021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Postani stručnjak koji dobro naplaćuje svoje znanje. Za nekoliko meseci nauči sve tajne web i PHP programiranja

 

OSTALO SLOBODNIH MESTA

8

Web developer i PHP programer u jednoj osobi, to je ono što poslodavci danas traže i izdašno plaćaju. Zato, ako voliš računare, želiš da naučiš kako web sajtovi i internet rade “ispod haube”, radiš svoj posao iz snova i dobro zaradiš, dileme nema. PHP akademija je sve što ti je potrebno kako bi postao PHP junior programer, a tvoja budućnost, za samo 7 meseci, bila osigurana.

php akademija

PHP akademija – za web programiranje od A do Š

Nemaš iskustva? Ako imaš volje, nema problema. Na PHP akademiji kroz 2 modula frontend i backend development, ovladaćeš znanjima koja su izuzetno tražena na tržištu rada. PHP akademija je osmišljena tako da stičeš tačno one veštine koje poslodavci zahtevaju od PHP junior programera.

Tokom prvog modula saznaćeš sve tajne frontend developmenta i web dizajna. Naučićeš HTML i CSS programiranje i postati maher za pravljenje web sajtova. Nakon što naučiš da upravljaš svim elementima web sajta, već ćeš posedovati traženo i isplativo znanje. Ali, naravno tu nije kraj i zato ovde nećeš stati.

Zašto?

Za sebe želiš maksimum i samo ono najbolje, zar ne? Sada kada poseduješ sva neophodna predznanja, vreme je za učenje PHP programiranja i backend developmenta kojim ćeš svoju vrednost na tržištu rada povećati čak 3 puta. To znači da ćeš:

  • zarađivati 3 puta više nego li samo sa znanjem web dizajna
  • 3 puta lakše pronalaziti posao
  • posedovati 3 puta veće znanje od web dizajnera.

Pitaš se kako to?

Web dizajneri prave deo sajta koji korisnici vide na internetu. Međutim PHP programeri prave programe koji se izvršavaju na samom serveru, kreiraju i upravljaju bazama podatka i omogućavaju da sve besprekorno radi. Dakle, PHP developeri lestvicu podižu na viši nivo, a bez njih, ili bolje reći, bez tebe, internet bi jednostavno stao.

php developer

Završi PHP akademiju – zgrabi posao

Naša kompanija sarađuje sa velikim brojem inostranih i domaćih partnera. Šta ovo za tebe znači?

Znači da, odmah po završetku PHP akademije imaš mogućnost da dobiješ posao ili praksu koja će ti pružiti dragoceno iskustvo i olakšati pronalaženje posla.

Dakle, upisom na PHP akademiju dobijaš više od znanja. Stičeš priliku da postaneš deo grupe polaznika koja je, odmah po završetku obuke, pronašla dobar posao. O ovome možeš videti više u odeljku o uspesima polaznika škole Obuke i kursevi.

Šta sve dobijaš na PHP akademiji?

  • Učenje kroz rad na praktičnim primerima i direktnu pripremu za novu karijeru
  • Usvajanje znanja kroz pravljenje web sajta i PHP programa
  • Svoj online portfolio jer će svi projekti na kojima radiš biti postavljeni na GitHub-u hosting servisu za postavljanje sofverskih projekta koje možeš pokazati budućem poslodavcu
  • Mogućnost da dobiješ posao ili praksu odmah po završetku obuke, u koordinaciji sa koordintorom rada škole i predavačem, jel je fokus poslovanja naše agencije za obrazovanje saradnja sa privredom, velikim brojem domaćih i inostranih IT kompanija.

Ne veruješ da je lako naći posao kao PHP programer? Otvori oglase i baci pogled. Veruješ li sada?

Detaljan plan i program PHP akademije, preuzmi OVDE.

Upisni rok je u toku iskoristi popust

Oktobarski upisni rok je u toku. Puna cena PHP akademije iznosi 17.800 din/mesečno. Za sve koji se prijave do 27.09.2021. škola obezbeđuje 50% popusta na punu cenu programa. Tako je osobama koje rade omogućeno da obuku plaćaju 8.900 din/mesečno, dok cena za nezaposlene iznosi 8.000 din/mesečno.

Obuku je moguće platiti čekovima na 7 mesečnih rata i više ako plaćate čekovima, a rezervacija mesta na PHP akademiji iznosi 4.900 dinara i uključena je u cenu obuke.

Zaposlena lica

Nezaposlena lica

Puna cena 17800 din/mesečno Puna cena 17800 din/mesečno
Popust 50% Popust 55%
Promo cena 8900 din/mesečno Promo cena 8000 din/mesečno
Prijave do 27.09.2021. Prijave do 27.09.2021.

Rezervacija mesta iznosi 4900 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Sve što treba da uradite je da pozovete 060/664-89-64 ili 021/300-21-24  ili prijavu pošaljete elektronski na mejl info@kurseviunovomsadu.com. Možete se prijaviti i preko ONLINE APLIKACIONOG FORMULARA u nastavku teksta.

ONLINE APLIKACIONI FORMULAR

Ime i prezime:

Email:

Broj telefona: