sistemu za upravljanje bazama podataka – MySQL, kako da kreirate interaktivne sajtove, aplikacije i najbolje web prodavnice.

Za talentovane i vredne ovo nije sve. Posle obuke vas čeka 3 meseca prakse u IT sektoru kompanije Ernst and Young. To će vam omogućiti da steknete odličnu rutinu u radu na relanim zadacima. I to uz savete i 100% posvećenost vašeg mentora.

Za uspešnu karijeru u ovoj branši vam nije potrebno previše – samo talenat, računar i internet konekcija. Plus, ukoliko znate jedan strani jezik, daleko ste ispred ostalih. Idelano je za ljude koji sanjaju o poslu koji mogu da rade frilenserski – bilo kad i bilo gde. A opet, ako ste ipak tradicionalnija osoba – nema brige. Možete da se zaposlite u firmi ili internet marketing agenciji i budete deo tima. Top informacija je da vi sa znanjem internet marketinga možete mnogo što šta. Tako da – ko šta voli, nek izvoli.

Dodatno, prednost je što se online marketing sastoji iz nekoliko zasebnih oblasti i vi možete svaku da naučite. Odabirom 1 od ovih 6 kurseva, već ste na pola puta do uspešne karijere. Drugu polovinu puta ćete preći uz 2-3 meseca prakse u marketing agenciji, koja vas čeka nakon bilo kog kursa. Uz odličnog i odgovrnog mentora, svaki zadatak ćete lako odraditi. Imaćete referencu u svojoj biografiji i ono najvažnije – iskustvo i kontakte. Sa prakse ćete otići kao super profi digital marketing menadžer.

 1. Kurs internet marketinga vam pruža sijaset mogućnosti. Pitate se koje? Pa ovako, nakon 3 meseca kursa, znaćete kako samostalno da pravite sajtove, pišete tekstove za njih, kreirate reklame na Guglu i Fejsbuku, vodite stranice na društvenim mrežama, vodite e–mail kampanje…Jednom rečju, postaćete internet marketing menađžer pro.
 2. Ako lepo pišete i pritom to volite, za vas je 2-mesečni kurs kopirajtinga. Tokom trajanja obuke postaćete mag za kreiranje kvalitetnog sadržaja za web sajtove, blogove, Gugl i Fejsbuk reklame I News letter forme. Sa ovim znanjem imate mogućnosti na pretek. Ako vam se ukaže prilika, znaćete da pišete tekstove i za brošure, bilborde, TV reklame, radio i novine.
 3. Imate otvoren profil na Fejsbuku, Instagramu, LinedIn-u…? A takođe, pratite i koji su se to novi hitovi pojavili na You Tube kanalima? Onda je pravi trenutak da saznate kako da to vreme “pametno” potrošite i fine pare zaradite. Na 2-mesečnom kursu društvenih mreža ćete dobiti sve potrebne instrukcije, savete i smernice. Naučićete kako da uklopite zabavu i posao, tako da to bude kombinacija o kojoj ste samo mogli da sanjate.
 4. Ukoliko volite da budete uvek u vrhu – najbolji, kao i firma za koju radite, onda je kurs SEO optimizacije za vas. Za mesec dana obuke, naučićete siguran put koji vodi web sajt na sam vrh 1. stranice Gugla. Zar je mala stvar otkriti kako fukncioniše najveća svetska kompanija – Gugl. To će vas uvrstiti u malobrojne mahere koji to em znaju, em i to znanje dobro naplaćuju.
 5. Čuli ste da programeri koji prave web sajtove imaju puno posla i veliku platu? Zavidite im jer vi niste baš talentovani za IT struku, a voleli biste da je ipak drugačije. Uz kurs web administracije ne morate više da im zavidite. Za samo 2 meseca obuke, naučićete kako da pravite najrazličitije sajtove bez ikakvog programerskog znanja. U pitanju su sajtovi koji se prave u WordPress platformi i laki su za kreiranje, korišćenje i administraciju.
 6. Gugl kurs je definitivno vaš izbor, ukoliko želite sve da saznate o Gugl reklamama. Mesec dana traje obuka i to će vam biti sasvim dovoljno vremena da naučite kako funcioniše popularni Google Ads. Razlog tome je što se kurs sastoji iz puno primera iz prakse i različitih vežbi, a malo teorije. Ovaj kurs je vaš odličan start na putu do uspešne karijere, kao i plate od oko 400 do čak 1000 evra (u inostranstvu). Zar to nije odlično?

Kako ne bi više brinuli da li ćete imati sreće u traženju posla, vi birajte da posedujete (pravo) znanje i veštine. Tako vam sreća veće biti presudan faktor. I šta kažete ako vam, em nudimo tako nešto, em je pritom u pitanju i dobro plaćeno znanje? Odgovor se nalazi  u kursu za poslovnog asistenta.

Nakon 2 meseca obuke, znaćete potrebne stvari vezane za HR, knjigovodstvo, organizaciju sastanaka i radnog vremena… Jednom rečju bićete osoba koja je potrebna bilo kojoj firmi – maloj ili velikoj. Plus, sa ovim znanjem nećete morati da radite doživotno posao na istoj poziciji. Moći ćete da birate  između pozicija za: poslovnog asistenta, office menadžera, ličnog direktorovog asistenta, poslovnog sekretara ili administrativnog savetnika.

Da se ovde priča o napredovanju ne završava za vas, svedoči 3 meseca prakse koju dobijate u školi. Posle toga ćete biti spremni na sve zadatke (i najteže) iz branše. Naravno, to ne bi bilo moguće bez korisnih saveta mentora, mnoštva primera i rada u realnim uslovima.

Potreba svake firme za osobom koja će biti zadužena za vođenje knjiga, odlična je šansa za posao koju treba da iskoristite. Zato, upišite kurs knjigovodsva, odmah posle nađite posao i zarađujte čak oko 500 evra. Zar to nije odlično?

Za 3 meseca, koliko traje obuka, naučićete sva potrebna teorijska znanja i zatim sa reči preći na dela. Utvrdićete prethodno naučene stvari kroz praktičan rad u knjigovodstvenom softveru Wings, koji je  najpoznatiji u Srbiji. Radom u njemu ćete nabaviti sebi dugogodišnju propusnicu za rad u ovoj struci.

Nakon kursa, stičete mogućnost za 3 meseca prakse u knjigovodstvenoj agenciji. Praktičan rad na realnim projektima će vam pomoći da steknete pravu sliku o poslu knjigovođe. Takođe, videćete kako najbolji iz branše izlaze na kraj sa problemima na poslu, a steći ćete i dragoceno iskustvo.

Nalaženje kadrova i kreiranje kvalitetnih timova, neophodne su stavke za uspešno poslovanje svake kompanije. Bez ljudi u firmi koji zu zaduženi za ljudske resurse, mnoge stvari bi mogle da pođu po zlu. Zbog toga, potražnja za ovim profilom je velika danas, a očekuje se da će biti i u narednim godinama.

Zbog toga, ukoliko ste komunikativni i umete da procenite ljude, za vas je odličan izbor kurs za HR asistenta. Tokom ovog, 1– mesečnog kursa, naučićete kako da objedinite više aktivnosti: organizaciju zaposlenih, njihovo napredovanje, regrutaciju novih kadrova, motivaciju, nagrađivanje i edukaciju zaposlenih… Da ne pominjemo tek da je i plata HR stručnjaka iznad prosečne u Srbiji.

Posle obuke, imate šansu da dobijete 2 meseca prakse u međunarodnoj kompaniji Ernst and Young. Tako ćete steći neophodno iskustvo, dobiti preporuku mentora, što vam je odlična referenca za vaš CV. Na ovaj način ćete biti bliži dobrom poslu više nego ikad.

Iskoristi priliku da brzo dođeš do posla, uz samo kurs i praksu

Kurs i praksa će vam pružiti šansu da san o odličnom poslu postane java. Plus, plaćate samo obuku, jer  praksu dobijate besplatno. Septemarski upisni rok je u toku.

Prijavom do 18.10.2021. škola sufinansira 50-60% vaše obuke. U tom slučaju ćete kurs platiti samo 8.400 dinara/ mesečno.

Kurs/praksa Trajanje Puna cena Učešće škole Učešće polaznika
Kurs Praksa Kurs Praksa Kurs Praksa Kurs Praksa
Grafički dizajn 2 meseca 3 meseca 18.670
din/mes
21.000 din/mes 10.270
din/mes
21.000 din/mes 8.400 din/mes 0 din/mes
Fotografija 1 mesec 2 meseca 16.800 din 16.800 din/mes 8.400 din 16.800 din/mes 8.400 din 0 din/mes
Android programiranje 3 meseca 3 meseca 21.000

din/mes

21.000 din/mes 12.600 din/mes 21.000 din/mes 8.400 din/mes 0 din/mes
Java

programiranje

3 meseca 3 meseca 21.000

din/mes

21.000 din/mes 12.600
din/mes
21.000 din/mes 8.400 din/mes 0 din/mes
PHP programiranje 3 meseca 3 meseca 21.000 din/mes 21.000 din/mes 12.600 din/mes 21.000 din/mes 8.400 din/mes 0 din/mes
Internet marketing 3 meseca 3 meseca 21.000 din/mes 21.000 din/mes 12.600 din/mes 21.000 din/mes 8.400 din/mes 0 din/mes
Kopirajting 2 meseca 3 meseca 18.670
din/mes
21.000 din/mes 10.270 din/mes 21.000 din/mes 8.400 din/mes 0 din/mes
SEO optimizacija 1 mesec 2 meseca 16.800 din 16.800 din/mes 8.400 din 16.800 din/mes 8.400 din 0 din/mes
Društvene mreže 2 meseca 3 meseca 18.670 din/mes 21.000 din/mes 10.270 din/mes 21.000 din/mes 8.400 din/mes 0 din/mes
Google marketing 1 mesec 2 meseca 16.800 din 16.800 din/mes 8.400 din 16.800 din/mes 8.400 din 0 din/mes
WordPress 2 meseca 3 meseca 18.670 din/mes 21.000 din/mes 10.270 din/mes 21.000 din/mes 8.400 din/mes 0 din/mes
Poslovni asistent 2 meseca 3 meseca 18.670 din/mes 21.000 din/mes 10.270 din/mes 21.000 din/mes 8.400 din/mes 0 din/mes
HR asistent 1 mesec 2 meseca 16.800 din 16.800 din/mes 8.400 din 16.800 din/mes 8.400 din 0 din/mes
Knjigovodstvo 3

meseca

3

meseca

21.000 din/mes 21.000 din/mes 12.600 din/mes 21.000 din/mes 8.400 din/mes 0 din/mes

Tri, četiri, sad – akcija. Zgrabite dobru priliku već sada i postanite jedan od mnogobrojnih, zadovoljnih polaznika, koji su se zaposlili nakon obuke. I to zahvaljujući saradnji naše škole sa velikim brojem kompanija. Saznajte više o uspesima naših polaznika.

Potrebno je samo da okrenete: 011/300-20-33, 060/664-89-64 ili da nam pišete na mejl info@kurseviunovomsadu.com

ONLINE prijava

Ime i prezime

Kontakt telefon

Email

Prijavljujem se na kurs/praksu:
Grafički dizajnFotografijaJava programiranjeAndroid programiranjePHP programiranjeInternet makretingKopirajtingSEO optimizacijaDruštvene mrežeGoogle marketingWordPressPoslovni asistentHR asistentKnjigovodstvo