021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Video zapisima do zvezda – postanite poznati YouTuber

Radije gledate film nego što čitate knjigu? Volite sve forme video zapisa, od kratkih klipova pa sve do dugometražnih filmova? Na Internetu najviše vremena provodite upravo na YouTube-u, prateći omiljene kanale ili otkrivajući nove? Za vas smo pripremili novi, atraktivni kurs za YouTuber-e koji će vam omogućiti da i vi budete jedan od kreatora YouTube sadržaja i uz pomoć svojih klipova povećate svoju popularnost, ali i utičete na Internet zajednicu.

Kurs kreator Youtube sadrzaja

Sadržaj koji menja sve(t)

Ukoliko se svakodnevno oduševljavate novinama u IT svetu, a pritom ste komunikativni, inovativni i volite sjaj reflektora, evo prilike da te svoje osobine pretočite u inspirativan hobi. Možete postati poznati široj javnosti stvaranjem fantastičnih viralnih YouTube klipova koje će svi obožavati. Imate mnogo toga da kažete? Neka vas svi vide i čuju. Kreirajte svoj YouTube kanal i počnite. Možete se okrenuti stvaranju zabavnog sadržaja, edukativnog za različite starosne i tipološke grupe ili pak informativnog u formi talk show-a, skeča ili novinarskog izveštaja, na dnevnom, nedeljnom, mesečnom nivou. Mogućnosti su bezbrojne. U zavisnosti od svog slobodnog vremena, inspiracije, ideja i želja, kreirajte fenomenalni video sadržaj i gradite svoju online reputaciju.

Popularnost koja donosi zaradu

Pored zabavne strane ovog hobija, on vam može doneti i značajne prihode. Pronađite svoju nišu i budite prvi u njoj. Već sa samo nekoliko hiljada pregleda nekog od vaših YouTube video klipova možete početi da zarađujete. Kako video koji napravite bude postajao popularniji, tako će i vaša zarada sa njim da raste. Tako već sa svojom prvom kreacijom možete započeti unosan posao. Što više budete istraživali, otkrivali nove i aktuelne teme i obrađivali ih kroz originalan sadržaj, tim će zarada doći brže i biti veća. Na kursu ćete saznati sve najznačajnije trikove i cake kako da kreirate kvalitetan sadržaj i s njim što pre stignete do svog cilja – zarade koja konstantno raste.

Postani Youtuber

Šta ćete naučiti na kursu za YouTuber-a?

Tokom kursa upoznaćete se sa YouTube okruženjem i naučiti u njemu da se snalazite. Otkrićete šta je sve potrebno vaš video da sadrži kako bi bio kvalitetan, koji su idealni uslovi za snimanje i na koje načine da se obraćate svojoj publici kako biste ih pridobili. Učićete kako da obrađujete i montirate svoj video sadržaj direktno na ovoj platformi i na koji način da postavljate cover sliku za svoj video klip. Saznaćete kako da sredite svoj YouTube kanal tako da bude aktraktivan, primamljiv, uočljiv. Dobićete osnovna znanja iz oblasti copywriting-a i SEO optimizacije koja će vam biti od značaja prilikom odabira ključnih reči, izbora naslova, pisanja opisa videa, a sve zarad što boljeg pozicioniranja u pretragama. Nakon kursa bićete kompletno opremljeni znanjima koja će vam omogućiti uspešno i kvalitetno kreiranje sadržaja i vođenje YouTube kanala.

Kurs traje 2 meseca, ukupno 32 školska časa. Održava se u intenzitetu od 2 časa nedeljno po 2 školska časa. Grupe se formiraju od maksimalno 10 polaznika što svakom pojedinačno omogućava lakše i brže usvajanje gradiva i prostor za rešavanje nedoumica. Časove drže iskusni i popularni YouTuber-i sa milionskim brojem pregleda svojih YouTube sadržaja i brojnim vernim subscriber-ima. Nakon kursa dobijate sertifikat koji vam može služiti kao dokaz o stečenom znanju.

Kurs vam omogućava da

  • Samostalno osmišljavate, snimate, editujete, montirate, kreirate i postavljate video sadržaje na YouTube
  • Koristite copywriting i SEO trikove za bolju vidljivost i višu poziciju u pretragama
  • Širite interesovanja i istražujete o temama koje vas zanimaju
  • Komunicirate sa širokim spektrom svojih subscriber-a
  • Steknete popularnost u Internet zajednici i šire
  • Stvorite posao iz snova – radeći ono šta volite sebi obezbedite visoka primanja

Prijavite se do 18.10.2021. i iskoristite popust od čak 60% na cenu kursa

Oktobarski upisni rok je u toku. Regularna cena kursa za YouTuber-a je 20.000 dinara mesečno. Međutim, ukoliko budete brzi možete značajno uštedeti. Svoju prijavu podnesite do 18.10.2021. i kurs pohađajte za samo 8.000 dinara mesečno.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
20.000 din 60% 8.000 din 18.10.2021.

Javite nam se što pre i iskoristite popust. Popunite ONLINE PRIJAVU ili nas kontaktirajte telefonom na 021/300-21-24 , 060/664-89-64. Možete nam i pisati na info@kurseviunovomsadu.com.