021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Znaš li da za svoju karijeru možeš da uradiš
mnogo više nego što misliš?

Nađi Stvarno Dobar Posao. I to bez ikakve diplome

Ako si u situaciji da rovariš po sajtovima za zapošljavanje u potrazi za bilo kakvim poslom, jer ti trebaju pare. Ili “imaš sreće” da već radiš na jednom takvom, u ne baš sjajnim uslovima i za krš platu. Ako te pomalo jede crv zavisti što se lik koga znaš (koji je btw nesposobniji od tebe) odlično uvalio jednu firmu, jer je imao vezu…

Ako želiš bolje i više za sebe – onda si odličan kandidat za Stvarno Dobar Posao.

Stvarno Dobar Posao ne podrazumeva da konobarišeš, tegliš gajbe, radiš u butiku ili prodavnici

U životu moraš da grabiš prilike. Moraš da veruješ u svoj uspeh i nikako, nikako ne smeš da prihvataš loše kompromise i poslove koje ti vređaju inteligenciju. Bez obzira što nisi dr, mr.

Zato zaboravi na teška, dosadna i loše plaćena zanimanja. Jer ti nudimo nešto mnogo, mnogo bolje.

Dajemo ti Stvarno Dobar Posao. A to zapravo znači da:

 • radiš gospodski posao za lepe novce za koji ti ne treba fakultetska diploma
 • ti odlučuješ za sebe – radiš od kuće fleksibilno radno vreme ili radiš u firmi “od devet do pet”
 • biraš lokaciju rada i osvajaš nove teritorije (ako ti Srbija postane mala i dosadna)
 • biraš na kom jeziku ćeš dobijati poslove, jer te ništa ne sprečava da radiš za strane klijente
 • koristiš i za sebe iskoristiš sve prednosti tehnologije i globalne mreže.

To je zapravo onaj posao koji te ne ubija u pojam, već budi tvoju kreativnost, sposobnosti i veštine, sa kojim se osećaš ispunjeno, korisno i uspešno.

I da znaš, samo ti, sa svojim znanjem, bez Milke komšinice koja zna čistačicu, koja je dobra sa sekretaricom, a ova zna generalnog… Samo ti, sa svojim znanjem, možeš da dobiješ Stvarno Dobar Posao bez problema.

Evo kako:

Pravo znanje + Mentorska praksa = Duplo brže do zaposlenja

Praksa je momenat kad prelaziš sa reči na dela

Ako hoćeš da se ostvariš na poslovnom planu i da reči moja karijera izgovaraš “punih usta”, obavezno izaberi jedan od IT, marketing, administrativnih poslova. Bilo da ne možeš ili nećeš da radiš u struci, ovo lako može da postane tvoje novo i uspešno zanimanje. A već si tu, na pola puta, jer sigurno računar i telefon koristiš često, a upravo je to ono što ti treba.

U ponudi IT, digital marketing i administrativnih poslova izaberi najbolji za sebe i nauči ga. Ono što te može izdvojiti iz mase je praksa koju za najbolje obezbeđujemo nakon obuke. Jer tako nećeš biti običan lik koji čeka u redu za posao, već poželjan kandidat sa praktičnim znanjem. Tvoje je samo da učiš, dolaziš redovno na predavanja, pratiš i slušaš instrukcije predavača, koji će te svojom stručnošću voditi do uspeha.

Predstavljamo ti OBUKE ZA NAJTRAŽENIJA IT, MARKETING, ADMINISTRATIVNA ZANIMANJA KOJE TE VODE DIREKTNO DO PRAKSE:

Ovo je izuzetno kreativan i dinamičan posao, jer svaki dan možeš da dizajniraš nešto drugo. Radi za firmu u firmi, a možeš i od kuće. Zapravo, radi odakle hoćeš, za naše ili strane klijente. Trebaju ti računar, net i dobar izvor inspiracije.

Umesto da provedeš sate i sate gledajući tutorijale, omogućili smo ti ultra praktičan kurs od 2 meseca, na kom ćeš naučiti da koristiš najvažnije dizajnerske programe, Photoshop i Illustrator. Tvoje znanje nakon kursa biće široko, pa ćeš moći da radiš i grafike za digitalne medije, ali i za print. Primera radi, znaćeš da sređuješ i praviš fotke za društvene mreže, sajtove, banere, vizitkarte, logotipe, bilborde, dizajn proizvoda… Bukvalno možeš da biraš.

Ako se dobro pokažeš tokom kursa, škola ti obezbeđuje praksu u produkcijskoj kući Fly media. Tokom 2 meseca dobijaš mentora da te vodi kroz praktičan grafički dizajn i rad na realnim projektima. Troškove prakse nećeš imati, jer sve što će ti trebati obezbeđuje Fly media. Ono što ćeš imati na kraju je znatno unapređeno znanje, bogatiju biografiju, potvrdu o uspešnoj završenoj stručnoj praksi i preporuku mentora.

Da saznaš sve o kursu i praksi pozovi 060/664-89-64 ili piši na info@kurseviunovomsadu.com

Bilo da je doživljavaš kao čistu zabavu, strast, izazov ili profesiju – fotografija će ti otvoriti zapanjujuće kul svet, koji samo objektiv vidi.

8 dolazaka x 90 minuta, 4 nedelje, to je vreme koje ćeš provesti na kursu, nakon kojeg više ništa neće biti isto. Ni tvoji selfiji, ni slike tvoje porodice i društva, ni fotke sa odmora, ni tvoj Instagram i Fb nalog… Sve će biti neuporedivo bolje. Da se prosto ne prepoznaš. Radeći sa ljudima iz Fly media foto produkcije, naučićeš da praviš fotografije koje su kvalitetne i privlače pažnju. Takođe, znaćeš i kako da sve fotografije obradom dovedeš do savršenstva.

Ako odlučiš da novu veštinu unovčiš, to ćeš lako moći i to slikanjem za firme (građevinske firme, modna industrija, IT firme, marketing agencije, ugostiteljski i turistički objekti…) ili za fizička lica (proslave, rođendani, godišnjice, venčanja…). Takođe, možeš i da konkurišeš za mesto fotografa na brodu ili da prodaješ slike preko Shutterstocka.

Za najbolje smo, na kraju kursa, spremili odličnu praksu. Za 2 meseca u Fly media produkciji imaćeš priliku da sarađuješ sa profesionalnim fotografima na pravim projektima, 1 na 1, potpuno mentorski. Znanje sa kursa ćeš maksimalno unaprediti i steći iskustvo u radu. Ne plaćaš ništa, jer troškove snosi Fly media, a dobijaš referencu u biografiji koja će ti značiti, zajedno sa preporukom tvog mentora.

Da se prijaviš pozovi 060/664-89-64 ili piši na info@kurseviunovomsadu.com

Koliko aplikacija imaš instalirano na svom Android telefonu? Zamisli da ih nema, da ih nikada nije bilo – da ne znaš kakvo je vreme, šta ti radi ortak u Nemačkoj, koliko je 1677+987, kada će da počne 3. svetski rat… Užas jedan. E kako ti, tako i svi mi, život bez pametnog telefona ni ne zamišljamo više. I što bi, kada je ovako mnogo lakše i zabavnije.

Naravno, sve te aplikacije neko mora da smisli i napravi. A taj neko možeš da budeš ti. Za 8 nedelja imaš priliku da naučiš Android programiranje i počneš da zarađuješ 600-800 evra mesečno. Razvoj aplikacija je priča bez granica i neka te ne plaši to što ih već ima na hiljade. Vreme razvoja biznis aplikacija tek dolazi i tu uvek možeš da nađeš odličan izvor zarade.

Tokom 2-mesečnog kursa radićeš na razvoju različitih vrsta aplikacija, kao što su: aplikacije za slanje mejlova, snimanje fotografija, integraciju sa društvenim mrežama, kreiranje galerije slika, sigurnosne aplikacije sa logovanjem… Ako se istakneš na časovima, dobićeš dodatnih 2 meseca prakse u našoj IT agenciji. Tako ćeš zapravo dobiti: mentora da ti se maksimalno posveti, rad na dodatnih 10-15 aplikacija, mogućnost da baš tvoj projekat bude okačen na sajt škole, bogat portfolio koji će ti pomoći da nađeš posao, potvrdu i preporuke mentora.

Pozovi 060/664-89-64 saznaj kada kurs počinje i prijavi se.

Ako sanjaš san o visokoj plati i dobrom poslu, pravi put da ga ostvariš je da naučiš PHP programiranje. Najnovija istraživanja pokazuju da PHP programeri u proseku dobijaju 3-4 poslovne ponude mesečno i da je tražnja za njima skočila 3 puta u poslednje 2 godine. Razlog leži u tome što čak 82,6% sajtova na webu koristi PHP, što je zapravo cifra od preko 10 miliona.

Ako želiš mogućnost da pripadaš onima koji u Srbiji zarađuju 160.000 mesečno, nauči PHP programiranje. Posle 3 meseca obuke, zasnovane na praktičnom radu, vežbama i radionicama, izaći ćeš sa znanjem koje možeš ponuditi firmama širom sveta.

Kako bi bili sigurni da ulaziš u programiranje sa pozicije koja ima prednost, obezbedili smo ti praksu u našoj IT agenciji. Ipak, praksa nije za svakog, kao što ni PHP nije. Ako se istakneš tokom časova, škola će ti dati dodatno vreme sa predavačem, tj. dobićeš 3 meseca mentorskog rada tokom kojih ćeš razvijati realne sajtove i aplikacije. To će ti biti od neprocenjivog značaja, jer ne samo što ćeš steći samopouzdanje u kodiranju, već ćeš imati šta da pokažeš budućem poslodavcu – spisak projekata zajedno sa preporukom mentora. Za razliku od svih koji imaju znanje bez dokaza – ti ćeš biti u ogromnoj prednosti prilikom nalaženja posla.

Da se prijaviš pozovi 060/664-89-64 ili piši na info@kurseviunovomsadu.com

To je ono kad zarađuješ preko neta, to je ono što mnogi sanjaju. Uvališ se kući (ili na plaži, u kafiću…) i radiš na miru. Čuje se samo dok “udaraš” po tastaturi, nema šefa da se dere. Možeš čak i da nameštaš radno vreme, pa ako ti, recimo, više odgovara noćni rad, samo napred.

Ovo što ćeš dalje čitati super je ako te interesuje frilenserski život. Idealno je za ljude sa znanjem jednog stranog jezika. Međutim, i te kako se sa ovim znanjem možeš razvijati unutar firme koju izabereš.

Postoji nekoliko celina digitalnog marketinga – svaka nosi svoje veštine i svaku možeš odvojeno da naučiš. Bitno je da znaš da te posle svakog kursa čeka praksa, ako se istakneš na časovima. Praksa podrazumeva da ćeš dobiti mentora, maksimalno iskoristiti vreme za tvoj napredak, učiti na realnim projektima. Škola pokriva sve troškove prakse i obezbeđuje ti preporuke mentora, kao i spisak radova za tvoj portfolio.

 • Kurs internet marketinga pokazaće ti sve mogućnosti ovog sveta. Nakon 2 meseca kursa, ti ćeš imati odličan temelj da se dalje razvijaš i biraš preko 10 pozicija za rad. Jer znaćeš da praviš sajtove, pišeš tekstove za njih, praviš reklame na Guglu, vodiš Instagram i Fb naloge, podešavaš sajt za 1. stranu Gugla, praviš email promocije… Nakon kursa možeš da upadneš na 2 – mesečnu praksu u našoj marketing agenciji.
 • Ako si pričalica i pisanje ti leži, eto tebe na kursu kopirajtinga. Kopirajteri su ljudi koji smišljaju reklame, bilborde, kataloge, blogove, smešne postove, tekstove za sajt… Biti kopirajter nije samo zanimljivo, već i isplativo, a sve što ti treba je 2 meseca obuke da naučiš da pišeš za potrebe marketinga i prodaje. Ukoliko pokažeš dovoljno interesovanja i talenta, dobijaš još 2 meseca prakse u internet marketing agenciji.
 • Upiši SEO kurs i saznaj kako funkcioniše najjača kompanija na svetu. Stručnjaci za SEO optimizaciju znaju Gugl kao svoj džep, a sve kako bi umeli da obezbede mesto na 1. strani Gugl pretrage sajtu na kome rade. SEO je odličan izvor dodatne zarade. Učenje ne traje dugo, posao nije težak, a ima prostora za zaradu, jer je nesređenih sajtova na webu mali milion. Posle mesec dana obuke, za najbolje škola obezbeđuje dodatnih 2 meseca prakse.
 • Društvene mreže – šta bi mi bez njih? A firme posebno. Za relativno malo para mogu da gađaju višemilionsko tržište. Što pre upadaj u ovaj japanski voz, jer se se ovaj deo digitalnog marketinga razvija neviđenom brzinom. Već si tu, provodiš vreme na Fb, Instagramu, Youtube… i glupo je da ne počneš od toga i da zarađuješ. Saznaj kako na 2-mesečnom kursu za marketing na društvenim mrežama. Najbolje čeka još 2 meseca prakse.
 • Kurs za pravljenje Gugl reklama može ti obezbediti “skupo” znanje. U Srbiji možeš po jednoj reklamnoj kampanji da zaradiš oko 300 evra, dok je preko ta cifra duplo veća. Za mesec dana nauči da koristiš Google Ads sistem i saznaj kako se pišu i postavljaju tekstualne reklame i baneri na Gugl pretrazi, drugim sajtovima iz Gugl mreže i na Youtube. Da maksimalno izbrusiš znanje, tu je naš marketing tim i praksa od 1 meseca.
 • Znaš li da možeš da praviš i uređuješ odlične sajtove, a da ne znaš ništa o programiranju? WordPress kurs za 2 meseca otkriće ti kako. U pitanju je platforma za sajtove, napravljena za “obične smrtnike”. Poenta je da ne moraš o programiranju da brineš, jer je rešen, pa tvoje marketinške veštine mogu doći do izražaja. Nauči sve o postavljanju WordPress sajta (prodajnog, blog, e-commerc…) i stekni dodatno samopozdanje kroz 2 meseca prakse.

O svakom kursu i praksi sve detalje možeš saznati na 060/664-89-64.

Ovo uvek možeš da radiš, jer za poslovne asistente uvek ima posla. Ako želiš da si u samom vrhu odlučivanja, da predstavljaš firmu i doprinosiš efikasnom poslovanju – ako želiš i da za to primaš lepu platu, spremaj se.

Da budeš na visini zadatka, tu je 2-mesečni kurs za poslovnog asistenta. Ono što ćeš raditi na časovima direktno će te osposobiti za rad u administraciji svake firme, male ili velike. Osim klasičnih kancelarijskih poslova, naučićeš i: poslovnu komunikaciju, HR, osnove knjigovodstva i rad sa bankama, različite menadžerske veštine (sastanci, organizacija vremena, zadataka, upravljanje stresom), brzo kucanje, rad sa dokumentacijom… Jednom rečju, za tebe neće biti iznenađenja na novom poslu, jer ćeš znati da se snađeš u skoro svakoj situaciji.

Misliš sad, pa lepo, sve to ja naučim i onda? Onda kod nas na praksu, a možda i posao. U svakom slučaju, ako ti se na časovima dopadne, pokažeš se i poželiš da stekneš dragoceno iskustvo, škola te prima na 3-mesečnu praksu. Dodatne troškove obučavanja nemaš, a ono što imaš je maksimalna posvećenost mentora da veštine i znanja sa kursa u potpunosti izbrusiš i sve što ne znaš pitaš i probaš. Takođe, dobijaš i sve napismeno, opis posla sa prakse, potvdu i preporuku mentora.

Pozovi 060/664-89-64 i prijavi se.

pronadji-najbrzi-put-do-dobrog-posla

Iskoristi prečicu do zaposlenja, izaberi tvoju najbolju obuku i praksu

Ovo je najisplativiji koncept, jer za istu cenu dobijaš i kurs i praksu, tj. praksa je za tebe potpuno besplatna.

Plus, ako se prijaviš do 25.10.2021.  škola će finansirati 50-60% cene kursa, a ti ćeš platiti svega 8.000 din/mesečno.

Kurs/praksa Trajanje Puna cena Učešće škole Učešće polaznika
  Kurs Praksa Kurs Praksa Kurs Praksa Kurs Praksa
Grafički dizajn 2 meseca 3 meseca 17.800 din/mes 20.000 din/mes 9.800 din/mes 20.000 din/mes 8.000 din/mes 0 din/mes
Fotografija  1 mesec 2 meseca 16.000 din 16.000 din/mes 8.000 din 16.000 din/mes 8.000 din 0 din/mes
Android programiranje 3 meseca 2 meseca 20.000 din/mes 20.000 din/mes 12.000 din/mes 20.000 din/mes 8.000 din/mes 0 din/mes
PHP programiranje 3 meseca 3 meseca 20.000 din/mes 20.000 din/mes 12.000 din/mes 20.000 din/mes 8.000 din/mes 0 din/mes
Internet marketing 3 meseca 3 meseca 20.000 din/mes 20.000 din/mes 12.000 din/mes 20.000 din/mes 8.000 din/mes 0 din/mes
Kopirajting 2 meseca 3 meseca 17.800 din/mes 20.000 din/mes 9.800 din/mes 20.000 din/mes 8.000 din/mes 0 din/mes
SEO optimizacija 1 mesec 2 meseca 16.000 din 16.000 din/mes 8.000 din 16.000 din/mes 8.000 din 0 din/mes
Društvene mreže 2 meseca 3 meseca 17.800 din/mes 20.000 din/mes 9.800 din/mes 20.000 din/mes 8.000 din/mes 0 din/mes
Google marketing 1 mesec 2 meseca 16.000 din 16.000 din/mes 8.000 din 16.000 din/mes 8.000 din 0 din/mes
WordPress 2 meseca 3 meseca 17.800 din/mes 20.000 din/mes 9.800 din/mes 20.000 din/mes 8.000 din/mes 0 din/mes
Poslovni asistent 2 meseca 3 meseca 17.800 din/mes 20.000 din/mes 9.800 din/mes 20.000 din/mes 8.000 din/mes 0 din/mes

Ne razmišljaj puno, kad naletiš na dobru priliku, odmah je zgrabi (da te neko ne pretekne). Dovoljno je da pozoveš 021/300-20-33, 060/664-89-64 ili nam pišeš na mejl info@kurseviunovomsadu.com.

ONLINE prijava

Ime i prezime

Kontakt telefon

Email

Prijavljujem se na kurs/praksu:
Grafički dizajnFotografijaAndroid programiranjePHP programiranjeInternet makretingKopirajtingSEO optimizacijaDruštvene mrežeGoogle marketingWordPressPoslovni asistent