021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Dugoročni program osposobljavanja za uspešnu karijeru u svetu programiranja, internet marketinga, finansija, administracije i HR-a

50 do 60% popusta za prijave do 18.10.2021.

Krenite putem uspeha, pozovite:
021/300-21-24, 060/66-48-964 ili se prijavite putem ONLINE formulara ispod


Postani stručnjak za web tehnologije

Za samo nekoliko meseci nauči da praviš snažne, pouzdane, funkcionalane i atraktivne web sajtove pomoću najnovijih trendova u web dizajnu i kodiranju. Nauči HTML i CSS, rad u WordPress-u, saznaj kako da koristiš WEB server i ovladaj CPanel administracijom. Specifičnost ovog programa je što ćeš raditi direktno na serveru, što je neophodno iskustvo za brzo uključivanje u web zajednicu. Oktobarski upisni rok je u toku. 50 do 60% popusta za prijave do 18.10.2021.

1Otkrij svoje potencijale – nauči softversko indženjerstvo

Da li znaš da Srbiji nedostaje čak 15.000 softver inženjera i još toliko programera? Ovi stručnjaci u proseku zarađuju 1.500 evra mesečno, a posla ima za sve. Budi jedan od njih. Stekni široku lepezu znanja i lako ćeš moći da radiš kao softver inženjer, java programer, programer baza podataka, programer aplikacija… Biraj firmu za koju želiš da radiš ili se odluči za freelancing. Oktobarski upisni rok je u toku. 50 do 60% popusta za prijave do 18.10.2021.

2

Uz prava znanja office asistenta za tebe nema granica

Želiš dobru karijeru ? Stekni tražene veštine i postani 3 u 1 – osoba stručna za administraciju i organizaciju poslovanja, poslove ljudskih resursa i predno korišćenje Excela. Takve ljude poslodavci danas traže. Postani ključni igrač u timu. Osiguraj da svaka firma radi uspešno i efikasno. Postani profesionalni ofis menadžer, desna ruka upravljačkog kadra. Oktobarski upisni rok je u toku. 50 do 60% popusta za prijave do 18.10.2021.

3

Kreiraj svoj put do uspeha kroz obuku za finansijskog saradnika

Nauči sve o osnovama računovodstva, finansijskim izveštajima, finansijskoj analizi i Excelu za finansije. I sve to za samo par meseci rada kroz praktične primere i bez dosadne teorije. Pozicija finansijskog saradnika, u bilo kojoj firmi, može biti tvoja. Vodi poslovne finansije u malim, srednjim ili velikim kompanijama, preduzećima u razvoju ili firmama u problemu i restruktuiranju. Oktobarski upisni rok je u toku. 50 do 60% popusta za prijave do 18.10.2021.

4

Zgrabi za sebe najbolje. Skockaj svoju karijeru PHP programera

Za 8 meseci stekni znanje o svim tajnama objektno orijentisanog PHP programiranja, frontend i backend web developera. Pravi napredne web sajtove i postani programer za kojim svi tragaju. Uči kroz rad na praktičnim primerima, usvajaj znanja kroz pravljenje dinamičkih web sajtovaa i PHP programskog jezika. Završi obuku i imaš šansu da se zaposliš u IT firmama sa kojima naša Agencija ima poslovnu saradnju. Oktobarski upisni rok je u toku. 50% popusta za prijave do 18.10.2021.

5

Stekni kompleto znanje marketinga na internetu. Biraj najbolje za sebe.

Postani jedan od najtraženijih profesionalaca kao što su kopirajteri, administratori društvenih mreža, SEO stručnjaci, Google AdWords specijalci, content menadžeri… Neka ti posao ne bude opterećenje. Radi od kuće ili u firmi, za naše ili strane klijente. Radi onda kada hoćeš i koliko želiš i dobro zarađuj. Ovakav kadar se traži, a konkurencija je slaba. Iskoristi svoju priliku. Oktobarski upisni rok je u toku. 50 do 60% popusta za prijave do 18.10.2021.

6-1

Filolog si? Unovči svoje znanje. Postani marketinški ili SEO prevodilac

Danas smo okruženi marketinškim porukama i tekstovima. Zato su stručnjaci koji odlično znaju jezik i dobro barataju marketinškim veštinama visoko traženi. Stekni znanje i dobro naplati svoje vreme prevodeći prodajne tekstove, newslettere, postove i oglase za društvene mreže. Možeš raditi za domaće i strane kompanije ili na freelancerskim platformama. Oktobarski upisni rok je u toku. 50 do 60% popusta za prijave do 18.10.2021.

7

Omogući firmama da rastu. Postani junior HR menadžer

Kompanija i preduzeća u Srbiji je mnogo, a stručnjaci za ljudske resurse stalno nedostaju. Samim tim, potražnja za ovim profilom veoma je izražena na našem tržištu i uopšte na Balkanu. Bilo da su u pitanju velike kompanije, manja preduzeća ili firme uslužnog sektora koje žele da pobede konkurenciju – svima njima trebaju HR stručnjaci koji će im pomoći da pronađu pravi kadar i razvijaju se. Oktobarski upisni rok je u toku. 50 do 60% popusta za prijave do 18.10.2021.

8


ONLINE formular

Ime i prezime:

Email:

Broj telefona:

Prijavljujem se za obuku

Stručnjak za web tehnologijeSoftversko indženjerstvoPHP programerInternet marketing profesionalacOffice asistentFinansijski profesionalacMarketinški prevodilacHR junior asistent