021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Nauči C sharp programski jezik

Započni uspešnu karijeru u IT svetu

C# nije samo muzička nota, već programski jezik koji je veoma tražen i predstavlja odličnu priliku za tvoju novu uspešnu karijeru u programerskim vodama. C# programiranje postoji još od 2000. godine, a danas je C# jedan od najboljih programskih jezika koje možeš naučiti i napraviti dobru zaradu kao Microsoft programer.

I pre nego što se zapitaš, znaj da ti nisu potrebne godine mukotrpnog učenja. Sve što ti je potrebno kako bi C sharp programiranje bilo u tvom malom prstu je 4-mesečni kurs za C# programiranje u školi Obuke i kursevi u Novom Sadu.

Web programiranje/dizajn spada u dobro plaćene profesije. Mesečni prihodi web dizajnera, u zavisnosti od projekata, kreću se od 500 do 1500 evra. Radom od kuće, web sajt freelanceri mogu zaraditi i do 10 prosečnih plata.

C sharp programiranje je popularnije nego li ikada do sada. To znači da postoji velika zajednica C# programera koja ti pruža brojnu dokumentaciju za svaki problem sa kojim se možeš sresti. Koliko god bio specifičan.

BROJ SLOBODNIH MESTA

3

Zašto odabrati baš C# programiranje?

Činjenica da je C# programski jezik najkorišćeniji jezik za pravljenje aplikacija za Windows operativni sistem, ali i za Windows telefone, pruža ti mogućnost da lako i brzo pronađeš dobro plaćen posao na kome uvek možeš napredovati kao Microsoft programer. Stvar je dodatno olakšana i time da je postojeći broj C sharp programera u Srbiji znatno manji od tražnje, a ovaj trend je isti i na globalnom nivou. Dakle, nakon završenog kursa C# programiranja u Novom Sadu poslovne angažmane lako možeš pronaći i kao freelancer.

Još jedna prednost C# programskog jezika jeste to što je lak za učenje. Ako već znaš neki programski jezik, sve cake karakteristične za C sharp ćeš brzo uhvatiti. S druge strane, ukoliko tek ulaziš u programerske vode, znaj da je kurs C# programiranja praktičan i omogućava ti da veoma brzo usvajaš znanje i pamtiš sintaksu ovog programskog jezika. C# je odličan start za svakog početnika i savršena podloga za kasnije učenje drugih programskih jezika.

c sharp programer

Kako izgleda obuka za C# programski jezik u Novom Sadu?

Obuka za C sharp programiranje zahteva:

 • – osnovno poznavanje rada na računaru (izrada, izmena, brisanje fajlova i iskustvo u radu sa Windows oprerativnim sistemom),
 • – rad na internetu (poznavanje pojma web sajta, upotreba e-maila).

Kurs je podeljen po modelu 2 + 2 meseca tokom kojih se C# programiranje izučava kroz .NET Framework okruženje u alatu Visual Studio. Obuka kreće od samog početka i uvoda u programiranje, a zatim se prolazi kroz osnovne pojmove i sintaksne komande C# programskog jezika, rešavaju se logički problemi i algoritmi, kao i kompleksnije relacije i pojmovi vezani za objektni deo C# jezika.

Cilj je da se, kroz praktičan rad i realne primere, upoznaš sa okruženjem, načinom funkcionisanja i logikom C# programskog jezika, a sve kroz rešavanje i implementaciju raznih softverskih rešenja.

Pogledajte detaljan plan i program na kursu C sharp programiranje:

Broj polaznika po grupi Max 10
Trajanje kursa 4 meseca
Nivo učenja Početni
Termini Poslepodnevni i večernji
Rok za upis 28.09.2020.
Regularna cena 17.200 din/mesečno
Promotivna cena 8600 din/mesečno
Telefon 060/664-89-64
Prijavi se na kurs 
 • Osnove programiranja i upozavanje sa C# i .NET Framework
 • Naredbe kontrole toka (if, switch, petlje…)
 • Rešavanje algoritamskih problema: nizovi i matrice
 • Klase i objekti u C#
 • Nasleđivanje, apstraktne klase i interefejsi
 • Kolekcije i generičke klase
 • Rad sa fajlovima
 • Uvod u grafičko okruženje i Windows Forms Application (Wfa)
 • Rad sa bazama podataka i SQL
 • MVVM i MVC softverska arhitektura
 • Modelovanje i konstrukcija aplikacije

Prijavi se odmah i uštedi

Puna cena obuke za Microsoft programera iznosi 17.200 dinara. Oktobarski upisni rok je u toku.  Za sve prijave do 28.09.2020. dobijate kurs po ceni od 8.600 dinara (55% popusta). Cena kursa Microsoft programer u Novom Sadu za nezaposlena lica i studente iznosi 8.200 dinara/mesečno.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
17.200 din/mesečno 55% 8.600 din/mesečno 28.09.2020.

Sve što treba da uradite je da pozovete 021/300-20-33; 060/66-48-964 ili se prijavite na: info@kurseviunovomsadu.com

Kurs C sharp programiranja je moguće platiti na 5 mesečnih rata (jedna u predupisnom roku, a ostale na početku svakog meseca kursa) ili na više mesečnih rata (ako se vrši plaćanje čekovima). Rezervacija mesta iznosi 2.900 dinara, što predstavlja uslov za učešće na kursu. Rezervacija se uračunava u cenu kursa. Uplata se vrši na licu mesta, u prostorijama škole, ulica Pavla Papa 1/IIsp ili u najbližoj pošti na osnovu instrukcija koje dobijete od našeg savetnika za upis. Rezervacija se može otkazati 7 dana pre početka roka ili iskoristiti u narednom roku.