021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Iskoristi ovo leto da naučiš nešto novo

i uđeš u svet digital marketinga

Ako te interesuje digitalni marketing – ovog leta imaš priliku da ga naučiš – i to kroz intenzivne letnje radionice.

Možeš da izabereš 4 različite radionice i za 8 dana dođeš do željenog znanja:

digitalni marketing, kopirajting, društvene mreže, WordPress.

Svaka radionica traje 8 radnih dana – časovi su svakog dana u trajanju od 90 minuta.

Start nastave je planiran za početak avgusta.

Intenzivne letnje radionice

Sada na 50% popusta

7.900 umesto 15.800 dinara

Evo koje letnje radionice možeš da izabereš

Digitalni marketing

Ako ne znaš tačno koja je oblast za tebe, ova obuka ti može pomoći da se odlučiš.

Jer ćeš steći uvid u celinu internet marketing posla i moći ćeš da izabereš ono što ti najviše leži: kopirajting, optimizacija, Gugl reklame, email marketing, reklamiranje na društvenim mrežama, web sajt marketing…

Osobe koje se bave digital marketingom brzo dolaze do angažmana, jer poslovanje svake firme uveliko zavisi od promocije i prodaje preko interneta. Tvoj rad može da bude frilenserski ili stalan, u agenciji, firmi, od kuće…

Kopirajting

Kopirajting je veština marketinško-prodajnog pisanja i osnova je svega što jedna firma radi u sferi digitalnog marketinga. To je jedna od najtraženijih veština 2020. jer svakoj firmi treba osoba koja je vešta sa rečima i zna kako da poveća broj kupaca.

Kopirajteri kreiraju sadržaj za web sajtove, reklamne mejlove, online reklame, društvene mreže… I mogu da biraju svoj put – rad od kuće ili u firmi, honorarno ili stalno. Odlična je prekvalifikacija za filologe i novinare, a prilika za svakog ko voli da piše.

Društvene mreže

O društvenim mrežama ne treba mnogo teoretisati – sigurno znaš koliko su bitne. Svi su živi tamo, pa su i firme tamo. I baš zbog toga treba da znaš kako se radi marketing na Fejsbuku, Instagramu i Linkedinu, trenutno najjačim društvenim mrežama u Srbiji.

Jer firme dobro plaćaju stručnjake koji znaju da im vode naloge i prodaju preko društvenih mreža.

Nauči posao marketing menadžera društvenih mreža i nešto što ti je do sad služilo kao sredstvo za zabavu, pretvori u alat za zaradu.

WordPress

Ili ti pravljenje sajtova bez znanja programiranja. Uz pomoć WordPress platforme možeš da praviš odlične sajtove, modernog dizajna, vrlo funkcionalne – a da niko ni ne pomisli da nisi programer.

Osim toga, naučićeš i WordPress administraciju, što znači da ćeš uspešno manipulisati svakim elementom sajta i moći da ga održavaš.

WordPress je idealan ne samo za vođenje blogova i online portala, već i za male i srednje firme, ali i za internet prezentacije ogromnih korporacija. Jer je toliko prilagodljiv da možeš sa njim sve.

Mesto održavanja
Novi Sad
Trajanje 
8 dana
Nivo učenja
Početni
Termini
Radnim danima
Fond časova
16
Sertifikat
Da
Telefon
060/664-89-64

Online prijava na dnu strane

Dobra stvar je što ćeš sa radionice poneti ne samo vredno znanje, već i priliku da radiš posao koji je sve samo ne dosadan. Škola Obuke i kursevi ti i u tome može pomoći i povezati te sa firmama sa kojima sarađuje – a koje traže ljude za praksu ili posao.

Izaberi radionicu, prijavi se i iskoristi 50% popusta

Cena letnjih radionica je 15.800 dinara. Ako se prijaviš do 05.08.2020. možeš iskoristiti 50% popusta i cenu od 7.900 dinara.

Puna cena Popust Promo cena Rok za prijavu Sertifikat
15.800 dinara 50% 7.900 dinara 05.08.2020.

Rezervacija mesta je obavezna i iznosi 3.000 dinara (ulazi u ukupnu cenu obuke), a uplaćuje se ličnim dolaskom u školu (Pavla Papa 1/IIsp). Potrebno je da prilikom dolaska poneseš i svoju radnu biografiju.

Prijavu možeš izvršiti pozivanjem naših brojeva 021/300-20-33, 060/664-89-64 ili slanjem prijave na info@kurseviunovomsadu.com.

Prijavu na željenu radionicu možeš izvršiti i putem ONLINE formulara.

Ime i prezime:

Email:

Broj telefona:

Radionica na koju se prijavljujete:

Digitalni marketingKopirajtingDruštvene mrežeWordpress

CLOSE
CLOSE