021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Nauči najrasprostranjeniji jezik Evropske unije.

Nauči nemački. Iskoristi 50% popusta do 02.08.2021.

Bilo da nemački jezik učiš iz ljubavi ili ti je poznavanje nemačkog potrebno za profesionalnu karijeru, škola ti pruža mogućnost da dostigneš željeni cilj bez obzira da li si na početku ili već poseduješ izvesno predznanje. Kurs nemačkog jezika će ti pomoći da prevaziđeš sve prepreke koje se javljaju u razumevanju ovog jezika.

Sigurno želiš za sebe najbolje u životu i znaš da bez znanja nemačkog jezika uspeh nije siguran. Zato je kurs nemačkog jezika u Novom Sadu odlična prilika da vrlo brzo apliciraš za posao u brojnim stranim firmama u Srbiji, ali i domaćim koje traže znanje nemačkog. Takođe, svet elitnog i kvalitetnog obrazovanja postaće ti dostupan.

Od početnih do najviših nivoa kursa nemačkog jezika, podstičemo te da se oslanjaš isključivo na sopstveno znanje i to kroz aktivno učestvovanje u komunikaciji. Takav pristup omogućiće ti da brzo napreduješ i kad budeš u prilici da koristiš nemački – videćeš da znaš i više nego što misliš.

Iako se kurs nemačkog jezika bazira prvenstveno na razvijanju veštine komunikacije, na časovima nemačkog se aktivno razvijaju sve 4 jezičke kompetencije – čitanje, pisanje, razumevanje pročitanog ili odslušanog teksta. U nastavi se koriste udžbenici najistaknutijih svetskih izdavača u oblasti učenja stranih jezika, dok je rad upotpunjen brojnim video i audio materijalima.

Za postizanje maksimalnih rezultata, naši profesori posebno osmišljavaju svaki čas na kojem se obrađuje neka od tema iz konkretnih svakodnevnih situacija. Na taj način napredak je siguran, a učenje nemačkog jezika postaće jedna od tvojih omijenih aktivnosti.

BROJ SLOBODNIH MESTA

5

opsti kurs nemackog jezika

Kurs nemačkog jezika – osnovne informacije:

  • Trajanje kursa – 3 meseca / nivo
  • Tempo rada – 3 x nedeljno po 80 minuta
  • Termini nastave – poslepodnevni i večernji
  • Rad u malim grupama
  • Nastavu izvode isključivo diplomirani filolozi
  • Ulazno testiranje prilikom upisa
  • Obezbeđen sertifikat nakon završnog testiranja
  • Start nastave – krajem marta, početkom aprila 2018.

Pogledajte program kursa na nivou A1 i A2

Pogledajte program kursa na nivou B1 i B2

Ako se odlučiš da naučiš ceo jedan nivo nemačkog jezika, iskoristi Septembarski upisni rok je u toku.

Ne samo da ćeš poboljšati svoje šanse na tržištu rada ili omogućiti sebi nastavak školovanja na prestižnom univerzitetu, već ćeš i značajno uštedeti.

Septembarski upisni rok je u toku. Dajemo 50% popusta na punu cenu kursa nemačkog jezika do 02.08.2021. – umesto 8200 dinara / mesečno, cena je 4100 dinara / mesečno. Iznos je moguće podeliti na više mesečnih rata u dogovoru sa koordinatorom nastave.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
8200 din/mes. 50% 4100 din/mes. 02.08.2021.

Sve što treba da uradite je da pozovete 021/300-21-24; 060/66-48-964 ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

Rezervacija mesta iznosi 1.500 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Plaća se prilikom ulaznog testiranja. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Dušana Vasiljeva 9. Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.