021/300-20-33, 060/664-89-64 info@kurseviunovomsadu.com

Vaša ulaznica u svet najplaćenijih zanimanja 21. veka. Pohađajte letnje radionice za nezaposlene i povećajte svoje šanse za zaposlenje. Start početkom jula 2016. 63% popusta do 30. maja

Već neko vreme ne možete da pronađete posao? Nema dovoljno konkursa u vašoj struci, a i onda kada ih pronađete neretko ostajete uskraćeni za odgovor i razgovor za posao? Ne dozvolite da drugi odlučuju o vašoj sudbini. Pravo je vreme da proširite horizonte i uzmete stvar u svoje ruke. Uložite u svoju budućnost i preuzmite znanja koja će vašu karijeru usmeriti ka vrhu.

Svi dobro znamo uvek aktuelnu izreku „vreme je novac“. Kako ne biste gubili prvo, a do drugog stigli što pre, za vas organizujemo letnje radionice za nezaposlene na kojima se možete obučiti za popularna i uvek tražena zanimanja. Za samo 6 dana dobićete stručna znanja i alate za odličan start.

Putem detaljnih istraživanja tržišta rada i njegovih potreba i praćenjem razvoja različitih segmenata širokog spektra profesionalnih sfera, došli smo do liste deficitarnih, visoko plaćenih i uvek traženih zanimanja. U okviru letnjeg kampa škole Obuke i kursevi ove godine možete pohađati radionice iz 3 popularna i perspektivna zanimanja. U odnosu na sopstvene preference, izaberite radionicu po svojoj meri i dajte svojoj karijeri vetar u leđa.

Naučite da pravite i održavate web sajtove

Iskusni poslodavci znaju da je u 21. veku kvalitetna i efektna web prezentacija neophodna za uspeh svake kompanije bez obzira na delatnost kojom se bavi. Iz tog razloga, jedan od najperspektivnijih poslova današnjice je upravo posao web dizajnera. Poslednja istraživanja pokazala su da je širom sveta potražnja za IT stručnjacima u vrtoglavom porastu. Procenjuje se da će do 2020. godine samo u Srbiji biti otvoreno čak 50.000 mesta više u IT sektoru. Ukoliko želite dinamičan, uvek drugačiji posao koji možete obavljati i od kuće sa mesečnim honorarima i do 1500€, letnja radionica za web dizajnera je vaša polazna tačka.

Naučite da pravite i održavate web sajtove

Vizuelna umetnost kroz unosan posao grafičkog dizajnera

Iskoristite priliku da svoju kreativnost iskažete kroz visokoplaćeno zanimanje grafičkog dizajnera. Ukoliko ste vizuelan tip te sve posmatrate kroz prizmu slike, letnja radionica škole Obuke i kursevi je idealno mesto za vas. Ovde ćete izoštriti svoju percepciju, unaprediti veštine i dobiti znanja potrebna da svoju pasiju pretvorite u posao. Naučićete kako da svoje ideje pretočite u gotove proizvode poput banera, postera, flajera, kataloga, logotipova memoranduma i još mnogo toga koristeći se Adobe programima Photshopom i Illustratorom. Da biste radili na raznovrsnim projektima za domaće ili strano tržište i jedan sat svog rada naplaćivali i do čak 20€, morate početi od osnova grafičkog dizajna. Upravo ta znanja dobićete na našoj letnjoj radionici i to za samo 6 dana.

Vizuelna umetnost kroz unosan posao grafičkog dizajnera

Vodite uspešne internet marketing kampanje

Zbog sve veće digitalizacije poslovanja, internet marketing stručnjaci su sve potrebniji na tržištu rada. Kako su upravo oni zaslužni za celokupnu online prezentaciju određene firme, njihove zarade iz godine u godinu rastu. Ukoliko ste ljubitelj marketinga, uskočite u najveće marketinško igralište i osposobite se za posao internet marketing menadžera. Naš letnji kamp za internet marketing menadžera otkriva vam sve čari interneta koje možete koristiti prilikom osmišljavanja marketinških kampanja. Nakon završene radionice znaćete da kreirate i održavate brendove i povećavate prodaju usluga ili proizvoda određene firme. Naučićete kako se pišu ubedljive prodajne poruke, na koji način i kojim kanalima se komunicira sa ciljnim javnostima, kako se privlače novi i zadržavaju stari kupci i još mnogo toga.

Internet marketing kampanje

Sigurna perspektiva – letnje radionice krojene po vašoj meri

U letnjem kampu škole Obuke i kursevi dobićete savršenu kombinaciju teorije i prakse koja će vas osposobiti za željeno zanimanje. Zaboravite na dosadna predavanja i neupotrebljiva znanja. Prolazićete kroz realne situacije i raditi na realnim projektima sličnim onima sa kojima ćete se susretati u samom poslu. Radionice drže iskusni predavači sa dugogodišnjim iskustvom u struci i velikim brojem uspešno završenih projekata iza sebe. Predavanja počinju početkom jula i organizovana su u malim grupama do najviše 10 polaznika. Za samo 6 dana, po dva školska časa dnevno (2 x 45 minuta) u popodnevnim i večernjim terminima, obučićete se za perspektivan i visoko naplativ posao. Po završetku, dobićete sertifikat o odslušanim predavanjima koji vam može služiti kao dokaz o stečenom znanju.

Iskoristite promo period – uštedite i do 63% na regularnu cenu radionice

Puna cena IT radionica je 132 eura. Ali, cena je višestruko niža što se ranije prijavite

Za prijave do 30.maja Za prijave do 30. juna
Puna cena: 132 eur Puna cena: 132 eur
Popust: 63% Popust: 55%
Cena: 49 eur Cena: 59 eur

Kako da se prijavite na letnje IT radionice?

Sve što treba da uradite je da pozovete broj: 021 300 21 24 ili 060/664-89-64. Dobićete Andrijanu ili Sanelu, naše savetnice za upis, koje će Vam rado odgovoriti na sva pitanja i pružiti sve potrebne informacije kako da se prijavite.

Takođe, možete popuniti i ONLINE FORMULAR ZA PRIJAVU. Kontaktiraće Vas neko iz škole i sve Vam objasniti.

Informacije/upis – radnim danima od 10:00 do 18:00 časova,

Telefoni:    021/300-21-24, 060/664-89-64