021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com
Broj slobodnih mesta

5

Prijavi se na kurs

Ako naučiš poslovnu administraciju – kompanija NIS ima posao za tebe. Prijave na program do 30.juna

Ako se pitaš koji posao da izabereš, jedna od najboljih preporuka je posao poslovnog asistenta.

Poslednji podaci sa sajta Nacionalne službe za zapošljavanje i portala Infostud (prema istraživanju rađenom za 2016. godinu) pokazuju da je posao poslovnog asistenta na 3. mestu najtraženijih poslova u Srbiji. Ono što je interesantno, tako visoka tražnja za ofis radnicima konstantna je poslednjih 9 godina – uvek se nalaze u prvih 5 najpoželjnijih radnika.

Kompanije „vape” za osobama koje će držati stvari pod kontrolom i pružati ključnu podršku poslovanju. Ovaj posao se i dobro plaća. Prosečna plata u sektoru administracije je 300-400 evra, ali sa povećanjem iskustva i odgovornosti, ta „cifra” može i značajno da raste.

Zašto ne bi probao/probala da naučiš posao poslovnog asistenta – i to za manje od 10 dana i konkurišeš za poziciju „Poslovni asistent” u kompaniji “Naftna industrija Srbije AD”?

Škola Obuke i kursevi, u saradnji sa kompanijom NIS, organizuje specijalističku obuku za posao poslovnog asistenta.

Posao u kompaniji

Najbitnije informacije o obuci za posao u kompaniji “NIS”

Obuka za posao poslovnog asistenta je intenzivna, počinje 06. jula i trajaće 8 dana, u terminu od 19:30 do 21h. Časovi su osmišljeni  tako da naučiš maksimum praktičnih stvari za minimalno vreme i stekneš mogućnost da ih efikasno primeniš u poslu uglednoj kompaniji.

Obuku za poslovnog asistenta drži Vera Dunjić, diplomirani psiholog, spec. političke psihologije i sertifikovani trener-menadžer za poslovne komunikacije. Ima dugogodišnje iskustvo u oblasti HR konsaltinga i, do sada, je obučila više stotina poslovnih administratora i ofis menadžera.

Tokom obuke steći ćeš sve potrebne veštine i znanja za:

 • Praktično tumačenje, popunjavanje i sastavljanje poslovne dokumentacije
 • Pripremu dokumentacije za klijente i poslovne partnere kompanije
 • Organizaciju radnog dana direktora
 • Vođenje kalendara obaveza direktora
 • Upravljanje i vođenje dokumentacije nadređenog
 • Poslovnu korespondenciju
 • Upravljanje vremenom i prioritetima zaposlenog – Time management
 • Komunikaciju sa stejkholderima (banke, dobavljači, javnost…)
 • Upravljanje konfliktima i stresom
 • Organizaciju i pripremu sastanaka direktora

Odmah ulaziš u najuži krug

Pored završene obuke za poslovnog asistenta potrebno je da:

 • Imaš visoku stručnu spremu (završen fakultet ili višu školu)
 • Poseduješ dobro znanje engleskog jezika i aktivno ga koristiš

Svi polaznici obuke za poslovnog asistenta ulaze u najuži krug selekcije. Nadležni iz kompanije NIS obaviće testiranje i razgovor sa svim kandidatima i odrediti kome daju mogućnost radnog angažmana. Drugim polaznicima pruža se mogućnost da obogate svoj CV traženim znanjem, dobiju sertifikat,  lakše pronađu posao i započnu novu uspešnu karijeru.

NAPOMENA: Škola Obuke i kursevi pruža samo stručno osposobljavanje za poslovnu administraciju. Zaduženi za selekciju kadrova u kompaniji NIS, na osnovu intervjua sa svim polaznicima,biraju kandidata/e koji će dobiti mogućnost zaposlenja.

Prijavi se do 30. juna – dobijaš 50% popusta. 

Želimo da te motivišemo da doneseš dobru odluku i stekneš znanje koje brzo možeš da unovčiš. Zato, ako se prijaviš do 30. juna, plaćaš obuku 50% manje – 8.000 umesto 16.000 din.

Rezervacija mesta je obavezna i iznosi 1.900 dinara (ulazi u ukupnu cenu obuke). Prijavi se pozivom na brojeve 021/300 21 24, 060 66 48 964, piši nam na mejl  obukeikursevins@gmail.com ili se prijavi online putem (u nastavku strane).


ONLINE prijava